Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

sorcerer-truck-on-bridge.jpg

Απιστευτο !

ειναι ταινια του 1977

δεν εχω ξαναδει καλυτερη μεταφορα σε blue ray

αφιερωμενο εξαιρετικα απο τον μεγαλο W.F στον Henri Clouzot

να το βρειτε και να το αγορασετε !!
ειστε μεγαλα παιδια ποια ........

Αυτή την ταινία την απέφευγα πάντα να τη δω, οπαδός του πρωτότυπου γαρ. Αλλά για να λες εσύ ότι αξίζει...

Αυτή την ταινία την απέφευγα πάντα να τη δω, οπαδός του πρωτότυπου γαρ. Αλλά για να λες εσύ ότι αξίζει...

ακριβως
οταν εχεις δει αυτο το εργο του Clouzot .....

εδω εχει γινει και πολυ καλη δουλεια στο HD blueray

ακριβως
οταν εχεις δει αυτο το εργο του Clouzot .....

εδω εχει γινει και πολυ καλη δουλεια στο HD blueray

Να την δεις, πολύ καλές ερμηνείες από Roy Scheider και Bruno Cremer.

Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Aξιζει πραγματικα Κωστα.Απο τα ελαχιστα remake που τιμουν τα οριτζιναλ...
Συγγνωμη πραγματικα.Πως ειναι ο τιτλος της ταινιας?

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

12 χρονια σκλαβος

Μεχρι και ο υπνος με επιασε... Μετριοτατη!

http://www.imdb.com/title/tt1702425/?ref_=nv_sr_1

Τόσο τραγική (επίτηδες) που απλά γελάς. Προσπαθεί να αντιγράψει το επικό Blazing Saddles, χωρίς καμία επιτυχία, αλλά βγαίνει κάτι άλλο αρκετά ευχάριστο. Μόνο μην το πάρετε καθόλου σοβαρά. Γυρισμένο όλο στα Ισπανικά.
Έχει και την πιο επική σκηνή σεξ ever. Όπως θα έλεγε και ο Armando Alvarez, interesante.

https://www.youtube.com/watch?v=yOrOPIqAlCk

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Ετσι κι ετσι η ταινια.
Ειχα κανει το λαθος να δω το trailer, το οποιο ειναι ολη η ταινια.
Περιμενεις να δεις κατι και τελικα δεν βλεπεις τιποτα.
Εχει πολλα κενα, πολλα ερωτηματικα, οποτε το "βασιζεται σε αληθινη ιστορια" μου κανει λιγο παραξενο.
Εγω θα ελεγα οτι βασιζεται σε παραμυθενια ιστορια ή απλα εχουμε να κανουμε μεταξυ ενός ξενερωτου αγγλου και ενος επιτήδειου ιαπωνα.
Δες το, αλλα μην περιμένεις ότι θα δεις ταινιαρα, οπως νομιζα κι εγω

Κάτι ψιλιάστηκα γι´αυτό ρώτησα...
Μου την έδωσε φίλος, που δεν πολυταιριάζουμε στις προτιμήσεις, και μου λέει "- Δές το, είναι ταινιάρα".

χαχαχχχ, σωστό το κριτήριο ... φυλάς τα ρούχα σου, από τότε με τον Λύμπε και τον Ναμπάτοφ ...

Circles - 2013

Δεν γυρίζονται συχνά τέτοιες ταινίες.

Στην ψυχρή, κακόγουστη, φτωχική Σερβία...οι "πληγές" δεν θα κλείσουν ποτέ. Ίσως δεν πρέπει κιόλας, για να μην τύχει να επαναληφθούν.

Οταν όμως ο ανθρώπινος πόνος, τύχει και περάσει στο επίπεδο της συγχώρεσης, τότε η νηνεμία που έρχεται, θα "καθαγιάσει" για πάντα της ψυχές που περιμένουν "κάτι"....

Όταν ο άνθρωπος πάψει να φέρεται σαν ζώο, τότε η διαφοροποίηση απο την "φύση" του, τον αναγάγει σε Ζαρατούστρα. Η αλληλεγγύη, η αγάπη και η ειρήνη πρέπει να υπερισχύσουν όλων των δεινών που άφησαν πίσω τους οι απάνθρωποι πόλεμοι του, κατα τα άλλα, ανθρώπινου είδους.

Εκπληκτικές ερμηνείες απο ΟΛΟΥΣ.....

Circles_film_poster.jpg

Για κάθε ταινία τέτοιου βεληνεκούς, κάποιος ατάλαντο γατάκι με τα λεφτά "ουρά", θα έπρεπε να παραιτείται τους "αξιώματος" του.

Tarzan 2013 3D

http://www.imdb.com/title/tt1705952/

Αν και έχει χαμηλή βαθμολογία μπορώ να πω πως με γοήτευσε. Ωραία εικόνα, εξαιρετικός surround ήχος, σχετικά ενήλικη αν και είχε μερικά παιδικά στοιχεία (δυστυχώς).

Καλή ήταν!

Την είδα σε προβολεα 120". Σε τηλεόραση μπορεί να ξενερωσετε.

sorcerer-truck-on-bridge.jpg

Απιστευτο !

ειναι ταινια του 1977

δεν εχω ξαναδει καλυτερη μεταφορα σε blue ray

αφιερωμενο εξαιρετικα απο τον μεγαλο W.F στον Henri Clouzot

να το βρειτε και να το αγορασετε !!
ειστε μεγαλα παιδια ποια ........

Το είδα τελικά. Είναι όντως αριστούργημα, αλλά "στραβό". Αριστούργημα για λίγους. Ο Friedkin ζωγραφίζει με μιά παλέτα που έχει πολύ λίγα χρώματα, κυρίως σκούρα: Μαύρο, πολύ μαύρο, μπλε του μεσονυκτίου, σκούρο καφέ, μαβί, και αρκετό κόκκινο. Δεν αφήνει να περάσει ούτε μιά ηλιαχτίδα αισιοδοξίας, ούτε μιά ρανίδα χιούμορ. Έτσι, ενώ λυπόμαστε και συμπάσχουμε με τους φτωχοδιάβολους που οδηγούν αυτά τα σαράβαλα, δεν ταυτιζόμαστε μαζί τους. Επίσης, δε σκιαγραφεί αρκετά τους χαρακτήρες, είναι πολύ μονοδιάστατοι, αν και παραδόξως αφιερώνει περισσότερο χρόνο από τον Γάλλο στην προϊστορία τους (στην ταινία του '50 δεν βλέπουμε καν από που προέρχονται οι ήρωες, το μαθαίνουμε, όσο μαθαίνουμε, από αφήγηση).
Εν τέλει, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί αυτή η ταινία απέτυχε εμπορικά ενώ ο Πόλεμος των Άστρων (που βγήκε ταυτόχρονα στα σινεμά) έγινε το φαινόμενο που ξέρουμε όλοι. Πάντως και μόνο για τη σκηνή στη γέφυρα άξιζε να μείνει κλασσική ταινία.