Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Labor Bay.
Labor-Day-Movie-Poster.jpg

Πολύ καλή για μία καλοκαιρινή χαλαρή προβολή.
Η Kate Winslet αλλά και ο Josh Brolin είναι αξιοπρεπέστατοι στους ρόλους τους.
Αξίζει να τη δείτε.

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Είδα το The Calling ( http://www.imdb.com/title/tt1666335/ ).
Περίμενα περισσότερα. Μου θύμισε κακή απομίμηση του seven. Ειδικά τη Susan Sarandon , τη βρήκα κουρασμένη και γερασμένη (άσχετα εάν ο ρόλος της ήταν κάπως έτσι και από μόνος του).
Για τους λάτρεις των αστυνομικό-θρησκευτικών θρίλερ = 6 (με επιείκεια).

Επίσης είδα το Zulu ( http://www.imdb.com/title/tt2249221/?ref_=fn_al_tt_1 )
Παρά τις ανάμικτες κριτικές που έχουν βγει για το έργο αυτό , μου άρεσε πάρα πολύ. Ωμό σκληρό ρεαλιστικό αλλά και με όμορφες εικόνες από τη Νότιο Αφρική. Έντονες αντιθέσεις.
Με έναν εκπληκτικό όπως πάντα Forest Whitaker. Προτείνεται = 8.5

Χθες ηταν βραδια θριλερ..Ειδα το Mama και το Sinister
Και τα δυο καλα...Δεν ειχαν πολλες διαφορες και τα δυο ηταν supernatural...Δεν ειδα trailers (σπανια βλεπω) και ειχα διαβασει απο καιρο την υποθεση της καθε ταινιας που εχει το imdb. Μπορω να πω οτι δεν περιμενα και στις δυο ταινιας το τελος που ειδα...κυριως του Sinister.
Τελος, οι σκηνες τρομου ηταν προβλεπομενες και αναμενομενες εκτος απο κανα δυο.
Αυτο που δεν καταλαβαινω στις ταινιες θριλερ και τρομου ειναι να εχουν κοινο στοιχειο η ελλειψη φωτισμου των χωρων πχ δωματιων, διαδρομων. Ειδικα στο Sinister σε μια σκηνη που μαζευτηκε η οικογενεια για φαγητο στο τραπεζι της κουζινας, το κεντρικο φως του δωματιου λες και ηταν φακος και φωτιζε μονο το κεντρο του δωματιου...το υπολοιπο δωματιο μεσα στο σκοταδι...οκ, γνωριζω οτι ετσι αποδιδεται περισσοτερο ο τρομος, αλλά και ο ρεαλισμος δεν βλαπτει...

The need for speed 3d

Καλό ήταν! Απο αυτά που είχα διαβάσει το περίμενα άθλιο, παραδόξως όμως μου άρεσε!

Εντάξει, αγορίστικη ταινία εντελώς, αλλά το ότι δεν είχαν χρησιμοποιήσει καθόλου cgi φαινόταν και ήταν υπέρ τους. Πολλά γκάζια!

ΥΓ. Δεν έχω καμία επαφή και κάψα με γρήγορα αυτοκίνητα

Όντως ωραία ταινιουλα το nfs, το είδα πολύ ευχάριστα και το σημαντικό δεν βαρεθηκα!

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

"Captain Phillips"
Πραγματικά εξαιρετική ταινία
στην αρχή με χαζόκούρασε αλλά όσο πέρναγε η ώρα τόσο κόλλαγες!!

Το "Άλογο του Πολέμου"
Επίσης εξαιρετική ταινία αξίζει να την δείτε αν και είναι λίιιγο κουραστική.

"Ocolus"
πω πω τι βλακεία ήταν αυτό!!!!!

(Sent from Nexus 5)

Το "Άλογο του Πολέμου"
Επίσης εξαιρετική ταινία αξίζει να την δείτε αν και είναι λίιιγο κουραστική.

Το άλογο του πολέμου ήταν τότε μια μικρή έκπληξη του Σπίλμπεργκ. Ταινία που στις επιλογές σου περνάει απαρατήρητη, όταν όμως την παρακολουθήσεις καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για ένα "μικρό" αριστούργημα. Το καλύτερο πολεμικό δράμα που έχω δει τα τελευταία χρόνια.

.

image0011.jpg

αυτου του σαχλαμαρα που γυρισε το iron man και κατι αλλες παπαριες
εδω λεει και στην φιλη του την κουκλαρα Skarlet τον Downey και τον μεγαλο
Dastin hoffman ελατε να κανετε δυο τρεια περασματα οτι πρεπει για να ανεβασει την εμπορικοτητα
κρατα και για τον εαυτουλη του τον πρωτο ρολο !
και ο κοσμακης τσιιμπαει και το imb του βαζει 7,5 χα χα χα χα ....

κατι σαν κακη προβλεψιμη ελληνικη ταινια για tv με σαλτσα αμερικανιας

ολοι αυτοι εχουν δει τη γιορτη της Μαμετ και το κουσ κουσ με φρεσκο ψαρι ?

.

η μεταφραση του "La graine et le mulet" The Secret of the Grain (2007) = κους κους με φρεσκο ψαρι.. αθανατη ελληνικη μεταφραση..

το αλλο ποιο ειναι; two-bit waltz (2014)

τωρα ποιος φταιει..
εσυ που πηγες να δεις ταινια με τιτλο chef, με metasrore 68% απο τον Jon Favreau ή αυτοι που δεν ειδαν τα παραπανω;
κανεις.. αλλα βλεπε και τα metascore, οχι οτι θα συμφωνεις αλλα ισως γλυτωνεις απο τετοια..οπως και αυτο

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

η μεταφραση του "La graine et le mulet" The Secret of the Grain (2007) = κους κους με φρεσκο ψαρι.. αθανατη ελληνικη μεταφραση..

τωρα ποιος φταιει..
εσυ που πηγες να δεις ταινια με τιτλο chef, με metasrore 68% απο τον Jon Favreau ή αυτοι που δεν ειδαν τα παραπανω;
κανεις.. αλλα βλεπε και τα metascore, οχι οτι θα συμφωνεις αλλα ισως γλυτωνεις απο τετοια..οπως και αυτο

To αλλο πρεπει να είναι to Babette's feast.

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

τωρα ποιος φταιει..

δεν μετανοιωνω ποτε για μια ταινια που διαλεξα να δω
οσο κακη και αν ειναι ,ετσι θα εχω ολοκληρωμενη αποψη

το αλλο ποιο ειναι ?
δεν επιτρεπεται εσυ να κανεις αυτη την ερωτηση !!

Γιατι τι ειμαι εγω και δεν το ξέρω;

υπαρχουν τόσες πολλές καλές ταινίες και τόσος λίγος χρονος..

Παραθέτω μερικές πολυ κακές για αποφυγή

Blue ruin
Locke
Zulu
Lone survivor

Μη ρωτάς γιατι τις είδα.. Απλα πολλοι δεν μπορούν να δουν ταινια πριν το 2013 :)

Χθες ειδα την A Million Ways to Die in the West. Εψαξα να βρω ενα θεμα αν εχει ανοιξει και δεν βρηκα.
Θα την ελεγα καλουτσικη, για μια Κυριακη μεσημερι ή για Χριστουγεννα ειναι οτι πρεπει. Λιγες καλες στιγμες, και το γελιο βγαινει μετα βιας.

Εεε όχι και καλουτσικη, μετανοιωνεις την ώρα και τα κλικ που ξοδεψες και πειθεσαι πως το χιούμορ είναι άγνωστη λέξη πλέον για τους αμερικανούς με τέτοιες ταινίες...

Χθες ειδα την A Million Ways to Die in the West. Εψαξα να βρω ενα θεμα αν εχει ανοιξει και δεν βρηκα.
Θα την ελεγα καλουτσικη, για μια Κυριακη μεσημερι ή για Χριστουγεννα ειναι οτι πρεπει. Λιγες καλες στιγμες, και το γελιο βγαινει μετα βιας.

Εεε όχι και καλουτσικη, μετανοιωνεις την ώρα και τα κλικ που ξοδεψες και πειθεσαι πως το χιούμορ είναι άγνωστη λέξη πλέον για τους αμερικανούς με τέτοιες ταινίες...

Andre, συμφωνώ απόλυτα. Μόνο το τρέιλερ είδα και μου ήρθε αναγούλα. Την ίδια την ταινία ούτε για αστείο.