Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

+1000 για τη συμπρωταγωνιστρια
Για τον Σανον απλα θα υπενθυμισω το Μan of Steel. Μια απο τις χειροτερες ερμηνειες που εχω δει στη ζωη μου. Αλλα δεν του το καταλογιζω γιατι ειναι μεγιστος. Ποιος θα επαιζε καλα σε τετοιο χάλι? Μονο η Αmy Adams διασωθηκε.
Τωρα που το σκεφτομαι... αυτη η κουφαλα ο Σανον εχει παιξει με τις καλυτερες κοκκινομαλλες!

εμενα παντως και εκει μου αρεσε.. 'νταξει εχω κολλημα.. το παραδεχομαι :)

εμενα παντως και εκει μου αρεσε.. 'νταξει εχω κολλημα.. το παραδεχομαι :)
Αν είχες κόλλημα με το να σου αρέσουν οι κοκκινομάλλες οκ, κατανοητό.. με τον Σάνον όμως;

Αν είχες κόλλημα με το να σου αρέσουν οι κοκκινομάλλες οκ, κατανοητό.. με τον Σάνον όμως;

βιτσια ειναι αυτα, τι να κανουμε.. σε διαλεγουν δεν τα διαλεγεις :)

βιτσια ειναι αυτα, τι να κανουμε.. σε διαλεγουν δεν τα διαλεγεις :)

εδώ εισαι..

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

απο πολύ καλά εως εξαιρετικά, όλα!
είτε τα δεις σαν κωμωδίες, ειτε σαν μεγάλες τραγωδίες, ειτε ενδιάμεσα οπου συνήθως κινείται ο Saidl,
παρατηρώντας αλλα κυρίως αναζητώντας και προσπαθώντας να κατανοήσει τα "άνθρωπινα" χαρακτηριστικά..

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Είδαμε το Geostorm, μια ταινία κραυγή για την καταστροφή του κλίματος και του πλανήτη, που καταγγέλλει τη δίψα για εξουσία, αποτελεί σπουδή των δύσκολων οικογενειακών σχέσεων και ισορροπιών της σύγχρονης ζωής και παράλληλα ωδή στην μοναξιά και θυσία του επιστήμονα προς το κοινωνικό σύνολο.
Η αγάπη όμως, ανίκητη όπως πάντα, έφερε τη λύτρωση.
Χρήζει ανάγνωσης σε πολλά επίπεδα.
Θα μπορούσα να γράψω περισσότερα αλλά πρέπει να κοιμηθώ καμιά ώρα, γιατί είμαι στη νυχτερινή βάρδια απόψε...

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Είδαμε το Geostorm, μια ταινία κραυγή για την καταστροφή του κλίματος και του πλανήτη, που καταγγέλλει τη δίψα για εξουσία, αποτελεί σπουδή των δύσκολων οικογενειακών σχέσεων και ισορροπιών της σύγχρονης ζωής και παράλληλα ωδή στην μοναξιά και θυσία του επιστήμονα προς το κοινωνικό σύνολο.
Θα μπορούσα να γράψω περισσότερα αλλά πρέπει να κοιμηθώ καμιά ώρα, γιατί είμαι στη νυχτερινή βάρδια απόψε...

ασε.. δεν τσιμπαει κανενας.. εχει βουηξει ο τοπος με αυτην την ταινια :)

ασε.. δεν τσιμπαει κανενας.. εχει βουηξει ο τοπος με αυτην την ταινια :)
Budget $120 million
Box office $212.9 million /10$ το εισιτήριο..

Όχι και κανένας..

:nounder::bang::speechless-smiley-0:huh2::stupid::stoned::hmmmm::shot::aetsch:

three-billboards-outside-ebbing-missouri.jpg

Ενα ειναι σιγουρο οτι ο Ιρλανδος ξερει να περιγραψει την αμερικανικη επαρχια πολυ καλυτερα απο πολλους ντοπιους συναδελφους του.
Διαλογοι κεντημα,που μονιμως ισορροπουν σε τεντωμενο σχοινι μεταξυ της τραγωδιας και της κωμωδιας,του σαρκασμου και του ρομαντισμου,του κυνισμου και του πονου,σε ενα σεναριο-rollercoaster που σε ξεγελα για το που θελει να παει αρχικα και στο που καταληγει.
Δεν εχουμε να κανουμε βεβαια με who done it εδω,αλλα με αγριο και in your face ψυχογραφημα.
Για αλλη μια φορα η ΜcDormand ειναι θυελλα,ο Ροκγουελ (μεγαλη πανκ μουρη) o ορισμος του white trash,αλλα η ψυχη της ταινιας ειναι o Harelson (και ο χαρακτηρας του) ακριβως γιατι εκφραζει ολη αυτη την αντιθεση που ανεφερα παραπανω.
Και τελικα ειναι αυτη η αντιθεση και αυτο το-μεχρι το μεδουλι-politically incorrect που κανει αυτη την ταινια να εχει κανταρια ανθρωπιας χωρις να χαριζει καστανα σε κανενα
(Και σε αυτο,μαζι με το χιουμορ,μου θυμιζει το Calvary του αδερφου του).

Tαινιαρα.
Απο τα καλυτερα σεναρια που εχω δει τα τελευταια χρονια!!!
Για μενα πιο πανω απο τη Μπριζ...

Για μενα πιο πανω απο τη Μπριζ...

Σιγουρα...
Σπουδαια πενα,εχει γραψει πολλα θεατρικα που εχουν κανει μεγαλο ντορο,οπως και ο αδερφος του.
Σαν τους Κοεν ενα πραγμα απλα αυτοι δουλευουν ανεξαρτητα.

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Για τον Σανον απλα θα υπενθυμισω το Μan of Steel. Μια απο τις χειροτερες ερμηνειες που εχω δει στη ζωη μου. Αλλα δεν του το καταλογιζω γιατι ειναι μεγιστος. Ποιος θα επαιζε καλα σε τετοιο χάλι? Μονο η Αmy Adams διασωθηκε.

Σανον πως γινεται να ειναι μεγιστος
και να τον εχεις δει στην χειροτερη ερμηνεια της ζωης σου
μηπως θα ηθελες να πεις ειναι καλος ?

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Mεγιστος ειναι.
Και τον καλυτερο ηθοποιο ολων των εποχων να βαλεις να κανει τον κακο σε υπερηρωικη ταινια υπαρχει περιπτωση να γελασει και το παρδαλο κατσικι. Αυτο δεν τον κανει απλα καλο. Μια ερμηνεια δεν ειναι ικανη να αλλαξει το χαρακτηρισμο για το συνολο της καριερας του.
Το ιδο με τους σκηνοθετες. Ο Αρονοφσκι εχει δωσει τοσες ταινιαρες. Καποια στιγμη καταφερε να κανει και μια απο τις χειροτερες ταινιες που εχω δει στη ζωη μου (Νωε). Αυτο τον κανει απλα καλο σκηνοθετη? Και αν κανει περισσοτερες απο μια μετριοκακες τι γινεται μετα? Τον θεωρουμε μετριο? Με αυτα τα κριτηρια ο Σκορσεζε θα εβγαινε κατω του μετριου...

Σιγουρα...
Σπουδαια πενα,εχει γραψει πολλα θεατρικα που εχουν κανει μεγαλο ντορο,οπως και ο αδερφος του.
Σαν τους Κοεν ενα πραγμα απλα αυτοι δουλευουν ανεξαρτητα.

Αν ειναι να αρχισουν να δουλευουν και αυτοι μαζι και να καταντησουν σαν τους Κοεν, καλυτερα ανεξαρτητα! :aetsch:

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Πάντως για το paprika είχες δίκιο. Τα σπάει! Όντως έχει υπερβολικά κοινά με το inception για να είναι απλή σύμπτωση. Αν κατάλαβα καλά ο Νόλαν ποτέ δεν το παραδέχτηκε ως επιρροή. Κρίμα... Πολύ κρίμα

Χαιρομαι που σου αρεσε!
Σιγουρα μεσα στο τοπ των καλυτερων anime ολων των εποχων.

Χαιρομαι που σου αρεσε!
Σιγουρα μεσα στο τοπ των καλυτερων anime ολων των εποχων.
Το τελευταίο 20λεπτο το είδα με ανοιχτό το στόμα. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΌ!
Σειρά έχει το άλλο που πρότεινες.

Mεγιστος ειναι.
Και τον καλυτερο ηθοποιο ολων των εποχων να βαλεις να κανει τον κακο σε υπερηρωικη ταινια υπαρχει περιπτωση να γελασει και το παρδαλο κατσικι. Αυτο δεν τον κανει απλα καλο. Μια ερμηνεια δεν ειναι ικανη να αλλαξει το χαρακτηρισμο για το συνολο της καριερας του.
Το ιδο με τους σκηνοθετες. Ο Αρονοφσκι εχει δωσει τοσες ταινιαρες. Καποια στιγμη καταφερε να κανει και μια απο τις χειροτερες ταινιες που εχω δει στη ζωη μου (Νωε). Αυτο τον κανει απλα καλο σκηνοθετη? Και αν κανει περισσοτερες απο μια μετριοκακες τι γινεται μετα? Τον θεωρουμε μετριο? Με αυτα τα κριτηρια ο Σκορσεζε θα εβγαινε κατω του μετριου...

Ο Σάνον είναι εξαιρετικός ... στην πρώτη θέση της ''σινεφίλ-καρδιάς'' μου τα τελευταία δύο χρόνια...

Πάπα, εσύ μην ασχολείσαι ... δεν παίζει σε ρουμάνικα ούτε στου Άκι :aetsch: ...

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Πάντως για το paprika είχες δίκιο. Τα σπάει! Όντως έχει υπερβολικά κοινά με το inception για να είναι απλή σύμπτωση. Αν κατάλαβα καλά ο Νόλαν ποτέ δεν το παραδέχτηκε ως επιρροή. Κρίμα... Πολύ κρίμα

....Το μυαλό πίσω από το «Inception», ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Christopher Nolan, έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι η «Paprika» αποτέλεσε σημαντικότατη πηγή έμπνευσης για την ταινία του, και συκγεκριμένα για τον χαρακτήρα της Αριάδνης, της αρχιτεκτόνισσας του ονείρου, που υποδύεται η Ellen Page. Όπως και ο χαρακτήρας της Paprika μπαίνει μέσα στα όνειρα των ανθρώπων και μπορεί να αλλάζει τις λεπτομέρειες, έτσι και η Αριάδνη κατασκευάζει τον «κόσμο» του ονειρου.....

Και το Παπρικα απο βιβλιο εχει αντληθει η ιδεα ...επισης ο Νολαν ειχε δηλωσε οτι δουλευε το σεναριο του inception 10 χρονια...