Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: R

:flipout:
Το εχουμε καταλαβει...:flipout:

με παταγώδη αποτυχία!

εχω το κοινό μου ομως δεν μπορείς να πεις..

ντενεκέδες αυτοί, ντίπ ντενεκές εγω!

ΥΓ. αν και ως Υποχθόνιος (ράπερ), παίζεις ύπουλα, απομονώνοντας λέξεις.

Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

5c6e740f2500004401c88e66.jpeg

πολλοι θα τον μισησουν που χαιρετησε στην παρουσιαση του κομματος Βαρουφακη...

και ο Μινος...

ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΩΡΑ ΦΕΙΒΟΡΙΤ, ΔΕ ΦΕΙΒΟΡΙΤ, ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΗΤΑΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΦΙΦΑ ΠΗΓΑΝ ΜΕΣΑ ΕΔΩΣΑΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ, ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΝΑ ΠΩ ΕΔΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΒΑΙΣ ΣΤΗΝ ΡΕΙΤΣΕΛ ΒΑΙΣ ΤΗΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΒΕΡΗ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΤΗΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΩΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΑ ΠΟΥ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΙΜΙΣΚΗ ΤΗΝ ΝΙΚΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝΕ, ΠΑΟΚ.
ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΜΑ ΣΤΟΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ, Ο ΒΑΡΕΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ ΝΟΜΙΖΩ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΤΟΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΚΛΑΡΙΝΟΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΕΜΜΑ ΣΤΟΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΛΑΝΘΙΜΟ ΟΤΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΤΟΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΕΙ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΘΙΜΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΤΟΥΣ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΌ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΟΛ ΚΙΝΤΜΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΦΑΡΕΛ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΛΙΝ ΦΑΡΕΛ ΤΟΝ ΙΡΛΑΝΔΟ, ΕΝΑΝ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΣΜΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΤΟΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΜΑΧΜΟΥΝΤ ΑΜΠΝΤΟΥΛ ΡΑΖΕΚ ΧΑΣΑ ΦΑΝΤΛΑΛΑ ΣΙΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΛΟΥ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΗΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ.
ΠΑΟΚ.

Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Χαιρομαι που αρεσε η Ρομα σε Γαλεν και Αυτια,Παπαστελιο Λυμπε Υπερμυγα το ειδατε?

Not yet...Την βλεπω φατσα καρτα στο Νετφλιξ αλλα,σκεφτομαι μηπως την αφησω για κανα θερινο το καλοκαιρι...

Αλλά όπως διύθηνε την Pastorale o Bruno Walter με την CSO, δεν την έχει διευθύνει κανείς από τότε. -bye-

Τα'λεγε καποτε ο φιλος μας ο Ντεμιαν για τον Βαλτερ αλλα τον περναγατε για κολλημενο...:musicus::p

Μωρέ πες με όπως θέλεις.
Αλλά όπως διύθηνε την Pastorale o Bruno Walter με την CSO, δεν την έχει διευθύνει κανείς από τότε. -bye-

Έκτοτε ναι, κανείς. Προηγουμένως όμως την είχαν διευθύνει οι Φουρτ και Τοσκανίνι...Τι να διαλέξεις και τι να αφήσεις;

MV5BYjRkYTI3M2EtZWQ4Ny00OTA2LWFmMTMtY2E4MTEyZmNjOTMxXkEyXkFqcGdeQXVyNDg4NjY5OTQ@._V1_UY1200_CR90,0,630,1200_AL_.jpg

Απολαυστικοτατη, κλασικη ταινια των Κοεν.

Απαραμιλλα καδρα και φωτισμοι, καθε πλανο ηταν ενα μικρο αριστουργημα.

MV5BNGI5OTQ5OTAtMThjNy00YTZjLTg3YmMtY2QxNWM5MTM2YzdmXkEyXkFqcGdeQXVyMTYzMDM0NTU@._V1_SY1000_CR0,0,706,1000_AL_.jpg

Πολυ διασκεδαστικη ταινια δεν εχουν αδικο οσοι την συγκριναν με τον Σωφερ της κυριας Ντειζυ.

Κλασικη ταινια χαρακτηρων απο αυτες που δινουν ευκολα οσκαρ μεθαυριο στην τελετη ( ο Αλί μαλλον ειναι το φαβορι, ο Μορτενσεν εχει πιο ζορικους αντιπαλους και δεν ειναι και μαυρος).

Ειναι πραγματι αποριας αξιο που στηθηκε τοση καλη ταινια αν και προβλεψιμη απο εναν σκηνοθετη που εχει κανει στο παρελθον το dumb and the dumber και αλλες παρομοιες ταινιες.

MV5BYjRkYTI3M2EtZWQ4Ny00OTA2LWFmMTMtY2E4MTEyZmNjOTMxXkEyXkFqcGdeQXVyNDg4NjY5OTQ@._V1_UY1200_CR90,0,630,1200_AL_.jpg

Απολαυστικοτατη, κλασικη ταινια των Κοεν.

Απαραμιλλα καδρα και φωτισμοι, καθε πλανο ηταν ενα μικρο αριστουργημα.

Με τρομάζεις...
Πχ συμφωνω μαζι σου στον Λανθιμο ασχέτως και αν δεν εχω δει την ταινια.
Εχω δει όμως άλλες 2 και λεω τελος ο Λανθιμος.
Ειναι ένα ειδος Lars von trier για μενα.
Ή τον γουστάρεις ή όχι.
Δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο.

Έρχεσαι τώρα με αυτήν την ταινία και λες απολαυστικότατη.
Η ταινία δεν βλέπεται.
Αν εξαιρέσεις τις 2 πρώτες ιστορίες, μετά άνετα κοιμάσαι και δεν έχεις τύψεις.
Περι ορέξεως βέβαια απλά έτσι να έχουμε να λέμε.

Η ταινία δεν βλέπεται.

Έχεις δίκιο για το "περί ορέξεως..."
Κι εμένα μου άρεσε η ταινία. Ίσως δεν είναι όλες οι ιστορίες το ίδιο καλές, λογικό μου φαίνεται, αλλά σίγουρα δεν είναι για να κοιμηθείς.

Επίσης είδα χθές και το Green Book και μου άρεσε. Μπορεί να μην τρελάθηκα αλλά η βραδυά μου πέρασε ευχάριστα.

Re: Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Με τρομάζεις...
Ή τον γουστάρεις ή όχι.

Η ταινία δεν βλέπεται.

Απολαυστικοτατη ειπα... δεν εγραψα αριστουργημα της 7ης τεχνης . Συνηθως ακριβολογω σε αυτα.

Εμενα το χιουμορ των Κοεν μου αρεσει παντα.

Αυτο μου αρεσε και η αισθητικη των καδρων τους που ειναι για σεμιναριο κινηματογραφιας πραγματικα.

Μεχρι εκει ομως.

Οι ιστοριες της ταινιας αλλες ειναι ετσι αλλες γιουβετσι.

Εμενα πχ μου αρεσε πολυ η ιστορια με τον Τομ Γουειτς και αυτη με το καραβανι.

5c6e740f2500004401c88e66.jpeg

πολλοι θα τον μισησουν που χαιρετησε στην παρουσιαση του κομματος Βαρουφακη...

και ο Μινος...

ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΩΡΑ ΦΕΙΒΟΡΙΤ, ΔΕ ΦΕΙΒΟΡΙΤ, ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΗΤΑΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΦΙΦΑ ΠΗΓΑΝ ΜΕΣΑ ΕΔΩΣΑΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ, ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΝΑ ΠΩ ΕΔΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΒΑΙΣ ΣΤΗΝ ΡΕΙΤΣΕΛ ΒΑΙΣ ΤΗΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΒΕΡΗ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΤΗΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΩΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΑ ΠΟΥ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΙΜΙΣΚΗ ΤΗΝ ΝΙΚΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝΕ, ΠΑΟΚ.
ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΜΑ ΣΤΟΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ, Ο ΒΑΡΕΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ ΝΟΜΙΖΩ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΤΟΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΚΛΑΡΙΝΟΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΕΜΜΑ ΣΤΟΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΛΑΝΘΙΜΟ ΟΤΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΤΟΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΕΙ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΘΙΜΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΤΟΥΣ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΌ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΟΛ ΚΙΝΤΜΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΦΑΡΕΛ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΛΙΝ ΦΑΡΕΛ ΤΟΝ ΙΡΛΑΝΔΟ, ΕΝΑΝ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΣΜΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΤΟΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΜΑΧΜΟΥΝΤ ΑΜΠΝΤΟΥΛ ΡΑΖΕΚ ΧΑΣΑ ΦΑΝΤΛΑΛΑ ΣΙΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΛΟΥ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΗΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ.
ΠΑΟΚ.
Όχι μόνο έκανε μια από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς, αλλά ζει στο τώρα και επιλέγει μια άλλη πολύ σπουδαία ταινία που τον συγκίνησε.

https://youtu.be/yP947aFE5VA

MV5BNGI5OTQ5OTAtMThjNy00YTZjLTg3YmMtY2QxNWM5MTM2YzdmXkEyXkFqcGdeQXVyMTYzMDM0NTU@._V1_SY1000_CR0,0,706,1000_AL_.jpg

Πολυ διασκεδαστικη ταινια δεν εχουν αδικο οσοι την συγκριναν με τον Σωφερ της κυριας Ντειζυ.

Κλασικη ταινια χαρακτηρων απο αυτες που δινουν ευκολα οσκαρ μεθαυριο στην τελετη ( ο Αλί μαλλον ειναι το φαβορι, ο Μορτενσεν εχει πιο ζορικους αντιπαλους και δεν ειναι και μαυρος).

Ειναι πραγματι αποριας αξιο που στηθηκε τοση καλη ταινια αν και προβλεψιμη απο εναν σκηνοθετη που εχει κανει στο παρελθον το dumb and the dumber και αλλες παρομοιες ταινιες.

Πολύ καλη ταινία όντως με εξαιρετικές ερμηνείες και από τους δυο πρωταγωνιστες.

Με τρομάζεις...
Ή τον γουστάρεις ή όχι.

.

Δεν ισχύει αυτό. Ούτε εγώ γούσταρα τον Λανθιμο πριν το The Favourite, εδώ ήταν απολαυστικός. Προτείνω να την δεις.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Πολύ καλη ταινία όντως με εξαιρετικές ερμηνείες και από τους δυο πρωταγωνιστες.
Δεν σας πείραξε το πολύ χειρότερο μαύρο στην κινηματογραφική αίθουσα;

ή μήπως είστε ανυπόμονος και ταιζετε μαζούτ και βέργες τον Jvc σας;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Στον προβολέα το είδα ;)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Στον προβολέα το είδα ;)
Γι'αυτό λεμε μαζούτ και βέργες...
Με bitrate εκεί κάτω στους κολασμένους του Άδη, με προσευχές και μαγικά μαντζουνια madvr προσπαθείτε να αναστησετε την τσουφια εικόνα. Όσο για τον συμπιεσμένο ήχο, ούτε κουβέντα...

Jvc 7500 προβολέα έχω αλλά οπότε πάω κινηματογράφο μου αρέσει περισσότερο και ας έχω καλύτερο contrast στο σπίτι.

εννοειται ...
μπραβο νεαρε

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Γι'αυτό λεμε μαζούτ και βέργες...
Με bitrate εκεί κάτω στους κολασμένους του Άδη, με προσευχές και μαγικά μαντζουνια madvr προσπαθείτε να αναστησετε την τσουφια εικόνα. Όσο για τον συμπιεσμένο ήχο, ούτε κουβέντα...

Άσε, δεν το σώζεις.. :p
Είσαι η ντροπή της προβολικής κοινότητας 😂

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Άσε, δεν το σώζεις..
Είσαι η ντροπή της προβολικής κοινότητας
Χαχαχα Ευχαριστώ!

Με τετραψήφιο bitrate και συμπιεσμένο 5.1 ήχο;
Είστε η ντροπή της κινηματογραφικής κοινότητας

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Χαχαχα Ευχαριστώ!

Με τετραψήφιο bitrate και συμπιεσμένο 5.1 ήχο;
Είστε η ντροπή της κινηματογραφικής κοινότητας

Χαχα, προτείνω να πουλήσεις τον Jvc και να πάρεις έναν Data προβολέα, έτσι και αλλιώς διαφορά δεν θα καταλάβεις

Πολυ χειροτερο μαυρο απο τον προβολεα σου?
Αν δηλαδη εβλεπες ποσο χειροτερο ειναι απο μια oled, τι θα εκανες? Θα εκοβες το να πηγαινεις σινεμα?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Πολυ χειροτερο μαυρο απο τον προβολεα σου?
Αν δηλαδη εβλεπες ποσο χειροτερο ειναι απο μια oled, τι θα εκανες? Θα εκοβες το να πηγαινεις σινεμα?
Αν διαβάσεις όλη την συζήτηση μου με τον εξαίρετο κύριο Takisot θα καταλάβεις τι εννοώ.

Το σινεμά ούτως ή άλλως το αποφεύγω.
Πάω όμως κινηματογράφο όταν μπορώ