Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Σεβαστή η άποψη σου.
Θα έρθει σωστά στα αυτιά μου αλλά αν έχεις 2 καλοστημενα σύστηματα, ένα σε αίθουσα 10x10 και το άλλο σε μια 50x50 θα είναι το ίδιο αποτέλεσμα ή στην μεγάλη αίθουσα ο ήχος θα έχει πάρει άλλη διάσταση και θα σου έρθει πιο φυσικά;

Προσωπικά δεν θα αφήσω να μου χαλάσει την εμπειρία ένα λίγο χειρότερο μαύρο.

Jvc 7500 προβολέα έχω αλλά οπότε πάω κινηματογράφο μου αρέσει περισσότερο και ας έχω καλύτερο contrast στο σπίτι.

Αν είναι σωστά στημένο το ηχητικό, θα σου έρθει και στα δυο εξίσου καλά, διότι λειτουργεί με delays. Αφού έχεις JVC κατανοείς ότι η διαφορά δεν είναι απλά «λίγο χειροτερο μαύρο». Προτείνω πάντως να ψαχθεις και με πηγή HTPC και MadVR, για να δεις το «φως το αληθινό» :)
Τέλος off-topic

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Αν είναι σωστά στημένο το ηχητικό, θα σου έρθει και στα δυο εξίσου καλά, διότι λειτουργεί με delays. Αφού έχεις JVC κατανοείς ότι η διαφορά δεν είναι απλά «λίγο χειροτερο μαύρο». Προτείνω πάντως να ψαχθεις και με πηγή HTPC και MadVR, για να δεις το «φως το αληθινό» :)
Τέλος off-topic

+1 του τα λεω εδω και κατι ετη,εχει προβολεα του 5χιλιαρου και παιζει με 80ευρω boxaki..:silly:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

+1 του τα λεω εδω και κατι ετη,εχει προβολεα του 5χιλιαρου και παιζει με 80ευρω boxaki..:silly:

Έλεος, πραγματικά!

Sent from my iPad using Tapatalk

Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Έλεος κύριοι (debatable)
: flipout:

που ασχολείστε με τις ρυθμίσεις και αυτά τα διαβόλια, τριβόλια madvr και ψειριζετε την μαϊμού, χάνοτας πολύτιμο χρόνο, ενώ θα μπορούσατε (debatable) να απολαύσετε έναν Κιαροσταμι ή κάνα άλλο Ασιάτη που θα σας έβαζε για ύπνο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Τέλος off-topic
Όταν αρχιζει η ταινία και μετά, είναι απλά, "λίγο χειρότερο μαύρο".

Δεν έχω παει στο βακούρα που πηγαίνει ο κύριος (debatable) κοκοφοινικας.
Στις αίθουσες του Ολύμπιον (εκτός Ζάννα που την αποφεύγω όταν μπορώ) είναι μια χαρά τα μαύρα.

Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Έλεος κύριοι (debatable)
: flipout:

που ασχολείστε με τις ρυθμίσεις και αυτά τα διαβόλια, τριβόλια madvr και ψειριζετε την μαϊμού, χάνοτας πολύτιμο χρόνο, ενώ θα μπορούσατε (debatable) να απολαύσετε έναν Κιαροσταμι ή κάνα άλλο Ασιάτη που θα σας έβαζε για ύπνο.

Άσε τώρα, σε πιάσαμε αδιάβαστο :p
Έχεις την πορσε και την ταΐζεις μαζούτ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Όταν αρχιζει η ταινία και μετά είναι απλά, "λίγο χειρότερο μαύρο".

Δεν έχω παει στο βακούρα που πηγαίνει ο κύριος (debatable) κοκοφοινικας.
Στις αίθουσες του Ολύμπιον (εκτός Ζάννα που την αποφεύγω) είναι μια χαρά τα μαύρα.

Είναι έτσι, επειδή σταματάς συνειδητά να ασχολείσαι με την εικόνα κάνοντας συμβιβασμούς. Οι διάφορες είναι υπαρκτές και σημαντικότατες, άσχετο αν επιλέγουμε να τις αγνοήσουμε για να μην εκνευριστούμε (εγώ δεν τα καταφερνω)

Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Μην αρχισετε τωρα να του λετε και για το τι εχασε σε πληροφορια, μη βλεποντας το Ρομα σε 4Κ αναλυση, γιατι θα τον στεναχωρησετε...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Άσε τώρα, σε πιάσαμε αδιάβαστο

Ποια πόρσε μωρέ τα σαπακι που κάνει 30 δευτερόλεπτα να κλειδώσει το 2019.

Αν δεν είχε καλή εικόνα θα το πετούσα στο Θερμαϊκό.

Το ότι θα φύγω αδιάβαστος είναι το μόνο σίγουρο.

Είναι έτσι, επειδή σταματάς συνειδητά να ασχολείσαι με την εικόνα κάνοντας συμβιβασμούς. Οι διάφορες είναι υπαρκτές και σημαντικότατες, άσχετο αν επιλέγουμε να τις αγνοήσουμε για να μην εκνευριστούμε (εγώ δεν τα καταφερνω)

Η ζωή όλη είναι ένας συμβιβασμός.
Προτιμάς να εκνευριζεσαι, να χαλάς και την διάθεση αυτών γύρο σου και να μας ανεβάζεις και εμάς την πίεση;

Έξω το έστρωσε!
Τι ωραία

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Ποια πόρσε μωρέ τα σαπακι που κάνει 30 δευτερόλεπτα να κλειδώσει το 2019.

Το ότι θα φύγω αδιάβατος είναι το μόνο σίγουρο.

Αν δεν είχε καλή εικόνα θα το πετούσα στο Θερμαϊκό.Η ζωή όλη είναι ένας συμβιβασμός.
Προτιμάς να εκνευριζεσαι και να μας ανεβάζεις την πίεση;

Έξω το έστρωσε!
Τι ωραία

Εχμ, αν σου κάνει τόσο χρόνο να κλειδώσει δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά χρειάζεσαι service. Αν δεν ήσουν αδιάβαστος θα το είχες ήδη λύσει

Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

θα με πείς "κακό" αλλά την ταινία, σαν άσκηση ύφους τη βρήκα καταπληκτική: tour de force κανονικό - αν όμως έχεις δει τους ιταλούς, πριν από 5-6 δεκαετίες, είχαν την ικανότητα να "σε χώνουν" στον κόσμο τους, να σε κάνουν να συμπάσχεις με τους ήρωές τους. Δεν ένιωσα κάτι αντίστοιχο με τον Κουαρόν. Μου φέρνει στο νού περισσότερο ικανό αναστηλωτή παρά δημιουργό. Ο Μουρίνιο φυσικά και μπορεί να παίξει κατενάτσιο πολύ αποτελεσματικά και, περιστασιακά, να πάρει και το CL. Αλλά η διαφορά με τη Βερόνα του Osvaldo Bagnoli είναι χαοτική - κι ας κέρδισε η τελευταία μόνο ένα scudetto.

To τελευταιο του Γκασπαρ Νοε το ειδες ;

Re: Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Άσε τώρα, σε πιάσαμε αδιάβαστο :p

Μαζουτ καλα ειναι,αυτος καιει βεργες...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Εχμ, αν σου κάνει τόσο χρόνο να κλειδώσει δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά χρειάζεσαι service. Αν δεν ήσουν αδιάβαστος θα το είχες ήδη λύσει

ετσι ειναι αυτης της γενιάς οι JVC κλειδώνουν λίγο αργά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλ

ετσι ειναι αυτης της γενιάς οι JVC κλειδώνουν λίγο αργά.

Δεν παίζει τόσο μεγάλη καθυστέρηση.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά ταινία

Δεν παίζει τόσο μεγάλη καθυστέρηση.
Νταξ μπορεί να μην είναι 30 αλλά 20-10.
Έχω και παλιό ενισχυτή και για να πάρω 4Κ σήμα (βλέπω ελάχιστες 4Κ ταινίες και ακόμα δεν αξίζει η αγορά νέου 4Κ ενισχυτή) βάζω ένα μαγικό μαντζουνι (egreat h10) οπότε ίσως παίζει και από εκεί τίποτα.

Δεν είμαι από αυτούς που ευλογούν τις επιλογές αγορας τους. Προσπαθώ να είμαι κριτικός και αντικειμενικός όσο βέβαια αυτό είναι πιθανό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Π

Νταξ μπορεί να μην είναι 30 αλλά 20-10.
Έχω και παλιό ενισχυτή και για να πάρω 4Κ σήμα (βλέπω ελάχιστες 4Κ ταινίες και ακόμα δεν αξίζει η αγορά νέου 4Κ ενισχυτή) βάζω ένα μαγικό μαντζουνι (egreat h10) οπότε ίσως παίζει και από εκεί τίποτα.

Δεν είμαι από αυτούς που ευλογούν τις επιλογές αγορας τους. Προσπαθώ να είμαι κριτικός και αντικειμενικός όσο βέβαια αυτό είναι πιθανό.

Μωρε να είσαι κριτικός, αλλά έναντι του αληθινού φταίχτη. Από ότι φαίνεται το πρόβλημα είναι στον AV σου η στην πηγή σου, όχι στον προβολέα.

Re: Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Μην αρχισετε τωρα να του λετε και για το τι εχασε σε πληροφορια, μη βλεποντας το Ρομα σε 4Κ αναλυση, γιατι θα τον στεναχωρησετε...

λες να έφταιγε που την είδα λίγο θολά και έτσι καλύφθηκαν οι ατέλεις του δεξιοτέχνη, μεγαλομανή, ρηχού ντενεκέ και τελικά μου άρεσε και μένα;
Το οτι σου άρεσε και σενά που τυχαίνει σπανίως με βάζει σε ανησυχίες.

Θα την ξαναδώ σε 4K στο σπίτι για να μην χάσω καμια πληροφορία.

Ο Πάπας τι λέει για όλα αυτά; την είδε;
θα βλέπει πάλι κανα μικι μάου...

916bTPu9q7L._SY445_.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=VEdngvMGjg0

μην το δει..

Ειναι ενα μέτριο κινηματογραφικά αλλα πολύ αξιόλογο θεματικά και εύστοχα δοσμένο.
Ενα τόσο σημαντικό θέμα που σπανίως βλέπουμε σε ταινίες.

Η αμαρτία δεν ειναι τίποτα άλλο απο το να γεμίζεις τύψεις τον αμαρτωλό.
τι ωραια εφεύρεση;
ακόμα πιο ωραία και απο την "μετάφραση" και τον συμβολισμό.
τι γίνεται ομως αμα γεμισεις κάποιον με πολλές τύψεις;
αυτοκτονία, ετσι όμως δεν χάνονται πελάτες και εχουμε αποτύχει να προσφέρουμε μια θέση στον παράδεισο;
εδω έρχεται μια άλλη ακόμα πιο σπουδαία εφεύρεση..
αυτή της "εξομολόγησης" που ξελαφρώνει τον αμαρτωλό
και του δίνει το πράσινο φώς για άλλες αμαρτίες.

7/10 ως κινηματογραφική δημιουργία
9/10 για το θέμα και τον χειρισμό της