Ποιά ταινία μόλις είδατε;

akira

https://www.imdb.com/title/tt0094625/?ref_=nv_sr_srsg_0

flat,750x,075,f-pad,750x1000,f8f8f8.jpg

την ειχα δει μικρος και δεν μου ειχε μεινει, αλλα την ειδα τωρα και ειναι απιστευτη , πολυ ωραια ζωγραφιζμενη, η πλοκη λιγο κουραστικη προς το τελος, αλλα οκ καρτουν ειναι
ps. το naked lunch πολυ δυσκολα νομιζω ξεχνιεται, και να μην σου αρεσει η ταινια και μονο τα πρωτα 5-10 λεπτα να δεις θα τα θυμασαι, εγω ακομα και την φωνη της γραφομηχανης θυμαμαι.α εχει και ωραιο soundtrack
αν εχεις διαβασει 2-3 βιβλια του borrows θα την εκτιμησεις πιο πολυ την ταινια

Pokemon Detective Pikachu (2019) 6/10

Παιδική περιπέτεια που θα εκτιμήσουν περισσότερο οι ανήλικοι παρά οι ενήλικοι. Βασίζεται κυρίως στα οπτικά εφέ.

First Man (2018) 7/10

Σε μεγάλο μέρος μου φάνηκε υποτονική. Αποζημιώνουν κάποιες καλές σκηνές και ιδιαίτερα στο φινάλε. Κορυφαία ταινία του Damien Chazelle παραμένει το Whiplash (2014).

Παίδες, δείτε οπωσδήποτε και το ''the guard'' από την ίδια ομάδα

https://www.imdb.com/title/tt1540133/

Κωμωδία αυτό, με κάποιους από τους πλέον απολαυστικούς διαλόγους που έχουν γραφτεί ...

Μπηκε στο καταλογο. Απο τα πρωτα που ψαξω. :a0210:

Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Brawl in Cell Block 99 (2017) 7/10

Πολύ καλή περιπέτεια που αποζημιώνει με τις σκηνές δράσης. Δεν το περίμενα αλλά ο Vince Vaughn ήταν άπαιχτος.

Fruitvale Station (2013) 7/10

Αληθινή ιστορία και επίκαιρη για την Αμερική. Έχει να κάνει με αστυνομική βία σε μαύρους. Αρκετά καλοπαιγμένη.

Pavarotti (2019) 7/10

Ντοκιμαντέρ για τον θρυλικό τενόρο Luciano Pavarotti. Έχει ενδιαφέρον ειδικά για όσους είναι οπαδούς του (όπως εγώ) καθώς περιέχει σπάνιες συνεντεύξεις και σκηνές μουσικής. Οι υπόλοιποι προσπεράστε.

Bone Tomahawk (2015) 7/10

Στο πρώτο μισάωρο μου φάνηκε αδιάφορη. Στη συνέχεια, όταν ξεκίνησαν οι ήρωες το ταξίδι, απέκτησε ενδιαφέρον. Πολύ καλή ατμόσφαιρα και σκηνές δράσης. Καλός ο Kurt Russell. Θα δω οσονούπω και τη τελευταία ταινία του σκηνοθέτη, Dragged Across Concrete.

Η Μπαλάντα του Μπάστερ Σκραγκς»:*

Το είχα καιρό στα υπόψη, αλλά όλο δεν ''τραβούσα την σκανδάλη''... ένα τριήμερο τώρα καθηλωμένος σε καναπέ, λόγω τραυματισμού στο πρόγραμμα γυμναστικής μου στο γόνατο, βλέπω διάφορα, είδα και αυτό.

Υπέροχο! Κοέν στα καλύτερα τους, όλη η φιλοσοφία τους, οι εικόνες τους, αυτό το απίστευτο χιούμορ τους, αυτοί οι καταπληκτικοί διάλογοι, αυτοί οι απίστευτοι χαρακτήρες, που καταλήγεις να τους λατρεύεις, καλούς και κακούς, συμπυκνωμένα μέσ' την αριστουργηματική αυτή ταινία.

Must see ! 8,5 / 10 για μένα.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η Μπαλάντα του Μπάστερ Σκραγκς»:*

Το είχα καιρό στα υπόψη, αλλά όλο δεν ''τραβούσα την σκανδάλη''... ένα τριήμερο τώρα καθηλωμένος σε καναπέ, λόγω τραυματισμού στο πρόγραμμα γυμναστικής μου στο γόνατο, βλέπω διάφορα, είδα και αυτό.

Υπέροχο! Κοέν στα καλύτερα τους, όλη η φιλοσοφία τους, οι εικόνες τους, αυτό το απίστευτο χιούμορ τους, αυτοί οι καταπληκτικοί διάλογοι, αυτοί οι απίστευτοι χαρακτήρες, που καταλήγεις να τους λατρεύεις, καλούς και κακούς, συμπυκνωμένα μέσ' την αριστουργηματική αυτή ταινία.

Must see ! 8,5 / 10 για μένα.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Περαστικά σου Σπυράκο,γρήγορα να σταθείς στα πόδια σου!!

Οι Κοέν ζωγράφισαν γι άλλη μια φορά,χάρηκα που σου άρεσε..

The Army of Shadows (1969) 5/10

Σκηνοθέτης ο Jean-Pierre Melville ο οποίος διέπρεψε κάποια εποχή με αστυνομικές ταινίες. Για τα δικά μου γούστα, δε μου άρεσε. Πέρα από 1-2 σκηνές στην αρχή της ταινίας, μου φάνηκε απολύτως βαρετή. Επίσης, μάλλον λόγω πλήξης, μου φάνηκε μπερδεμένο το σενάριο, αναγκάστηκα να μπω στο wiki για να καταλάβω τη πλοκή.

55 Days at Peking (1963) 6/10

Ο σκηνοθέτης ήθελε να φτιάξει έπος με τα σκηνικά, τη φωτογραφία και τους καλούς ηθοποιούς. Τελικά ήταν βαρετή και απελπιστικά μεγάλη σε διάρκεια.

Re: Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Σκηνοθέτης ο Jean-Pierre Melville ο οποίος διέπρεψε κάποια εποχή με αστυνομικές ταινίες. Για τα δικά μου γούστα, δε μου άρεσε. Πέρα από 1-2 σκηνές στην αρχή της ταινίας, μου φάνηκε απολύτως βαρετή. Επίσης, μάλλον λόγω πλήξης, μου φάνηκε μπερδεμένο το σενάριο, αναγκάστηκα να μπω στο wiki για να καταλάβω τη πλοκή.

.

https://avclub.gr/forum/showthread.php/107367-O-Στρατός-των-Σκιών

Re: Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Σίγουρα την είδες, ή έπαιζες candy crash στο κινητό;

Είδα την Μπαλάντα του Μπαστερ Σκραγκς... πολύ μέτριο για Κοεν. Δεν μου είπε κάτι.