StandArd
AVClub Enthusiast
- 31 December 2018
- 781
Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε;
Δεν έχω να απολογηθώ για κάτι pontios. Η "ασέβεια" που προανέφερες προς άλλους και ο λάθος δρόμος είναι προσωπική σου άποψη.
Προφανώς δεν έχουμε το ίδιο γούστο στις ταινίες όλοι εδώ μέσα.
Πολύ απλά, αν δε σου αρέσουν αυτά που γράφω τότε να μη ξανασχοληθείς με δικά μου post.
Το ότι βλέπω 30 ταινίες τον μήνα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να το μοιραστώ με όλους. Υπάρχει το φασεμπούκι για αυτά. Το νήμα είναι προτάσεις για καλές ταινίες ή τι να αποφύγουμε. Και το ξεκινήσαμε με την προϋπόθεση να αναλύουμε την άποψη μας. Αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα.
Εάν λοιπόν κάποια άτομα μερικές φορές, δεν έχουν κάνει την ανάλυση, δεν είναι αυτό που θέλουμε, αλλά δεν είναι αυτό που κάνουν μόνιμα ή συχνά.
Ο φίλος έχει πάρει έναν λάθος (προσωπική άποψη πάντα) δρόμο, που έχει ήδη σχολιαστεί από αρκετά μέλη. Αυτό από μόνο του, θα έπρεπε να τον κάνει να σκεφτεί.
Όσο για την τελευταία σου φράση, δεν υπάρχει κανένα ψευτοδίλημμα. Το νήμα έχει συγκεκριμένο σκοπό, δεν περιορίζουμε κανέναν στο τι θα ποστάρει ή τι θα γράψει. Να το κάνει τεκμηριώνοντας αυτή την άποψη ζητάμε, όχι να μαζεύει likes.
Δεν έχω να απολογηθώ για κάτι pontios. Η "ασέβεια" που προανέφερες προς άλλους και ο λάθος δρόμος είναι προσωπική σου άποψη.
Προφανώς δεν έχουμε το ίδιο γούστο στις ταινίες όλοι εδώ μέσα.
Πολύ απλά, αν δε σου αρέσουν αυτά που γράφω τότε να μη ξανασχοληθείς με δικά μου post.