Πιο αργό και απο ... Αγγελόπουλο
Η κορύφωση όμως συγκλονιστική.
Περιμένεις υπομονετικά δυό ώρες στο κρύο και την ακαταπαυστη βροχή και ξαφνικα έρχεται η έκρηξη
Περιμένεις υπομονετικά δυό ώρες στο κρύο και την ακαταπαυστη βροχή και ξαφνικα έρχεται η έκρηξη
τωρα που το λες θυμαμαι οτι μου ειχε κανει εντυπωση, ειδικα η μουσικη του τελους
ψαχνω και βρισκω
Andrey Dergatchev στην ECM
The soundtrack to Andrey Zvyagintsev's 2003 film 'The Return' (winner of the Venice Film Festival's Golden Lion award) is a genuinely haunting and evocative piece which suits the encroaching shuffle of autumn perfectly. Composed and collated by Andrey Dergatchev, 'The Return' draws on a number of sources and influences in order to achieve its chastened and sober sound. With obvious debts payed to William Basinski and the John's Cage and Zorn, Dergatchev weaves a sequestered accompaniment that can more than be enjoyed in autonomy from the silver screen. At times nothing more than field recordings overlaid by the actors' Russian dialogue ('Shorty') or dusty piano draped across a shimmering back drop ('The Road'), Dergatchev is a master at allowing music to unfurl in the most gradual of fashions imaginable; the almost choral vocals and tundra soundscapes of 'In The Bedroom' being a perfect example. Dusted in pathos throughout, 'The Return' (accompanied by a photo-laden booklet) is a stunning piece of work that engages on multiple levels, the most obvious of which being its heart wrenching and profound beauty.
ενώ 4 μήνες κατάφερα να δω μόνο μια ταινία σπίτι , αυτό το ΠΣΚ είπα να κάνω ένα μικρό session να ρεφάρω το χαμένο έδαφος.
θα μιλήσω μόνο για αυτές που δεν βρήκα δικό τους νήμα.
Το a dangerous method (2011) ήταν μια ταινία που έβλεπα σε trailer όλο το χειμώνα, και τελικά δεν καταφερα να το δω γιατί το σινεμά
το είχε ιδια περίοδο με το hugo και το κορίτσι με το τατουάζ οπότε αναγκαστηκά κάηκε. Να πω την αλήθεια δεν μου άρεσε. Αν και είχα διαβάσει πολλά μέτρια σχόλια
, το άρχισα με καλή προδιάθεση αλλα τελικά δεν με κέρδισε. Με κουρασε πολύ. Για μένα προσωπικα ή Keira Knightley το υπερπάλεψε να δειξει τρελή σε κάποιες σκηνές και χάθηκε κι η ίδια.
Υστερα από παρότρυνση της παρέας είδα το Spread (2009) και δεν ντράπηκα καθόλου, κάτι ανάμεσα απο ρομαντική κομεντί και αμερικάνικη teenager κωμωδία... θέμα , προβληματισμός παιδιού 3ης λυκείου - πρωτο έτος φοιτητή "σεξ χωρίς συναισθημα, ειμαι κουκλος ειμαι γκόμενος παω να βγάλω λεφτά στο LA γ**ς πλούσιες" έχει ενα 5.8 στο imdb, ashton kutcher τωρα , τι να λέμε ... οτι ακριβως περιμένεις να δείς . Δεν εχεις μεγαλες απαιτήσεις , σαν "το μονο το σεξ δεν φτανει" , ευχάριστη για μερικούς ,σκουπίδι για τους υπολοιπους.
τωρα θα μου πείτε πως γίνεται κάποιος που εχει ψηφίσει εξαιρετική το transformers 3
να προτείνει ρομαντζάδες είναι λίγο περίεργο, αλλα εμένα μου άρεσε πολύ.
ωραία ατμόσφαιρα , πολύ καλά και τα δύο τα παιδάκια που παίζουν (Anton Yelchin + Felicity Jones)
δεν τα είχα δει πουθενά ξανά. Ωραία ατμόσφαιρα , σου δινει συνεχώς την αίσθηση ενός ωραίο ρομάντζου,
το σενάριο δεν είναι τίποτα φοβερό, αλλα το πάει πολύ καλά με ωραία σκαμπανεβάσματα χωρίς όμως να γίνεται βαρετό.
Το 6.8 στο imdb βοηθησε για να το δω χαλαρός χωρίς μεγαλες απαιτήσεις και τελικά να μου αρέσει ακόμα περισσότερο.
Επειδή είμαι λίγο τρελός με τη φωτογραφία και με τη τεχνολογία... εχω ενα παράπονο ...
η ταινια εχει γυριστεί με την canon 7D.
Βολευε γιατί δεν είχε μεγάλα πλάνα, σχεδόν ολα τα πλάνα είναι κοντινά σε πρόσωπα.
Το συνολικό αποτέλεσμα δεν μου άρεσε. Με κούραζε και έβγαζε μια ψυχρότητα.
Για μένα ήθελε λίγο περισσότερη δουλειά στη φωτογραφία, στο φωτισμό και γενικότερα άλλου είδους επεξεργασία.
Αρκετά καλή ταινία με έναν φοβερό ηθοποιό *Michael Shannon* να κάνει τον τρελό χωρίς υπερβολές. Ταινια γυρισμένη σε film, με εικονάρα απίστευτη, και πολύ ωραίο δυνατό και καθαρό ήχο. Δεν μπορω να πω πολλά, τα πάντα όλα ειχε. Δεν εχει δικό της νήμα από οτι είδα, αλλα σίγουρα θα ψηφιζα καλή. Μεγαλη βέβαια , γολγοθάς, με κούρασε... αλλα αξίζει τον κόπο σίγουρα... 7.6 στο imdb για οποιον τον ενδιαφέρει.