Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Man on Α Ledge..

man-on-a-ledge-wallpaper.jpg

Ψιλομαπα!

Κατι πηγε να "πει" η Rodriguez... :a0210:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Όχι κάτι το τρομερό αλλά αρκετά καλή. Δυστυχώς, αυτή που είδα εγώ, είναι μεταγλωτισμένη. :furious3:

Headhunters-whysoblu.com-poster-001.jpg

Last edited:

Όχι κάτι το τρομερό αλλά αρκετά καλή. Δυστυχώς, αυτή που είδα εγώ, είναι μεταγλωτισμένη. :furious3:

Headhunters-whysoblu.com-poster-001.jpg

Αργησες να την δεις αλλα Οκ, σε συγχωρουμε...

Αργησες να την δεις αλλα Οκ, σε συγχωρουμε...

Δίκιο έχεις αλλά αν δεν μπαίνεις στο forum ποιός να μου το πεί; Οι¨"δικοί μου" όλο Χιονάτες βλέπουν και αντιτορπιλικά που κάνουν παντιές με την άγκυρα... :bang:

Δίκιο έχεις αλλά αν δεν μπαίνεις στο forum ποιός να μου το πεί; Οι¨"δικοί μου" όλο Χιονάτες βλέπουν και αντιτορπιλικά που κάνουν παντιές με την άγκυρα... :bang:

χαχαχαχα, Θεος ο Μπαμπινος :p

Δεξι κλικ και delete που λεει και καποια ψυχη...

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

αφού την Πέμπτη ερχεται το remake στα cinema, χθες βράδυ ειδα σε 720p ματρόσκα εκείνη την καταπληκτική ταινία που είδα πιτσιρικάς το '90
και ειχα μείνει με ανοιχτο το στόμα!

Μιλάμε για το Total Recall, φοβερό και πολύ μπροστά για την εποχή του ( πέτυχαν περιπου και το σκηνικό με τον Άρη, παρότι τότε δεν ειχαμε στείλει ρομποτάκι ακόμη)

http://www.imdb.com/title/tt0100802/

Περιμένω την Πέμπτη πως και πώς την νέα εκδοχή στα σινεμα (αν και θα μου λείψει ο Άρνολτν και η Σάρον)

The dictator
Εντάξει δεν ήταν η σούπερ ταινια αλλα είχε γέλιο.
Άξιζε στο τέλος ο ειρωνικός του λόγος για τους αμερικανούς.

The dictator
Εντάξει δεν ήταν η σούπερ ταινια αλλα είχε γέλιο.
Άξιζε στο τέλος ο ειρωνικός του λόγος για τους αμερικανούς.

+1
Μόνο που δυστυχώς δεν είναι για τους Αμερικάνους αλλά για αυτό που βιώνουμε και νομίζουμε ότι ονομάζεται "Δημοκρατία". :smile:
Αξίζει πάντως. Για μία ακόμη φορά καυστικός.

Dark Shadows...

Μέχρι την μέση τον συγχωρώ τον Tim....Μετά το αναποδογύρισε σαν κακοψημένη ομελέτα.....

Dark Shadows...

Μέχρι την μέση τον συγχωρώ τον Tim....Μετά το αναποδογύρισε σαν κακοψημένη ομελέτα.....

Παρόλο που είναι στο queue, με αυτα που διαβάζω στο imdb και την χαμηλή βαθμολογία (παρόλο το τεράστιο "ρευμα" του Johhny) παίζει να το αφήσω για τώρα, ίσως και για πάντα...γιατί την κόβω για πολύ κάψιμο...

Μόλις είδα το SAFE και για ΑΛΛΟ ένα 2ωρο πρπ βαρέθηκα την ζωή μου. Έλεγα ότι 1 στις 10 ταινίες που φτάνουν στο σινεμά ψιλο-αξίζουν, τον τελευταίο καιρό μάλλον λέω να το κάνω 1/20. Και δεν είναι το κωλο-μπατζετ που κάνει μια ταινία αλλά να έχει να πει κάτι. Ακόμα δηλαδή και σε ταινία δράσης....περιμένω κάτι να δω ρε φούστη μου...

Ένα καλό θρίλες περιμένω πως και πως να βγάλουν να χαρώ λίγο τον ήχο στο ΗΤ.....άδικα περιμένω. Cabin in the woods σου λέει, 7.4 στο imdb..."not the ordinary story" σου λέει στο trailer, και στο τέλος βλέπεις σίγουρα μια διαφορετική ιστορία αλλά τόσο άσχετη και άσχημα δεμένη που απλά τελειώνει και λες....ωραία μλκ....next....

Last edited:
Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

The Hunger Games

Αν ειχε γυριστει πριν 40 χρονια θα ηταν πρωτοτυπο

Ειχε -λιγες ειναι η αληθεια- στιγμες που ελεγες οτι καπου θελει να παει, κατι αλλο θελει να πει

Αποτέλεσμα: Πολυ μα πολυ μετριο!

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

The Hunger Games

Αν ειχε γυριστει πριν 40 χρονια θα ηταν πρωτοτυπο

Ειχε -λιγες ειναι η αληθεια- στιγμες που ελεγες οτι καπου θελει να παει, κατι αλλο θελει να πει

Αποτέλεσμα: Πολυ μα πολυ μετριο!

Κρίμα για την Jennifer Lawrence που ξεκίνησε εντυπωσιακά με το Winter's Bone αλλά μετά από αυτό απογοητεύουν οι επιλογές της.

Κρίμα για την Jennifer Lawrence που ξεκίνησε εντυπωσιακά με το Winter's Bone αλλά μετά από αυτό απογοητεύουν οι επιλογές της.

Ηταν πολυ καλη και στους Αγωνες Πεινας,Πανο.Σηκωνε ολη την ταινια πανω της και αυτο δεν ειναι ευκολο.Νταξει δεν ηταν τιποτα φοβερο ως ταινια,αλλα δεν την λες και κακη.Απλα ηταν προβλεψιμη και κλισεδιαρικη.Παρ'ολα αυτα ηταν πιο "σκεπτομενη" ως ταινια απο το σορο και δεδομενων των εξαιρετικων κριτικων που πηρε (τις οποιες δεν συμμεριζομαι) κερδισμενη βγηκε η Λωρενς.Winter's Bone δυστυχως δεν βγαινουν καθε μερα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Ηταν πολυ καλη και στους Αγωνες Πεινας,Πανο.Σηκωνε ολη την ταινια πανω της και αυτο δεν ειναι ευκολο.Νταξει δεν ηταν τιποτα φοβερο ως ταινια,αλλα δεν την λες και κακη.Απλα ηταν προβλεψιμη και κλισεδιαρικη.Παρ'ολα αυτα ηταν πιο "σκεπτομενη" ως ταινια απο το σορο και δεδομενων των εξαιρετικων κριτικων που πηρε (τις οποιες δεν συμμεριζομαι) κερδισμενη βγηκε η Λωρενς.

Όπως γνωρίζεις όσο μεγαλώνω γίνομαι και πιο γκρινιάρης, χεχε!!!

Winter's Bone δυστυχως δεν βγαινουν καθε μερα.

Δυστυχώς δεν βγαίνουν.