Man on Α Ledge..
![]()
Ψιλομαπα!
Κατι πηγε να "πει" η Rodriguez... :a0210:
Όχι κάτι το τρομερό αλλά αρκετά καλή. Δυστυχώς, αυτή που είδα εγώ, είναι μεταγλωτισμένη. :furious3:
![]()
χαχα, υποθέτω ότι δεν πήγε να το πει με το στόμα....
Αργησες να την δεις αλλα Οκ, σε συγχωρουμε...
Δίκιο έχεις αλλά αν δεν μπαίνεις στο forum ποιός να μου το πεί; Οι¨"δικοί μου" όλο Χιονάτες βλέπουν και αντιτορπιλικά που κάνουν παντιές με την άγκυρα... :bang:
Δίκιο έχεις αλλά αν δεν μπαίνεις στο forum ποιός να μου το πεί; Οι¨"δικοί μου" όλο Χιονάτες βλέπουν και αντιτορπιλικά που κάνουν παντιές με την άγκυρα... :bang:
The dictator
Εντάξει δεν ήταν η σούπερ ταινια αλλα είχε γέλιο.
Άξιζε στο τέλος ο ειρωνικός του λόγος για τους αμερικανούς.
Dark Shadows...
Μέχρι την μέση τον συγχωρώ τον Tim....Μετά το αναποδογύρισε σαν κακοψημένη ομελέτα.....
The Hunger Games
Αν ειχε γυριστει πριν 40 χρονια θα ηταν πρωτοτυπο
Ειχε -λιγες ειναι η αληθεια- στιγμες που ελεγες οτι καπου θελει να παει, κατι αλλο θελει να πει
Αποτέλεσμα: Πολυ μα πολυ μετριο!
Κρίμα για την Jennifer Lawrence που ξεκίνησε εντυπωσιακά με το Winter's Bone αλλά μετά από αυτό απογοητεύουν οι επιλογές της.
Ηταν πολυ καλη και στους Αγωνες Πεινας,Πανο.Σηκωνε ολη την ταινια πανω της και αυτο δεν ειναι ευκολο.Νταξει δεν ηταν τιποτα φοβερο ως ταινια,αλλα δεν την λες και κακη.Απλα ηταν προβλεψιμη και κλισεδιαρικη.Παρ'ολα αυτα ηταν πιο "σκεπτομενη" ως ταινια απο το σορο και δεδομενων των εξαιρετικων κριτικων που πηρε (τις οποιες δεν συμμεριζομαι) κερδισμενη βγηκε η Λωρενς.
Όπως γνωρίζεις όσο μεγαλώνω γίνομαι και πιο γκρινιάρης, χεχε!!!
Winter's Bone δυστυχως δεν βγαινουν καθε μερα.
Και γω Πανο...Σαν τους γερους του Μαπετ Σοου...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.