Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

NEWS_1348678682_a.jpeg

Χρυσή άρκτος στο φεστιβάλ Βερολίνου;
Τι φτώχεια Θεέ μου...

Cowboys and Aliens... ακομα δε πιστευω ποσο ελεηνη ταινια ειδα.. απιστευτο.. νομιζω ειναι η χειροτερη ερμηνεια του Harrison Ford..

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Ειδα το

In-Darkness-Poster.jpg

Αρκετα καλο, δεν ξεκινα τοσο καλα αλλα κλιμακωνεται η "δραση" και αλλαζουν οι ηρωες κατα την διαρκεια της ταινιας.
Ευτυχως δεν μενει μονο στα βασανιστηρια που περασαν οι Εβραιοι αυτη την εποχη αλλα δειλα-δειλα δειχνει και την αλλη πλευρα τους.
Αξιζει να το δει καποιος...

Το μοναδικό αριστούργημα κινηματογραφικής τελειότητας που έχω δει τα τελευταία 10 χρόνια τουλάχιστον, μετά από επίμονη απαίτηση της αγαπημένης μου γυναίκας.......... The lucky one 😢
ImageUploadedByTapatalk1349561522.488665.jpg

Προσοχή. Δείτε το μόνο άν αγαπάτε πολύ τη σύντροφο σας ή άν είναι ένα οπτικοαουστικό αντάλλαγμα προκειμενου την επόμενη μέρα να δείτε κάτι σαν το expandables 2.
Εγώ το έκανα και για τους δύο παραπάνω λόγους 😄

Το μοναδικό αριστούργημα κινηματογραφικής τελειότητας που έχω δει τα τελευταία 10 χρόνια τουλάχιστον, μετά από επίμονη απαίτηση της αγαπημένης μου γυναίκας.......... The lucky one 😢
View attachment 83858

Προσοχή. Δείτε το μόνο άν αγαπάτε πολύ τη σύντροφο σας ή άν είναι ένα οπτικοαουστικό αντάλλαγμα προκειμενου την επόμενη μέρα να δείτε κάτι σαν το expandables 2.
Εγώ το έκανα και για τους δύο παραπάνω λόγους 😄

Ρε τον καψερο.... χαχαχαχαχα πεθανα βραδιατικα

νομιζα σοβαρα εγραφες και το εψαχνα στο. Imdb

Black Rain
ljba5.png

Δράση απ´την Αμερική έως την..... Οσάκα, ο Ridley Scott ως σκηνοθέτης και ο Michael Douglas,
ως ηθοποιός συνθέτουν μια σφιχτοδεμένη ταινία δράσης 125 λεπτών.

tumblr_m4ihan0DbV1r2dnu8o1_500.jpg

Υψηλή Καλλιτεχνία εξτρεμιστική στο έπακρο.
Ενας απερίγραπτος βανδαλισμός του μυαλού, των αισθήσεων, του αμφιβληστροειδούς.
Κινηματογράφος με Κ κεφαλαίο.

Last edited:

μετά από καιρό κατάφερα να δω το Batman Arises. καλό ήταν αλλά σε καμιά περίπτωση δε φτάνει τα άλλα 2. πολύ καλή η Catwoman. αλλά περίμενα να δω περισσότερο Batman. πολύ λίγες οι σκηνές.

Κορυφαία, από κάθε πλευρά! Εγώ ξαναείδα για πολλοστή φορά τη μουσική ταινία του Κορνώ, "Όλα τα πρωινά του κόσμου". Πρόκειται για ταινία αναφοράς για τους φίλους της μουσικής.

Ανατριχίλα..... Τι εκφράσεις.... Τι παγωμένα βλέμματα.... Τι δίψα για ζωή, μέσα απο τα μονότονα σκηνικά που φτιάχνουν οι άνθρωποι...

και μέσα σε όλα αυτά.... Αυτή εκεί..... Η Μουσική...... Να σπάει τα φράγματα..... Να ενώνει κόσμους....

Τι ταινία....

Ανατριχίλα..... Τι εκφράσεις.... Τι παγωμένα βλέμματα.... Τι δίψα για ζωή, μέσα απο τα μονότονα σκηνικά που φτιάχνουν οι άνθρωποι...

και μέσα σε όλα αυτά.... Αυτή εκεί..... Η Μουσική...... Να σπάει τα φράγματα..... Να ενώνει κόσμους....

Τι ταινία....

Αγαπητέ Emilot, οι εκφράσεις σας γι' αυτή την ταινία δεν αποτελεί απλώς ένδειξη, παρά απόδειξη για εκλεκτική συγγένεια... Η μουσική ως ο απόλυτος κόσμος, η εντιμότητα, η ακρότητα, η απολυτότητα και καταστροφικότητα των καλών προθέσεων, κι ο απόλυτος έρωτας που γεννούσε την επάνοδο της νεκρής αγαπημένης, η οποία ενέπνεε τις συνθέσεις...Μακάρι να μην την είχα δει, για να έχω την πολυτέλεια της πρώτης φοράς!

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

tumblr_m4ihan0DbV1r2dnu8o1_500.jpg

Υψηλή Καλλιτεχνία εξτρεμιστική στο έπακρο.
Ενας απερίγραπτος βανδαλισμός του μυαλού, των αισθήσεων, του αμφιβληστροειδούς.
Κινηματογράφος με Κ κεφαλαίο.

πω πω
με περασες

αργησα, σημερα το ειδα στον Δαναο
ο superfly μου ευχηθηκε να δω καποτε
μια ταινια που να μιλανε Αγγλικα
παλι δεν τα καταφερα
περιμενω προτασεις !

τι ηταν η ταινια του Χανεκε ?

ενα θριλερ δωματιου
που τρομοκρατει με την απλοτητα του

σημερα ειμαι καλα

.

Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

τι ηταν η ταινια του Χανεκε ?

.

extreme hardcore.
έτσι και κάνεις το λάθος να ψωνίσεις ποπ-κορν, θα σου κάτσει στο λαιμό.
η ταινία είναι στον αντίποδα του 'Διασκέδαση μέχρι θανάτου' που προμοτάρει η σύγχρονη κιν/φική βιομηχανία.
Μία σπουδή πάνω σ αυτό που μένει από εμάς όσον αφορά την αγάπη, μόλις φύγουν από τη μέση πράγματα όπως το σεξ ή το πάθος.
Είναι αγάπη στα πιο ακραία όριά της, μία μέθη αυταπάρνησης και λατρείας, ένα ολοκαύτωμα στην κυριολεξία.

Η ταινία είναι απλά αδιανόητη: δεν θα μπορούσε να έχει γυριστεί πουθενά αλλού πέραν την ηπειρωτικής Ευρώπης - ούτε καν στην Αγγλία.

Ενα κινηματογραφικό διαμάντι, δύσκολο στη χώνεψη, καμία σχέση με εμπορικό Σινεμά που το ξεχνάς την αμέσως επόμενη μέρα.
Υψηλή καλλιτεχνία άπειρων οκτανίων.
Ενα σύγχρονο Αριστούργημα.

Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Μακάρι να έρθει και στην ταπεινή μας επαρχία...Κορυφαίος ο Χάνεκε γενικώς!

Αγαπητέ Emilot, οι εκφράσεις σας γι' αυτή την ταινία δεν αποτελεί απλώς ένδειξη, παρά απόδειξη για εκλεκτική συγγένεια... Η μουσική ως ο απόλυτος κόσμος, η εντιμότητα, η ακρότητα, η απολυτότητα και καταστροφικότητα των καλών προθέσεων, κι ο απόλυτος έρωτας που γεννούσε την επάνοδο της νεκρής αγαπημένης, η οποία ενέπνεε τις συνθέσεις...Μακάρι να μην την είχα δει, για να έχω την πολυτέλεια της πρώτης φοράς!

Να συμπληρώσω αγαπητέ, ότι αν και την είχα δει σε μικρότερη ηλικία, μπορώ να πω οτι η πρώτη φορά είναι τώρα..... Η πεποίθηση μου οτι μερικά "'εργα" βλέπονται σε ορισμένες ηλικίες και αναλόγως πάντα της καταλληλότητας εκ μέρος του θεατή(ωρίμανσης, βιωμάτων, κλπ) ώστε να κατανοήσει το "έργο", παραμένει ακέραια.....και αποδεικνύεται συνεχώς....

Επίσης αυτό το "πρώτη φορά", αποδεικνύει επίσης οτι ο Κινηματογράφος πέρασε μια κρίση και συνεχίζει να περνά, αλλά διαφαίνονται "ηλιόλουστες" μέρες....στο βάθος του "τούνελ"....

Να ευχαριστήσω θερμά για την "υπενθύμιση" του έργου.....!!!!

:ernaehrung004: