Δεν είναι απ' τις καλύτερες του Statham.

Το μοναδικό αριστούργημα κινηματογραφικής τελειότητας που έχω δει τα τελευταία 10 χρόνια τουλάχιστον, μετά από επίμονη απαίτηση της αγαπημένης μου γυναίκας.......... The lucky one![]()
View attachment 83858
Προσοχή. Δείτε το μόνο άν αγαπάτε πολύ τη σύντροφο σας ή άν είναι ένα οπτικοαουστικό αντάλλαγμα προκειμενου την επόμενη μέρα να δείτε κάτι σαν το expandables 2.
Εγώ το έκανα και για τους δύο παραπάνω λόγους![]()
Κορυφαία, από κάθε πλευρά! Εγώ ξαναείδα για πολλοστή φορά τη μουσική ταινία του Κορνώ, "Όλα τα πρωινά του κόσμου". Πρόκειται για ταινία αναφοράς για τους φίλους της μουσικής.
Ανατριχίλα..... Τι εκφράσεις.... Τι παγωμένα βλέμματα.... Τι δίψα για ζωή, μέσα απο τα μονότονα σκηνικά που φτιάχνουν οι άνθρωποι...
και μέσα σε όλα αυτά.... Αυτή εκεί..... Η Μουσική...... Να σπάει τα φράγματα..... Να ενώνει κόσμους....
Τι ταινία....
![]()
Υψηλή Καλλιτεχνία εξτρεμιστική στο έπακρο.
Ενας απερίγραπτος βανδαλισμός του μυαλού, των αισθήσεων, του αμφιβληστροειδούς.
Κινηματογράφος με Κ κεφαλαίο.
τι ηταν η ταινια του Χανεκε ?
.
Αγαπητέ Emilot, οι εκφράσεις σας γι' αυτή την ταινία δεν αποτελεί απλώς ένδειξη, παρά απόδειξη για εκλεκτική συγγένεια... Η μουσική ως ο απόλυτος κόσμος, η εντιμότητα, η ακρότητα, η απολυτότητα και καταστροφικότητα των καλών προθέσεων, κι ο απόλυτος έρωτας που γεννούσε την επάνοδο της νεκρής αγαπημένης, η οποία ενέπνεε τις συνθέσεις...Μακάρι να μην την είχα δει, για να έχω την πολυτέλεια της πρώτης φοράς!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.