Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Ποτε σε κραξαμε βρε,για να σε κραξουμε τωρα?
Μαλλον εμεις ακουμε περισσοτερο κραξιμο απο σενα....
Ελα πες μας ποια εννοεις αν και εχω κανα δυο στο μυαλο μου...

αυτο με τα Μυθικα πλασματα
αλλα μην το πεις σε κανενα οτι δεν μ αρεσε ....

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

o ρόλος του δεύτερου βιολιού, είναι πάρα πολύ σημαντικός.
όσο καλό κι αν είναι το πρώτο βιολί, το δεύτερο βιολί είναι αυτό που κρατάει ολόκληρο το οικοδόμημα σταθερό.
ο σεναριογράφος είναι αστέρι: αποδίδει τα εύσημα μέσω του Ντάνιελ σε κάποια στιγμή της ταινίας:

"Daniel: "In many quartets with an accomplished first violin it's the second violinist, the quality second violinist who makes the quartet stand out".

Δεν διαφωνώ. Απλά φαίνεται ότι κάποιοι βιολονίστες κάνουν για πρώτο βιολί και κάποιοι για δεύτερο. Το πρώτο βιολί δίνει τον τόνο στο κουαρτέτο και καθορίζει τον ήχο του, οδηγεί. Οι ρόλοι σπάνια αλλάζουν.

watch

αφιερωνεται εξαιρετικα
στον auteur

Last edited:
Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

για ποια ταινια το ειπε αυτο ο Ακι αν το ειπε θα το ειπε αστειευομενος
ειμαστε φιλοι ξερω δεν λεει τετοια στα σοβαρα ... εδω λιγο σε εχασα.. "ειμαστε φιλοι και ξερω οτι δεν λεει τετοια στα σοβαρα.."

συμφωνω ενα μικρο αριστουργημα ειναι η καθε του ταινια

δεν του πανε τα blue ray ...
αφου ειναι σκετο περιθωριο

τι μου το θυμισες αυτο
I hired a contact killer.
ψαχνω τωρα για να το ξαναδω !!

.

watch

αφιερωνεται εξαιρετικα
στον auteur
Μη.. κοκκινίζω.. :p

Αν και γνωρίζουμε και οι δυο γιατι με καλοπιάνεις.. :p

τα παραπανω που ειχα γραψει, (αν θυμαμαι καλα) τα ειχε πει σε ενα μικρο doc. καπου το εχω, αλλα που?

Με αφορμή, κάποιο σχόλιο μου σε παλαιότερο νήμα, τη Κυριακή το μεσημέρι "φρεσκάρισα" το Zabriskie Point (1970).

Οι Αμερικάνοι κριτικοί, χωμένοι και οι ίδιοι βαθιά μέσα στις υπερκαταναλωτικές συνήθειες της κοινωνίας τους, την έθαψαν αφού η ευρωπαϊκή οπτική του μετρ Αντονιόνι τους παραέπεσε δύσπεπτη. Όπως εύστοχα έγραψε και ένας σχολιαστής στο ΥouTube "I think this film failed critically and commercially because Antonioni was basically saying "Fuck You" to capitalism. (Amongst other things)".

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Μη.. κοκκινίζω.. :p

Αν και γνωρίζουμε και οι δυο γιατι με καλοπιάνεις.. :p

τα παραπανω που ειχα γραψει, (αν θυμαμαι καλα) τα ειχε πει σε ενα μικρο doc. καπου το εχω, αλλα που?

αν δεν το πιστευεις πως ειμαστε φιλοι ρωτησε τον !

:Banane0:

the color of money - με την κορυφαία μορφή του hollywood να φοράει το κορυφαίο γυαλί.... χωρίς περαιτέρω σχόλια

http://www.imdb.com/title/tt0090863

είχα να τη δω χρόνια, την πρώτη φορά (μικρός σε ηλικία) μου είχε κάνει περισσότερο εντύπωση ο ενθουσιασμός του Cruise... πώς αλλάζει ο άνθρωπος!

σειρά έχει το prequel:

http://www.imdb.com/title/tt0054997

το οποίο κάτι μου λέει ότι είναι καλύτερο......

αν δεν το πιστευεις πως ειμαστε φιλοι ρωτησε τον !

:Banane0:

Δεν έβγαινε νόημα λόγω λανθανουσας σύνταξης, δεν έχει να κάνει με το νόημα αυτών που εγραφες. Θα τον ρωτήσω όμως και θα επανέλθω :p
Ασχολησε με κάτι σχετικό με το κινηματογράφο; Αν δεν γίνομαι αδιακριτος..

Χθες είχε pitfall (1962) criterion DVD με ελληνικούς υποτιτλους.
Σήμερα ετοιμασα μια απο της αγαπημένες μου ταινίες (όλων των εποχών) woman in the dunes (1964). Περίμενα για bluray release, αλλα θα αρκεστούμε στο criterion DVD με ελληνικούς υποτιτλους. Την είχε δώσει το περιοδικό σινεμά αλλα με άθλιο transfer οπως όλα τα DVD που δίνουν δωρεάν τα περιοδικά.

Και αύριο ή μεθαύριο the face of another (1966) το οποίο δεν έχω δει.

Κυκλοφόρει και το badlands το οποίο είναι πολυ καλό, αν και το αριστούργημα του, αδιαμφισβήτητα, ειναι το days of heaven, το οποίο κυκλοφορεί εδώ και καιρό σε bluray. Δείτε και το επίσης εξαιρετικό the last picture show του bogdanovich.

Last edited:

Κυκλοφόρει και το badlands το οποίο είναι πολυ καλό, αν και το αριστούργημα του, αδιαμφισβήτητα, ειναι το days of heaven, το οποίο κυκλοφορεί εδώ και καιρό σε bluray. Δείτε και το επίσης εξαιρετικό the last picture show του bogdanovich.

Ταινιάρες και οι τρεις τους.

Δεν έβγαινε νόημα λόγω λανθανουσας σύνταξης, δεν έχει να κάνει με το νόημα αυτών που εγραφες. Θα τον ρωτήσω όμως και θα επανέλθω :p
Ασχολησε με κάτι σχετικό με το κινηματογράφο; Αν δεν γίνομαι αδιακριτος..

Χθες είχε pitfall (1962) criterion DVD με ελληνικούς υποτιτλους.
Σήμερα ετοιμασα μια απο της αγαπημένες μου ταινίες (όλων των εποχών) woman in the dunes (1964). Περίμενα για bluray release, αλλα θα αρκεστούμε στο criterion DVD με ελληνικούς υποτιτλους. Την είχε δώσει το περιοδικό σινεμά αλλα με άθλιο transfer οπως όλα τα DVD που δίνουν δωρεάν τα περιοδικά.

Και αύριο ή μεθαύριο the face of another (1966) το οποίο δεν έχω δει.

Οχι δεν ασχολουμαι με τον κινηματογραφο ...
ειχα δουλεψει πριν απο πολλα χρονια σε ενα γραφειο

Τρεις ταινιες ειχε δωσει το ΣΙΝΕΜΑ του Τεσιγκαχαρα
τις εχω αλλα εχω δει μονο την Γυναικα στους αμμολοφους !!! :grinning-smiley-043
και αυτο σε αθλια εικονα οπως λες ...
στην criterion το εχει με ελληνικους υποτιτλους ? δεν το ξερα ...

.

Οχι δεν ασχολουμαι με τον κινηματογραφο ...
ειχα δουλεψει πριν απο πολλα χρονια σε ενα γραφειο

Τρεις ταινιες ειχε δωσει το ΣΙΝΕΜΑ του Τεσιγκαχαρα
τις εχω αλλα εχω δει μονο την Γυναικα στους αμμολοφους !!! :grinning-smiley-043
και αυτο σε αθλια εικονα οπως λες ...
στην criterion το εχει με ελληνικους υποτιτλους ? δεν το ξερα ...

.

Οχι βέβαια, τους βάζεις εσύ. Κανεις το DVD > mkv και βάζεις ότι υπότιτλο θέλεις.
Και με το subtitle workshop μπορείς να αλλάξεις τα fps, ή να τον συνχρονισεις αν δεν ταιριάζει ο υποτιτλος.

Το Badlands βγήκε σε νέο blu ray απο 4κ μεταφορά......

Θα το δω τις επόμενες μέρες....

Υ.Γ Αν βλέπετε ταινίες μέσω Η/Υ δεν χρειάζεται μετατροπή σε mkv.... Απλώς ανοίγετε την ταινία στον player(vlc, πχ) και πετάτε μέσα τον υπότιτλο...

Tutti i santi giorni (Every blessed Day)

http://www.imdb.com/title/tt2290789/?ref_=sr_1

Υπέροχη ταινία!!! Βλέπεται ευχάριστα και από τα 2 φύλα. Ή μάλλον επιβάλλεται να το δείτε με το έτερον ήμισυ .
Η βαθμολογία και τα σχόλια στο imdb το αδικούν.

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Tutti i santi giorni (Every blessed Day)

http://www.imdb.com/title/tt2290789/?ref_=sr_1

Υπέροχη ταινία!!! Βλέπεται ευχάριστα και από τα 2 φύλα. Ή μάλλον επιβάλλεται να το δείτε με το έτερον ήμισυ .
Η βαθμολογία και τα σχόλια στο imdb το αδικούν.

ενδιαφερον ....
θα ηθελα μετα απο πολυ καιρο να δω μια καλη Ιταλικη ταινια
το imdb δεν νομιζω οτι το αδικει .. του δινει 6.8

Life of Pi....

Τελικά ευτυχώς που υπάρχουν τα Οσκαρ για να ξέρουμε ποιες ταινίες να αποφεύγουμε..... Έλεος...

Υ.Γ Εκπληκτικές εικόνες.....

ρε θα σε βρίσω....

4 οσκαρ πήρε, Καλύτερη Σκηνοθεσία, Μουσική, Οπτικά Εφέ και Φωτογραφία

ε τα άξιζε και τα 4.

κατά τα άλλα, ούτε τίποτα βαθυστόχαστο είναι, ούτε να σε βάλει να σκεφτείς κάτι, ούτε τίποτα ιδιαίτερο, αλλά μια πολύ ευχάριστη ταινία.

ρε θα σε βρίσω....

4 οσκαρ πήρε, Καλύτερη Σκηνοθεσία, Μουσική, Οπτικά Εφέ και Φωτογραφία

ε τα άξιζε και τα 4.

κατά τα άλλα, ούτε τίποτα βαθυστόχαστο είναι, ούτε να σε βάλει να σκεφτείς κάτι, ούτε τίποτα ιδιαίτερο, αλλά μια πολύ ευχάριστη ταινία.

Κατά τη γνώμη μου δεν άξιζε αυτό της Καλύτερης σκηνοθεσίας.