Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Εδω να κανω μια προταση: Μηπως θα ηταν καλο να ανοιχθει ενα καινουργιο νημα με τις ταινιες που "Ξαναειδαμε" μετα απο ενα σχετικα μεγαλο διαστημα (πχ πανω απο ενα χρονο)?
απο νοσταλγια, λογω μιας επετειου, οτιδηποτε.
Γιατι αν υπαρχει κατι που φιλτραρεται με τον καιρο και μενει, πρεπει να εχει καποια αξια
αν μαλιστα αντεχει, ακομα περισσοτερο

UP!!!+1

A better life. Σκεφτόμουν πως θα την χαρακτήριζα για να μη δημιουργήσω μεγάλες προσδοκίες για όποιον θελήσει να τη δει..δεν αντέχω όμως...Εκπληκτική. Ταινία που σου δημιουργεί συναισθήματα. Δυστυχώς λείπουν τέτοιες ταινίες τον τελευταίο καιρό, μας φάγανε τα σπεσιαλ εφέ, το πιστολίδι και οι ψευτοεντυπωσιασμοί..

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Δείτε το, ποτέ δεν ξέρεις... Εδώ εκφράζουμε καθαρά προσωπικές απόψεις που πολλές φορές είναι επειρεασμένες κι απ´την διάθεση που έχεις τη στιγμή που βλέπεις μια ταινία ή απ´ το τι περίμενες και τι τελικά είδες.
Εμένα άθλιο μου φάνηκε και το Iron Man 3 και διαβάζω οτι κάποιοι το βρήκαν μέχρι και εξεραιτικό.
Αρα; :nounder: Δείτε το.

Τελικα ειχες δικιο στρατηγε... Παπαριες ταινια!
Τελος παντων παει περασε (δεν μας προτεινεις και τιποτα μονο αρνητικα γραφεις)

...(δεν μας προτεινεις και τιποτα μονο αρνητικα γραφεις)

Βρε, δεν βλέπω ταινίες, το έχω ρίξει στις σειρές. Η αναλογία είναι 90-10.
Η τελευταία πολύ καλή που είδα ήταν αυτή που πρότεινε ο Στέλιος. Δές την.

Twice_Born_Poster_1_640x914-210x300.jpg

Βρε, δεν βλέπω ταινίες, το έχω ρίξει στις σειρές. Η αναλογία είναι 90-10.
Η τελευταία πολύ καλή που είδα ήταν αυτή που πρότεινε ο Στέλιος. Δές την.

Twice_Born_Poster_1_640x914-210x300.jpg

Θα το κανω... Οσο για σειρες ετοιμαζομαι να ξεκινησω το Under the dome. Τι λες (μην πεις κατι πολυ αρνητικο)?

Θα το κανω... Οσο για σειρες ετοιμαζομαι να ξεκινησω το Under the dome. Τι λες (μην πεις κατι πολυ αρνητικο)?

Under the dome; Με άριστα το 10 δύσκολα παίρνει 5.5
(Νομίζω δεν είναι πολύ αρνητικό, μπορώ και χειρότερα... :laugh:)

Under the dome; Με άριστα το 10 δύσκολα παίρνει 5.5
(Νομίζω δεν είναι πολύ αρνητικό, μπορώ και χειρότερα... :laugh:)

Ε παει κι αυτο... Δεν το ξεκινω.

Εγω δεν ειμαι γενικα των σειρων (μεχρι τωρα γιατι μπορει αν φτασω στην ηλικια σου να βλεπω).
Οποτε ταινιουλες προτεινε...

Να ερθω για ποτακι στα γενεθλια?

Να ερθω για ποτακι στα γενεθλια?

Το ρωτάς; Εννοείται πως κατεβαίνεις...

Για σειρές θα σου εξηγήσω από κοντά. Κι εγώ αρνητικός έως πολύ αρνητικός ήμουνα μέχρι που ξεκίνησα... Υπάρχουν σειρές διαμάντια, κι αν τα βρείς μετά δεν έχει πισογύρισμα. Άσε που θα έχεις και μπόλικο υλικό για τις κρύες νύχτες του Χειμώνα.
Απο ταινίες τι να δείς; Εκτός από Super ήρωες και Ζόμπι :silly: το πολύ να βγούν 8-10 καλές το χρόνο, δηλαδή ούτε μία το μήνα.

Δείτε το, ποτέ δεν ξέρεις... Εδώ εκφράζουμε καθαρά προσωπικές απόψεις που πολλές φορές είναι επειρεασμένες κι απ´την διάθεση που έχεις τη στιγμή που βλέπεις μια ταινία ή απ´ το τι περίμενες και τι τελικά είδες.
Εμένα άθλιο μου φάνηκε και το Iron Man 3 και διαβάζω οτι κάποιοι το βρήκαν μέχρι και εξεραιτικό.
Αρα; :nounder: Δείτε το.

Το iron man 3 το βαρεθηκα.
Το world war z ομως το ειδα τελικα χθες και το ειδα πολυ ευχαριστα.
Δεν ειναι ταινια που θα την συζητησω, απλα ειχα ορεξη για περιπετεια και την παρακολουθησα ανετα.

Το iron man 3 το βαρεθηκα.
Το world war z ομως το ειδα τελικα χθες και το ειδα πολυ ευχαριστα.
Δεν ειναι ταινια που θα την συζητησω, απλα ειχα ορεξη για περιπετεια και την παρακολουθησα ανετα.

Εγώ, απλά και μόνο το γεγονός οτι θα βλέπω ζόμπι, μπορεί και να ξεράσω... Όπως καταλαβαίνεις όλες οι ταινίες του ειδους είναι εκτός πλάνων.
Όταν όμως έχεις παιδιά... μερικές φορές - εκτός όλων των άλλων - μπορεί να δείς και ζόμπι :bigcry:

Το WWZ είναι λίγο γελοίο, προσπαθώντας να μεταφέρει την ατμόσφαιρα αρμαγεδώνα με ζόμπι που ανοιγοκλείνουν τη μασέλα στον αέρα πίσω από το τζάμι και τη δήθεν ιατρική λύση... Όμορφη ταινία με παρόμοιο αντικείμενο το Warm Bodies.

Το WWZ είναι λίγο γελοίο, προσπαθώντας να μεταφέρει την ατμόσφαιρα αρμαγεδώνα με ζόμπι που ανοιγοκλείνουν τη μασέλα στον αέρα πίσω από το τζάμι και τη δήθεν ιατρική λύση... Όμορφη ταινία με παρόμοιο αντικείμενο το Warm Bodies.

Απο τις πιο ΗΛΙΘΙΕΣ σκηνες απο εφευρεσης του κινηματογραφου!

Προσωπικα, πολυ θα ηθελα ενα ψυχογραφημα (απο επαγγελματια ψυχολογο ή και ψυχιατρο) αυτων που αρεσκονται σε ταινιες με ζομπι και δρακουλινια...

...

Προσωπικα, πολυ θα ηθελα ενα ψυχογραφημα (απο επαγγελματια ψυχολογο ή και ψυχιατρο) αυτων που αρεσκονται σε ταινιες με ζομπι και δρακουλινια...

Νταξει, τα ισοπεδωσες ολα τωρα.
Aν οντως σε ενδιαφερει το θεμα, ξεκινα με αυτα.
http://www.answers.com/topic/psychological-perspectives-on-vampire-mythology
http://jungian.info/library.cfm?idsLibrary=9
Θα βρεις απειρα παρομοια...

Φευγω. Παω να με κοιταξει κανας γιατρος και μετα θα περασω απο τα μαγαζια.
Εχω δει ενα καταπληκτικο κατασπρο ζακετακι που κουμπωνει στην πλατη.
Να το παρω λετε?:p

Έχει δίκιο ο Gal'en!
Δλδ σ'αυτούς που αρέσει ο Νικολαίδης ή ο Μακαβέγιεφ τι πρέπει να πει ο ψυχολόγος?:eviltongue:

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

E, καλα, και ο Σεφερλης αρεσει, αλλα τι σημαινει;
Παντως, ανεκαθεν ειχα την απορια: ΤΙ βρισκετε (γιατι "κατι βρισκετε" στα ξεκοιλιασματα και στα ζομπι;
Θα μου πειτε "εσυ ΤΙ βρισκεις στον Αγγελλοπουλο", οποτε...παω πασο:):):)

Έχει δίκιο ο Gal'en!
Δλδ σ'αυτούς που αρέσει ο Νικολαίδης ή ο Μακαβέγιεφ τι πρέπει να πει ο ψυχολόγος?:eviltongue:

Αχαχαχαααα
Παλι καλα που με υποστηριξες.
Βρε για καλο τα ειπες αυτα? Ο Νικολαιδης ειναι μακραν ο πιο λατρεμενος μου Ελληνας σκηνοθετης.
Να προετοιμαζομαι σιγα σιγα να ακολουθησω τη μανα του πρωταγωνιστη στο Ρεκβιεμ για ενα ονειρο?
Μπα σε καλο σας σημερα.:flipout:

Αχαχαχαααα
Παλι καλα που με υποστηριξες.
Βρε για καλο τα ειπες αυτα? Ο Νικολαιδης ειναι μακραν ο πιο λατρεμενος μου Ελληνας σκηνοθετης.
Να προετοιμαζομαι σιγα σιγα να ακολουθησω τη μανα του πρωταγωνιστη στο Ρεκβιεμ για ενα ονειρο?
Μπα σε καλο σας σημερα.:flipout:
\ΩΧ, την εβαψες σιγουρα!