Σε μια αναγωγή στην Ελλάδα του σήμερα να περιμένουμε έναν Αλβανό ή πακιστανο πρωθυπουργό στη χώρα στο μέλλον?
Βρε κουτό (με το συμπάθειο) η εκλογή Ομπάμα είναι η κορύφωση του δράματος, η λύτρωση των μαύρων Αμερικάνων που πριν τραβούσαν τα πάνδεινα και οι οποίοι αποτελούν, όπως θα έπρεπε να καταλάβεις βλέποντας τη ταινία, το εργατικό δυναμικό που συντήρησε τη χώρα. Από Ομπάμα και δώθε, τέρμα τα βάσανα του παρελθόντος για το φτωχό πλην τίμιο έγχρωμο πληθυσμό, της ιστορίας του οποίου μόνο μελανό σημείο οι απαίσιοι Μαύροι Πάνθηρες...
The Butler
http://www.imdb.com/title/tt1327773/
Καταρχην και ειναι καθαρα προσωπικη αποψη, ειναι η τελευταια φορα που βλεπω ταινια με τον Whitaker.
Δεν αναφερομαι στις υποκριτικες ικανοτητες του, αλλα δεν μπορω να τον βλεπω σαν φατσα.
Μου ειναι αντιπαθεστατος. Οπως δεν μπορω να αντικρυσω τον "δικο" μας Πετρο Φιλλιπιδη, έτσι και ο Whitaker ηρθε να προστεθει στην λιστα μου.
Την χαριστικη βολη βεβαια την έδωσε και η ταινια Butler
Μια ταινια που γυρίστηκε για να τιμησει ποιον; Εναν house nigger;
Και φυσικα ολο αυτο να εξελισεται μέσα σε μια αμερικανια, με τα δακρυα να τρεχουν ποταμι στην εκλογη του Ομπαμα.
Παραλίγο να ξεράσω τα ποπκορν.
το Butler πρεπει να ειναι η χειροτερη ταινια του 2004
ευτυχως που δεν την ειδα
εγω μολις ακουω Whitaker δεν κοιταζω τιποτε αλλο ... φευγω
.
Μεταξυ μας τωρα, πες την αληθεια...μηπως την πατησες και ειδες το Battlefield Earth?
flipout:
ο Galen την πατησε οχι εγω :chinese:
Ο Galen ας την πατησε.
Ο Gal'en να μην την πατησει.
Ακομα περιμενω σχολια για την ταινια που προτεινα ε? Μην ξεχνιομαστε...
Σορυ για το διπλο ποστ. Αν μπορει καποιος ας σβησει το απο πανω.
Γιωργο σε εμπιστευομαι αλλα δεν το εχω δει ακομα
![]()
Oυφ, κανεις δε μ'ακουει εδω μεσα...:grandpa:
Το Berberian sound studio το χω προτεινει τοσους μηνες και τωρα βρεθηκε ενας ανθρωπος να το δει.
Δειτε τα και τα δυο. Σπουδαιες ταινιες!
Δεν το'χα προσεξει Γιωργη οτι το'χες προτεινει,λυπαμαι.
Το ανακαλυψα προχτες στις σαπιες ντοματες ψαχνοντας κατι ασχετο και επεσα πανω του...
Anyway χαιρομαι που ειμαστε δυο που μας αρεσε...
Παιδια ειδα προχθες το RONI 47, απλα μην πατε να πεταξετε 8 ευρω τσαμπα, φατε τα σουβλακια.το τρειλερ ειναι τελειως παραπλανητικο αφηνει να ενοηθει οτι θα δεις μια υπερπεριπετεια, με μαχες κλπ, και καταληγεις να βλεπεις το οι αναμνησεις μιας γκεισας... Πολυ βαρυ, κανει κοιλια στο μεγαλυτερο μερος. με λιγα λογια τρατζικ. υποκειμενικη αποψη.
Παιδιά sorry αλλά δεν......
Συμφωνώ σε όλα όσα γράφει ο Superfly αλλά στο τέλος αδιέξοδο!
Αυτό θεωρώ πως είναι και το μεγαλύτερο μειονέκτημα των ταινιών μυστηρίου/τρόμου!Ξεκινούν καλά, έχεις αγωνία και δυστυχώς δε καταλήγουν πουθενά!
Πραγματικά προσεγμένη ταινία με πολύ ωραία ατμόσφαιρα αλλά στο τέλος τζίφος, για μένα.
Παιδιά sorry αλλά δεν......
Συμφωνώ σε όλα όσα γράφει ο Superfly αλλά στο τέλος αδιέξοδο!
Αυτό θεωρώ πως είναι και το μεγαλύτερο μειονέκτημα των ταινιών μυστηρίου/τρόμου!Ξεκινούν καλά, έχεις αγωνία και δυστυχώς δε καταλήγουν πουθενά!
Πραγματικά προσεγμένη ταινία με πολύ ωραία ατμόσφαιρα αλλά στο τέλος τζίφος, για μένα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.