Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Sin City 2

μετριότατο.... καμία σχέση με το εξαιρετικό πρώτο μέρος...

David Cronenberg: "Maps to the Stars" (2014)

1012812_fr_maps_to_the_stars_1398672219380.jpg

Βιτριολικό σχόλιο πάνω στο Χόλυγουντ, "η μηχανή Ονείρων σαν μηχανή παραγωγής ενός διαρκούς Εφιάλτη" έγραψαν Εξω.
Στα γνωστά...στέκια.
Vintage Cronenberg :firstprize:

*****/5

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Vintage Cronenberg???????

Μας εφτιαξες!!!

Για διανομη να μην πολυελπιζουμε δηλαδη? Λεω να περιμενω μπας και το φερουν σε κανα φεστιβαλ Θεσσαλονικης. Αλλιως...

Vintage Cronenberg???????

Μας εφτιαξες!!!

Για διανομη να μην πολυελπιζουμε δηλαδη? Λεω να περιμενω μπας και το φερουν σε κανα φεστιβαλ Θεσσαλονικης. Αλλιως...

Πραγματικα τωρα μπορεις να περιμενεις?
Εγω παντως οχι κι ας κραταω και μικρο καλαθι...

Πραγματικα τωρα μπορεις να περιμενεις?
Εγω παντως οχι κι ας κραταω και μικρο καλαθι...

A, ναι! Για τετοιους σκηνοθετες κανω υπομονη οσο χρειαστει.
Βεβαια αν παρω χαμπαρι οτι δε δειχνει να ερχεται στην Ελλαδα...ανθρωπος ειμαι κι εγω, σπαω.:p
Το χειροτερο ειναι οταν αποφασιζω να δω κατι και μετα απο 2-3 βδομαδες αποφασιζουν να το φερουν στους κινηματογραφους.:furious3:

Κωστα αναμενουμε εντυπωσεις!

To συγκεκριμένο δεν έχει ημερομηνία προβολής για την Ελλάδα στο IMDb.

Δυστυχώς άργησα να το ψάξω χθες και ο βιντεοκλαμπάς το είχε δώσει αλλού :p
Αντ' αυτού, είδα το A Dangerous Method. Δεν μπορώ να σας πω πως μου φάνηκε, μετά απο τόση ώρα Keira Knightley άρχισα να έχω τάσεις αυτοκτονίας. :laugh:

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

A, ναι! Για τετοιους σκηνοθετες κανω υπομονη οσο χρειαστει.
Βεβαια αν παρω χαμπαρι οτι δε δειχνει να ερχεται στην Ελλαδα...ανθρωπος ειμαι κι εγω, σπαω.:p
Το χειροτερο ειναι οταν αποφασιζω να δω κατι και μετα απο 2-3 βδομαδες αποφασιζουν να το φερουν στους κινηματογραφους.:furious3:

Κωστα αναμενουμε εντυπωσεις!

κανε οικονομια.. μην πινεις-καπνιζεις.. μην ξοδευεις χρηματα περα του φαγητου..
κλεψε αν χρειαστει..
buy a projector!

αλλα να μαζευεις οσο περισσοτερους μπορεις.. να προβαλλεις ταινιες 24/7..
απο δημιουργους που το εργο τους ειναι υποχρέωση..
κανε μια κινηματογραφικη λεσχη.. μια κινηματογραφικη αιθουσα.. ενα multiplex.. με δωρεαν προβολες για ολους

αναμενουμε εντυπωσεις!

Last edited:

The Mist (χθες, στο Star)

500px-The_Mist.jpg

Ωραιο θριλλερακι (Stephen King γαρ), ιδιως για Παρασκευη μεσανυχτα.
Οχι τιποτα φοβερο απο εφε ... αλλα δινει ρεστα σε ψυχογραφικες κορυφωσεις.
Ιδιως της θεουσας που απο τον φοβο της ετοιμαζεται να θυσιασει απαντες .........
(μονο και μονο, απο αυτην ... το εργακι απο ενα μετριοτατο 5 εξακοντιζεται στο 8 !!!)

Οχι λιγοτερο, και ο πρωταγωνιστης, κορυφωνει την προσωπικη του απογνωση (δειτε για να καταλαβετε)
σε ενα φιναλε που ......... ειναι, τουλαχιστον, η επαληθευση του νομου του Μερφυ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ !

ending-of-the-mist.jpg

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Βιτριολικό σχόλιο πάνω στο Χόλυγουντ, "η μηχανή Ονείρων σαν μηχανή παραγωγής ενός διαρκούς Εφιάλτη" έγραψαν Εξω.
Στα γνωστά...στέκια.
Vintage Cronenberg :firstprize:

*****/5

5 στα 5 Κωστα ?

δηλαδη εδω εχουμε αριστουργημα ?
και αυτο το Vintage Cronenberg δεν μπορω να το πιστεψω !!

αλλα θα το δω σιγουρα .....

.

Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

δηλαδη εδω εχουμε αριστουργημα ?
και αυτο το Vintage Cronenberg δεν μπορω να το πιστεψω !!

.

Vintage: όλες οι εμμονές του, είναι εδώ -όσοι τον παρακολουθούν από παλιά (Shivers, Scanners, Rabid)- θα αναγνωρίσουν πολύ εύκολα τα ίχνη τους.
Επίσης ο τρόπος του: αυτό το επι ξυρού ακμής μπαλέτο που ταλαντεύεται ανάμεσα στη σάτιρα και στη φρίκη.
Η Julianne Moore δίνει μιά εκ-πλη-κτι-κή ερμηνεία και σίγουρα αξίζει το Οσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου. Δεν θα το πάρει -η ταινία παραείναι άγρια για τον
μέσο λουκουμά- όπως δεν το πήρε και ο Irons για το Deadringers (του το έδοσαν 2 χρόνια μετά, για το Reversal of Fortune). Ολο το cast είναι εξαιρετικό: ο Cronenberg
έχει πάρει το maximum από τους ηθοποιούς του.

Χαίρομαι πάρα πολύ για αυτή την επιστροφή του σε top φόρμα.
Ολες οι ταινίες του είναι πάντα από ένα επίπεδο και πάνω αλλά το τελευταιο Αριστούργημα που μας είχε δώσει ήταν πριν 12 χρόνια: το Spider του 2002.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Η Julianne Moore δίνει μιά εκ-πλη-κτι-κή ...
....το Spider του 2002.

Και ποτε δεν εχει δωσει μεγαλη ερμηνεια η Μουρ?Μακραν απο τις πιο αδικημενες ηθοποιους της γενιας της (οχι τοσο σε βραβεια που δεν εχουν και πολυ σημασια),οσον αφορα τους ρολους που της δινει το Χολυγουντ...

Για το Spider συμφωνω με χερια και με ποδια...

Τι μου κάνετε τώρα...
Τον είχα αφήσει μετά το Naked Lunch και τον ξαναβρήκα στο History of Violence. Πρέπει να δω και το Spider :)

Που θα βρω χρόνο για να δω τις ταινίες όπως πρέπει να δούμε. Ακόμα περιμένει Maps...

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Τι μου κάνετε τώρα...
Τον είχα αφήσει μετά το Naked Lunch και τον ξαναβρήκα στο History of Violence. Πρέπει να δω και το Spider :)

Αφου πας να καλυψεις τα κενα μετα το Naked Lunch,δες το Crash και το Existenz...

το existenz θυμάμαι ότι το είχα δει πρώτη προβολή, με μεγάλη ανυπομονησία, και με είχε απογοητεύσει τα μάλα ...

γενικά, πιστεύω ότι η απόλυτη κορύφωση του ήταν το dead ringers, αυτό το ολοκαύτωμα στις φλόγες του πλέον νοσηρού ερωτισμού που έχει αποτυπωθεί στο σελιλόιντ ...