Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?
Σαφως και καθε εργο εχει την σφραγιδα του δημιουργου του.Και γι'αυτο αγαπαμε τους δημιουργους γιατι οι ταινιες τους εχουν προσωπικοτητα.
Ειναι εναλλακτικοι κοσμοι που θα'θελες να ζεις μεσα τους.
Το κοινο ομως παει αντιθετα.Βλεπει πρωτα το αποτελεσμα και υστερα ψαχνει να βρει το πως προεκυψε.
Και εν τελη επειδη εγω μπορει διαφωνω με την προσεγγιση του Χιτς αυτο δεν κανει οι ταινιες του Χιτς λιγοτερο καλες ή του Κρονεμπεργκ καλυτερες,κυριως γατι απο τον καθε δημιουργο εισπρατω διαφορετικα πραγματα που στην ουσια ειναι αυτα που θελει να μου προσφερει αυτος...
Μα ο τροπος διαδικασιας, σκεψης καθως και η ευαισθησια του καθε δημιουργου αποτυπωνεται στο εργο του...
φυσικα και η διαδικασια φαινεται αλλα και παιζει μεγαλο ρολο στην δημιουργια..
Η διαδικασια παιρνει την μορφη της φορμας που θα ακολουθησει μια ταινια..
παντα μιλαμε για ταινιες εκτος του mainstream γιατι εκει δεν φαινεται και δεν αφηνεται τιποτα στην τυχη. Ενδιαφερον εχει οπου ακομα και ο Lucas των studios και της μιας και μοναδικης δημιουργιας, πλεον τιθεται εναντιoν των studios που πριν πολλααα χρονια συνεργαζοταν.
http://www.cbsnews.com/news/star-wars-director-george-lucas-on-changing-movie-industry-and-studios/
Σαφως και καθε εργο εχει την σφραγιδα του δημιουργου του.Και γι'αυτο αγαπαμε τους δημιουργους γιατι οι ταινιες τους εχουν προσωπικοτητα.
Ειναι εναλλακτικοι κοσμοι που θα'θελες να ζεις μεσα τους.
Το κοινο ομως παει αντιθετα.Βλεπει πρωτα το αποτελεσμα και υστερα ψαχνει να βρει το πως προεκυψε.
Και εν τελη επειδη εγω μπορει διαφωνω με την προσεγγιση του Χιτς αυτο δεν κανει οι ταινιες του Χιτς λιγοτερο καλες ή του Κρονεμπεργκ καλυτερες,κυριως γατι απο τον καθε δημιουργο εισπρατω διαφορετικα πραγματα που στην ουσια ειναι αυτα που θελει να μου προσφερει αυτος...