Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

περασα ενα ευχάριστο 4ωρο με τα Red Cliff 1 και 2...

:a0210:

Καταπληκτικές.. όποιος δεν τις έχει δει να τις δει!! :cool:

Και νόμιζα ότι ο κλώνος ήταν νεκρός... Thanks !

Οι κλώνοι ήταν πολλοί. Δεν ήταν μόνο δύο.
Αυτό το νόημα είχαν και οι μολυσμένες περιοχές. Οι περιοχές ευθύνης τον άλλον " ήταν μολυσμένες " για να μην υπάρξει συνάντηση.

Predestination

http://www.imdb.com/title/tt2397535/?ref_=hm_hp_cap_pri_3

κουφο... φοβερα ενδιαφερουσα κεντρικη ιδεα αν και πιστευω οτι οι purists του ειδους (λατρεις ταινιων με ταξιδια στο χρονο... δηλαδη οσοι λατρεψαν το primer) θα βρουν απειρα κενα

Είδα το Silence Of The Lambs

Καλή ταινία...Πέρασα δυο ευχάριστες ώρες.

Οι κλώνοι ήταν πολλοί. Δεν ήταν μόνο δύο.
Αυτό το νόημα είχαν και οι μολυσμένες περιοχές. Οι περιοχές ευθύνης τον άλλον " ήταν μολυσμένες " για να μην υπάρξει συνάντηση.
Πολύ καλή απάντηση...

Βγάζει νόημα αλλα μην ξεχνάμε ότι έγινε πόλεμος με πυρηνικά οποτε είναι πιθανόν να υπήρχαν όντως μολυσμένες περιοχές και ο μηχανικός τον robot να ήταν μονο ένας.

Βεβαια και η δικη σου εκδοχή καλή ακούγεται...Αλλα ποιος ξέρει...

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Ήταν το τυχερό μου Σ/Κ φαίνεται... Είδα δύο ταινίες κολλητά χωρίς να πέσω σε λούμπα.
Βέβαια είχα διαβάσει πολύ καλές κριτικές και για τις δύο αλλά καλές κριτικές έχω διαβάσει κι άλλες φορές αλλά...

Gone Girl πολύ καλή 7,5/10
I Origins Αρκετά καλή 7/10

Κι εγω 2 κολλητες καταφερα να δω αλλα για να τις "ξεπεταξω"

41IAYyVj-rL._SY300_.jpg

Mεγιστη μπουρδα, ταινια που εκανε η Τζολι προφανως για τα παιδια της .....

Chinese-Cinema-Poster_1402597743.jpg

Aυτο παρολο που στον κοσμο δεν αρεσε πολυ και κουρασε λογω διαρκειας εμενα μου αρεσε περισσοτερο απο τις προηγουμενες ταινιες. Αρκετα ασυνδετη βεβαια αλλα ειδα πρωτη φορα την γυναικα μου να βλεπει τετοια ταινια μεχρι το τελος...

Ήταν το τυχερό μου Σ/Κ φαίνεται... Είδα δύο ταινίες κολλητά χωρίς να πέσω σε λούμπα.
Βέβαια είχα διαβάσει πολύ καλές κριτικές και για τις δύο αλλά καλές κριτικές έχω διαβάσει κι άλλες φορές αλλά...

Gone Girl πολύ καλή 7,5/10
I Origins Αρκετά καλή 7/10

Καλημερες...!!!!!

Μπαμπη..ουτε κανονισμενο να το ειχαμε... :smile:

Το Gone Girl το ειδα εχθες...πολυ καλη ταινια πραγματικα...και το I Origins το εχω για σημερα...!!!!

Καλημερες...!!!!!

Μπαμπη..ουτε κανονισμενο να το ειχαμε... :smile:

Το Gone Girl το ειδα εχθες...πολυ καλη ταινια πραγματικα...και το I Origins το εχω για σημερα...!!!!

Καλημέρα Αντώνη...
Να το δείς, είναι καλό. Εμένα βέβαια το Gone Girl μου άρεσε καλύτερα αλλά κι αυτό αξίζει να το δείς.

Στρατηγέ, μήπως γράφεις για audio περιοδικά ;;;; το αρκετά καλό από το πολύ καλό, στην ατζέντα σου, απέχει 0,5 ;;;

καλή χρονιά Μπαμπίνο !!!!

The Island 2005 7.5/10 Pretty Good.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

41IAYyVj-rL._SY300_.jpg

Mεγιστη μπουρδα, ταινια που εκανε η Τζολι προφανως για τα παιδια της .....
Κόsh , μάθε να ξεχωρίζεις τις ταινίες.

Είμαι Fan τον visual effects και είναι γνωστό σε όλους ( εκτος από εσένα προφανώς ) ότι η ταινία πουλάει Visual effects και όχι ερμηνείες και σενάριο με βάθος.

Από τα ίδια τα trailer φαίνεται ότι η ταινία είναι όμορφη και φαντασμαγορική , οποτε πως γίνετε ( σε περίπτωση που είδες τα trailer ) να είδες την ταινία παρόλο που φαινόταν από την αρχή ότι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο...?

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Στρατηγέ, μήπως γράφεις για audio περιοδικά ;;;; το αρκετά καλό από το πολύ καλό, στην ατζέντα σου, απέχει 0,5 ;;;

καλή χρονιά Μπαμπίνο !!!!

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά Σπυρέτο... :ernaehrung004:
Είδες τι παθαίνεις όταν συναγελάζεσαι με χαιεντάδες και ντιούηδες; Ευτυχώς "δραπέτευσα" νωρίς... :flipout:

Κόsh , μάθε να ξεχωρίζεις τις ταινίες.

Είμαι Fan τον visual effects και είναι γνωστό σε όλους ( εκτος από εσένα προφανώς ) ότι η ταινία πουλάει Visual effects και όχι ερμηνείες και σενάριο με βάθος.

Από τα ίδια τα trailer φαίνεται ότι η ταινία είναι όμορφη και φαντασμαγορική , οποτε πως γίνετε ( σε περίπτωση που είδες τα trailer ) να είδες την ταινία παρόλο που φαινόταν από την αρχή ότι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο...?

:rip:

για νιοστή φορά από τότε που κυκλοφόρησε (1983) και πάντα τέτοια εποχή, το Αριστούργημα του Nagisha Oshima

Oshima_1_large.jpg

Merry Christmas Mr. Lawrence

.

παντου διθυραμβικες κριτικες !!

νομισα οτι θα δω το νεο αριστουργημα
και σεβασμος στον Μπενετ Μιλερ για τις δυο πρωτες του ταινιες

ναι ξερω.....
εξαγορα της συνειδησης και της ψυχης αμερικανικο ονειρο
η μοναξια του ηρωα κλπ

η ταινια δεν μ αγγιξε
μ αρεσουν οι αργοι ρυθμοι
φυσικα υπηρξε μια οσμη σηψης καθ ολη την διαρκεια που δε ηθελες να το κλεισεις
αλλα οι φοβερες ερμηνειες που εδωσαν στους τρεις οι κριτικοι και το κοινο
με επιασαν αδιαφορο
τις βρηκα επιπεδες και ευκολες για ενα καλο ηθοποιο ( και η Αμερικη εχει τους καλυτερους ) αλλα και αξιες για Οσκαρικακι

FOXCATCER
δεν θα πω οτι εχασα δυο ωρες
αλλα θα το ξεχασω γρηγορα

Στελιο σημερα ειδα δυο εργαρες που σιγουρα θα συμφωνησεις οτι ομοιες τους περα οτι δεν γυριζονται πια ηταν σταθμος γαι την εποχη τους
Samurai με εναν εκπληκτικο Alain Delon και το Elevator to the Gallows που σε κρατα απο την πρωτη σκηνη σε αγωνια για το τι θα συμβει...