Την είδα και εγώ ......πραγματικά ότι καλύτερο έχω δει τον τελευταίο καιρό ..... Κωμωδία δράση δράμα μαζί πολύ πετυχημένα..... 9/10 από μένα . Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα........![]()
Δικαιολογημένη η υψηλή βαθμολογία στο imdb. Απολαυστική. Μου θύμισε καταστάσεις που συμβαίνουν στην Ελλάδα, βεβαίως με το ταμπεραμέντο των Λατίνων να δημιουργεί ακόμα πιο παράλογες καταστάσεις.
Έξι ιστορίες, δεν ενώνονται στο τέλος, τελείως διαφορετικές. Μπορεί κάποιος να τη δει σε έξι μέρη αν θέλει))))
Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους συνηθίζουν να βλέπουν ταινίες με μεγάλη παρέα. Θα ενθουσιάσει.
Την είδα και εγώ ......πραγματικά ότι καλύτερο έχω δει τον τελευταίο καιρό ..... Κωμωδία δράση δράμα μαζί πολύ πετυχημένα..... 9/10 από μένα . Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα........
King "γραμματα" βρηκες;
Υπότιτλους
My Night At Maud's
![]()
http://www.imdb.com/title/tt0064612/?ref_=fn_al_tt_1
Ενω δειχνει τοσο απλη ταινια με ενα απλο σεναριο καταληγει να ειναι τοσο περιπλοκη και τελικα να σε κανει να σου αρεσει ολο και περισσοτερο.Μπλεκεται με αρκετα θεματα θρησκεια ηθικολογια στη ζωη ενος ανθρωπου.Δεν ειναι για ολους αλλα ειναι κατι διαφορετικο απο ολες τις hollywoodianes παπαριες που βλεπουμε τελευταια. 7.5/10
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.