Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Max
209169.jpg

Χαλαρη ταινια για το μεσημερι της Κυριακης, που θα επαιρνε ανετα ένα 6αρι
Δυστυχως όμως η ηθοποιια ολου του cast ήταν τοσο τραγικη που σου θύμιζε σχολικη παρασταση.
4 από μενα

The Spy Who Loved Me

Spy-Loved-Me-Poster.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0076752/?ref_=nv_sr_1

Ειναι ευκολα μεσα στις top 3 ταινιες του james bond(δεν τις εχω δει ολες).Ωραια πλοκη ο κακος very bad ass με το τσιρακι του εξαιρετικος ο moore και πανεμορφη η πρακτορας xxx.Πολυ ομορφα μερη που σε ταξιδευουν αρκετο ποιοτικο χιουμορ γαματα gadgetakia με ενα τελος ολα τα λεφτα.Το budget της 14millions μου φανηκαν λιγα. 8/10

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Πάρα πολύ καλή, την είδα προχθές και τη συστήνω ανεπιφύλακτα στους λάτρεις των κινουμένων σχεδίων.

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

The Theory of Everything (2014 )

The-Theory-Of-Everything-Movie-Poster-4.jpg

Πολύ ενδιαφέρουσα βιογραφική ταινία για αυτόν τον μεγάλο επιστήμονα. Εστιάζει κυρίως στην προσωπική του ζωή και στο κινητικό του πρόβλημα και στην σχέση του με την οικογένειά του παρά στον ρόλο του ως επιστήμονας και στο έργο του. Προσωπικά θα ήθελα λίγο παραπάνω και την άλλη του μεριά αλλά γενικά είναι μια πολύ καλή ταινία. 8/10

url

Πρέπει να την έχω δει δεκάδες φορές αλλά η τελευταία σε blu ray ακόμα καλύτερη!

Cars!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

NO ESCAPE (2015)

Ένας αμερικανός επιχειρηματίας μετακομίζει με την οικογένεια του στη νοτιο-ανατολική Ασία. Χωρίς να το έχουν υπολογίζει, βρίσκονται στο επίκεντρο πολιτικών αναταραχών, με τους επαναστάτες να επιτίθονται κατά κύματα στην πόλη. Για τους ξένους στη χώρα, αυτό είναι ένα σκηνικό τρόμου, μια και θεωρούνται εχθροί και εκτελούνται άμεσα.

Ίσως ότι καλύτερο είδα φέτος.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

KNOCK KNOCK (2015)

Στο ερωτικό θρίλερ πρωταγωνιστεί ο Κιάνου Ριβς ο οποίος υποδύεται έναν αφοσιωμένο σύζυγο και πατέρα που μένει μόνος του το σαββατοκύριακο. Δύο γυναίκες του χτυπούν την πόρτα, ζητώντας του βοήθεια. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, προσπαθούν να τον αποπλανήσουν, κάτι που τελικά το πετυχαίνουν.

Και ο Keanu Reeves καλούτσικος ήταν

Dope

db7f4eec8c630f5558ded3193eae1210.jpg

http://www.imdb.com/title/tt3850214/?ref_=nv_sr_1

Απο τις καλυτερες ταινιες με ναρκωτικα.Δειχνει πως ειναι η ζωη σε εκεινα τα μερη και πως οταν καποιος θελει να παει μπροστα θα παει κατα 90% με τον παρανομο τροπο.Μια χαρα και οι ηθοποιοι και το ολο στυλ της ταινιας. 8/10

Relatos_salvajes.jpg

Δικαιολογημένη η υψηλή βαθμολογία στο imdb. Απολαυστική. Μου θύμισε καταστάσεις που συμβαίνουν στην Ελλάδα, βεβαίως με το ταμπεραμέντο των Λατίνων να δημιουργεί ακόμα πιο παράλογες καταστάσεις.
Έξι ιστορίες, δεν ενώνονται στο τέλος, τελείως διαφορετικές. Μπορεί κάποιος να τη δει σε έξι μέρη αν θέλει :)))))
Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους συνηθίζουν να βλέπουν ταινίες με μεγάλη παρέα. Θα ενθουσιάσει.
Την είδα και εγώ ......πραγματικά ότι καλύτερο έχω δει τον τελευταίο καιρό ..... Κωμωδία δράση δράμα μαζί πολύ πετυχημένα..... 9/10 από μένα . Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα........

Την είδα και εγώ ......πραγματικά ότι καλύτερο έχω δει τον τελευταίο καιρό ..... Κωμωδία δράση δράμα μαζί πολύ πετυχημένα..... 9/10 από μένα . Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα........

Αριστούργημα 10/10!

My Night At Maud's

poster227x227.jpeg

http://www.imdb.com/title/tt0064612/?ref_=fn_al_tt_1

Ενω δειχνει τοσο απλη ταινια με ενα απλο σεναριο καταληγει να ειναι τοσο περιπλοκη και τελικα να σε κανει να σου αρεσει ολο και περισσοτερο.Μπλεκεται με αρκετα θεματα θρησκεια ηθικολογια στη ζωη ενος ανθρωπου.Δεν ειναι για ολους αλλα ειναι κατι διαφορετικο απο ολες τις hollywoodianes παπαριες που βλεπουμε τελευταια. 7.5/10

MV5BMTYyMzM3MzgyNV5BMl5BanBnXkFtZTcwMTI4MzUyMQ@@._V1_SY317_CR5,0,214,317_AL_.jpg

Επειδή γενικώς έχω κάποια κενά, έχω αρχίσει τελευταία και βλέπω παλιές ταινίες, που κατά τη γνώμη φίλων θα έπρεπε να έχω δει. Προσπαθώ να καλύψω το χαμένο έδαφος που λένε :-)
Θεωρώ το 8/10 του IMDB υπερβολικό, ωστόσο μπορώ να πω ότι παρακολούθησα την ταινία με ευχαρίστηση και αρκετές ήταν οι φορές που γέλασα. Κάποια εφέ δεν ήταν "πειστικά", ιδίως για ταινία του 2003, αλλά δεν με απογοήτευσαν. Μπορεί να έγινε και επίτηδες, δεν έχω την πείρα να το αντιληφθώ αυτό, οπότε απλώς το αναφέρω. To ξεκαθαρίζω αυτό, καθώς είδα ότι σκηνοθέτης είναι ο Tim Burton... μη με βρίσουν κάποιοι :)))))

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Υπότιτλους

Εδω:.......

Youth

Youth-2015-Poster.jpg

http://www.imdb.com/title/tt3312830/?ref_=nv_sr_1

Ταινια που σε φερνει σε μελαγχολια.Προφανως κανεις δεν γλιτωνει απο τον αδιστακτο χρονο και η ταινια το παρουσιαζει οσο πιο καλα μπορει.Δειχνει και συγκρινει τα προβληματα των νεων με αυτα των μεγαλυτερων.Η σκηνοθεσια αρκετα διαφορετικη απο οτι εχουμε δει με πανεμορφη φωτογραφια και τοπια.Ολοι οι ηθοποιοι παιζουν πολυ καλα ιδιαιτερα οι 2 πρωταγωνιστες και σου μεταδιδουν τα συναισθηματα τους.Δειτε την ολη γιατι εχει να δωσει πολλα σε καθε ηλικια απο κατι διαφορετικο. 8/10

Last edited by a moderator:

American Ultra

American_Ultra_2015.jpg

Μπορειτε καλλιστα να το αποφυγετε. Το μονο ενδιαφερον που ειχε αυτη η ταινια ηταν η διχασμενη της προσωπικοτητας μεταξυ κωμωδιας και βιαιης ταινιας δρασης.

Last edited by a moderator:

My Night At Maud's

poster227x227.jpeg

http://www.imdb.com/title/tt0064612/?ref_=fn_al_tt_1

Ενω δειχνει τοσο απλη ταινια με ενα απλο σεναριο καταληγει να ειναι τοσο περιπλοκη και τελικα να σε κανει να σου αρεσει ολο και περισσοτερο.Μπλεκεται με αρκετα θεματα θρησκεια ηθικολογια στη ζωη ενος ανθρωπου.Δεν ειναι για ολους αλλα ειναι κατι διαφορετικο απο ολες τις hollywoodianes παπαριες που βλεπουμε τελευταια. 7.5/10

Ο καλυτερος Rohmer για μενα 9/10
σ ευχαριστω που μου το θυμισες
τρεχω να το ξαναδω