Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Internal Affairs (μολις .... στον ΑΝΤ1)

http://www.imdb.com/title/tt0099850/

Προδοσια, απιστια και εξαπατηση με τροπο κολλασμενο και ισοπεδωτικο ...
... δεν θα μπορουσε παρα να αιχμαλωτισει με τετοιους ηθοποιους και ερμηνειες.

internal-affairs-gere-baldwin.jpg

Είδα κι εγώ το Victoria. Συμφωνώ με το προηγούμενο σχόλιο του P. Bateman. Στα δικά μου μάτια ήταν ανούσια , άνευρη , δεν μου μετέφερε καμία αγωνία. Αντίθετα με εκνεύριζε το γελοίο χαμόγελο της πρωταγωνίστριας : 3/10

Είδα , το Solace (http://www.imdb.com/title/tt1291570/?ref_=nv_sr_2). Μου άρεσε , σε γενικές γραμμές αλλά δεν ξετρελάθηκα. Σίγουρα μπορούσαν και καλύτερα. Πάντως λόγω της έλλειψης αξιόλογων ταινιών του είδους τελευταία , ήταν ένα ευχάριστο βράδυ : 7/10

Επίσης είδα το Sweet Home (http://www.imdb.com/title/tt3477752/?ref_=nv_sr_2). Για το είδος του ήταν πολύ καλό : 7/10

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

marthamarcymaymarlenelead-thumb-630xauto-39006.jpg

oταν μιλαει ο ανεξαρτητος αμερικανικος κινηματογραφος
εγω δεν λεω λεξουλες καμμια
απο τις ταινιες που δεν τελειωνουν οταν αναβουν τα φωτα

να ευχαριστησω δημοσια τους Galen superfly auteur
το διαμαντι αυτο δεν ηξερα οτι υπαρχει καν

.

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

.

Επιτέλους το'δες.:award:

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

.

Και ποιο είναι το διαμάντι? Τίτλος,κάτι τις....?

.

Αυτοί που την προτείνουν, το ονομα τους μπαίνει τελευταίο και σε αλλη σειρά, αποκομμενο απο το νόημα της πανω κ κατω σειρας. Εξαιρετική χρηση σημειωτικής για αποδυνάμωση. ενώ αυτοί που την σχολιάζουν μετά, αναφέρονται πρώτοι και φυσικά στην ιδια σειρα.

Έτσι είναι αυτά.

Κλειστοί κύκλοι κουλτουριαρηδων με κασκόλ.

Last edited:
Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Αυτοί που την προτείνουν, το ονομα τους μπαίνει τελευταίο και σε αλλη σειρά, αποκομμενο απο το νόημα της πανω κ κατω σειρας. Εξαιρετική χρηση σημειωτικής για αποδυνάμωση. ενώ αυτοί που την σχολιάζουν μετά, αναφέρονται πρώτοι και φυσικά στην ιδια σειρα.

Έτσι είναι αυτά.

το κλειστοι κυκλοι κουλτουριαρηδων
ειναι η νεα σου υπογραφη ?
.

Έτσι είναι αυτά.

??????????????????????

Victoria...εξαιρετικο μονοπλανο μονοκοπανια που δεν κουραζει και σου δινει την ψευδαισθηση οτι βρισκεσαι στο νυχτερινο Βερολινο και ανηκεις στην παρεα των πιτσιρικαδων που βιωνουν την πιο δυσκολη βραδυα της ζωης τους,πολυ καλες ερμηνειες ,ο ρεαλισμος αγγιζει πρωτοφανη επιπεδα,πολυ καλη απο μενα..

Last edited:

Youth...
ΓΙΑΤΙ???????
Χρειάζομαι επειγόντως ένα Deadpool να συνέλθω!
Από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει ποτέ μου.

.

αν ο Αλεχαντρο εμενε Μεξικο σημερα θα γυριζε ταινιαρες
αλλα δεν θα ηταν στα μεγαλα σαλονια και καλα εκανε

πηγα λοιπον σινεμα και ειδα την καινουργια παπαμπουφα
μετα το Birdman
το REVENANT
κριτικος του Αθηνοραματος ειπε οτι εχει κατι απο Χερτζοκ και τον Νεκρο του Τζαρμους :bang::frusty:
ποιος ρεαλισμος και υπεροχη φυση !
τα υπερβολικα close up και οι ευρυγωνιοι φακοι μου δημιουργησαν αισθηση οτι τα γυρισματα εγιναν στον Αρη
για Οσκαρ μια χαρα
ο ντι καπριο μπορει να παιξει οτι ρολο του αναθεσει η οικογενεια ειναι ηθοποιαρα
εδω δεν κανει τιποτε σπουδαιο στην μιση ταινια μουγκριζει απο το τσιμπιμα που εφαγε απο μια Αρκουδα
τον Τομ Χαρντυ δεν τον γνωρισα

οταν εφευγα θυμηθηκα το Αριστουργημα του Μελ γκιμσον εκεινο το Αποκαλιπτο .....

.

Σήμερα, αφού η γυναίκα μου με ζάλισε για μήνες, είδαμε αυτό το διαμαντάκι από τη δεκαετία του '70. http://www.imdb.com/title/tt0075140/?ref_=nm_flmg_act_74

Η μονη κόπια που είχα διαθέσιμη ήταν μεταγλωττισμένη στα γερμανικά, και μάλιστα με τους περισσότερους διαλόγους σε ελβετική διάλεκτο που μετά βίας κατάλαβα. Παρόλα αυτά το απόλαυσα. Ο Jon Voight και η Jacqueline Bisset είναι εξαιρετικοί, αλλά την παράσταση κλέβουν ο Robert Shaw και Martin Ritt. Ναι, ο σκηνοθέτης. Παίζει τόσο πειστικά τον Ελβετό που ήμασταν σίγουροι ότι πρόκειται για κάποιον άγνωστο καρατερίστα του ελβετικού θεάτρου. Στη σκηνοθετική καρέκλα ένας μεγάλος ηθοποιός, ο Maximilian Schell. Δείτε το, αξίζει και με το παραπάνω.

Σήμερα, αφού η γυναίκα μου με ζάλισε για μήνες, είδαμε αυτό το διαμαντάκι από τη δεκαετία του '70. http://www.imdb.com/title/tt0075140/?ref_=nm_flmg_act_74

Η μονη κόπια που είχα διαθέσιμη ήταν μεταγλωττισμένη στα γερμανικά, και μάλιστα με τους περισσότερους διαλόγους σε ελβετική διάλεκτο που μετά βίας κατάλαβα. Παρόλα αυτά το απόλαυσα. Ο Jon Voight και η Jacqueline Bisset είναι εξαιρετικοί, αλλά την παράσταση κλέβουν ο Robert Shaw και Martin Ritt. Ναι, ο σκηνοθέτης. Παίζει τόσο πειστικά τον Ελβετό που ήμασταν σίγουροι ότι πρόκειται για κάποιον άγνωστο καρατερίστα του ελβετικού θεάτρου. Στη σκηνοθετική καρέκλα ένας μεγάλος ηθοποιός, ο Maximilian Schell. Δείτε το, αξίζει και με το παραπάνω.

Και ένα μικρό update. Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο του Friedrich Duerenmatt, "Ο Δικαστής και ο Δήμιός του". Ο συγγραφέας εμφανίζεται σε ένα καμέο και υποδύεται...ένα συγγραφέα! Εμφανίζεται και ο Donald Sutherland στο ρόλο...του πτώματος.

Τελικά η ταινία δίνει την εντύπωση ότι μιά παρέα φίλων πηγε διακοπές, όλοι διάβασαν με τη σειρά το ίδιο βιβλίο και είπαν μετά "δεν το κάνουμε ταινία;".

.

αν ο Αλεχαντρο εμενε Μεξικο σημερα θα γυριζε ταινιαρες
αλλα δεν θα ηταν στα μεγαλα σαλονια και καλα εκανε

πηγα λοιπον σινεμα και ειδα την καινουργια παπαμπουφα
μετα το Birdman
το REVENANT
κριτικος του Αθηνοραματος ειπε οτι εχει κατι απο Χερτζοκ και τον Νεκρο του Τζαρμους :bang::frusty:
ποιος ρεαλισμος και υπεροχη φυση !
τα υπερβολικα close up και οι ευρυγωνιοι φακοι μου δημιουργησαν αισθηση οτι τα γυρισματα εγιναν στον Αρη
για Οσκαρ μια χαρα
ο ντι καπριο μπορει να παιξει οτι ρολο του αναθεσει η οικογενεια ειναι ηθοποιαρα
εδω δεν κανει τιποτε σπουδαιο στην μιση ταινια μουγκριζει απο το τσιμπιμα που εφαγε απο μια Αρκουδα
τον Τομ Χαρντυ δεν τον γνωρισα

οταν εφευγα θυμηθηκα το Αριστουργημα του Μελ γκιμσον εκεινο το Αποκαλιπτο .....

.

Μμμμμμ....