Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?
Εξαιρετικό το War Dogs.
Τα χώνει εκει που πρέπει με καλές δόσεις χιούμορ.
Εξαιρετικό το War Dogs.
Τα χώνει εκει που πρέπει με καλές δόσεις χιούμορ.
Το Velvet Goldmine σου αρεσε ;
για το spectral μαζι σου, το district 9 νομιζω το αδικεις ομως! Ηταν ιδιαιτερα ενδιαφερον επισης επειδη οντας απο τη νοτιο αφρικη ειχε εντονο το αλληγορικο στοιχειο σχετικα με τη συμπεριφορα προς τους εγχρωμους.
To gods of egypt ειχε ενδιαφερον για καποιες εντυπωσιακες σκηνες του.
1080p x265 η 720p x264 από sparks amiable geckos. Τα encodes από esir Don ctrlhd HDchina framestor δεν αξιζουν τα παραπάνω GB.Μια ερωτηση λιγο τεχνικη για την ποιοτητα των φιλμς απο ιντερνετ ;
Ποιο ειναι καλυτερο (αν εξαιρεσουμε το BR 1080 γιατι αρκετα βαρυ για τον σκληρο αλλα και παιρνει ωρα για το κατεβασμα)
Ενα στανταρ μου ειναι το BR 720
Αλλα αν αυτου υπαρχουν οι προτασεις
BR web-DL αλλα που ειναι πιο ελαφρυ απο το BR 720 περιπου το μισο.
kαι το
BR light ( X 264) ακομα πιο ελαφρυ και απο το προηγουμενο...
Eχει κανεις καμμια ιδεα ; Τι να προτιμαω ; Γιατι κατεβαζω φιλς που υποψιαζομαι οτι δεν θα μου πολυαρεσουν για να αξιζουν το βαρυ το 1080.
και μετα Manchester by the sea.
Nocturnal animals
![]()
Αριστούργημα.
Μη σας ξεγελάνε οι στυλιζαρισμένες εικόνες και η προσεγμένη μέχρι κεραίας αισθητική. Η ταινία είναι πολύ σκληρή, μια γροθιά στο στομάχι για να χρησιμοποιήσω ένα χιλιοειπωμένο κλισέ. Ειδικά τα πρώτα 40 λεπτά είναι σχεδόν ανυπόφορα. Όλη η άβυσσος και η απελπισία που φέρνει η απώλεια ειναι εδώ. Ποιά απώλεια; Αυτό το ξέρουμε μόνο στο τέλος της ταινίας. Απίστευτη σκηνοθεσία και σενάριο. Αυτή τη φορά ο Tom Ford δεν παρασύρεται από την οπτική της ταινίας όπως έκανε στο A Single Man και μας δίνει εικόνες σχεδόν σχιζοφρενικές: Από το τέλειο ντιζαϊνάτο διαμέρισμα της Amy Adams βρισκόμαστε ξαφνικά στην έρημο του Δυτικού Τέξας, από την Γκαλερί της ίδιας, μας πετάει σε ένα πανάθλιο τροχόσπιτο στην ερημιά. Ο άξονας της ταινίας είναι η Adams, αλλά η ερμηνεία της είναι λίγο ρουτινιάρικη. Μας αποζημιώνουν ο Jake Gylenhaal που παίζει ουσιαστικά 4 διαφορετικούς χαρακτήρες, ο πάντα εκπληκτικός Michael Shannon και ο Aaron Taylor-Johnson που παίζει... με την έκφραση των ματιών του (πρέπει να το δείτε για να το πιστέψετε, δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα).
Μια ταινία για γερά νεύρα, που περιλαμβάνει και τους πιο αποκρουστικούς τίτλους αρχής που έχω δει ποτέ. Εγώ σας προειδοποίησα πάντως...
απο το district 9 εκτος απο την πολιτικη αλληγορια που το διακρινει μου εμεινε εντονα στο νου εκεινη η ατμοσφαιρα που σπανια βρισκεις σε ταινιες του ειδους,εν ολιγοις θα μπορουσα να το χαρακτηρισω ως ντοκυμαντερ..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.