Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Αόρατος Επισκέπτης (Contratiempo)
http://www.imdb.com/title/tt4857264/

Το είδα χθες σε θερινό σινεμά και πραγματικά αξίζει. Αστυνομικό θρίλερ που σε κρατάει σε αγωνία μέχρι το τέλος χωρίς να βαρεθείς στιγμή. Στο imdb έχει βαθμολογία 8/10 αλλά άνετα θα το βαθμολογούσα με 9/10.

https://www.youtube.com/watch?v=RS463nj1iy4

cinema-xenia.jpg

Πολυ ωραια ταινια απο τον Πανο.

Πολυ ανθρωπινη και ζεστη δεν σε αφηνει να φυγεις απο τα αγκαλια της με τιποτα.

atomic-blonde-poster.jpg

Σουπερ περιπετεια. Καταιγιστικος ρυθμος λιγο πιο βιντεοκλιπαδικη προσεγγιση απο αυτην που θα περιμενα αλλα το ισορροπει η ρετρο ατμοσφαιρα των 80's.......

H Θερον οπως παντα καταπληκτικη..

atomic-blonde-poster.jpg

Σουπερ περιπετεια. Καταιγιστικος ρυθμος λιγο πιο βιντεοκλιπαδικη προσεγγιση απο αυτην που θα περιμενα αλλα το ισορροπει η ρετρο ατμοσφαιρα των 80's.......

H Θερον οπως παντα καταπληκτικη..
To διάβασες το κόμικ;

Oχι ακομα .

Η ιστορια ομως στην ταινια αν και διαφορετικη απο οτι καταλαβα μου αρεσε αρκετα.

Oχι ακομα .

Η ιστορια ομως στην ταινια αν και διαφορετικη απο οτι καταλαβα μου αρεσε αρκετα.
Τελικά δεν είναι και τοσο διαφορετική. Απλά έχουν αλλάξει λίγο το τέλος.

Ειδα το Silence (2016)

SILENCE_6sheet.jpg

Ενα αριστουργημα. Εξαιρετικη "γραφη", μεγαλειωδες συναισθημα.
Ισως το καλυτερο του Σκορτσεζε μεχρι σημερα για μενα, και σε πνευματικο επιπεδο συνομιλει πλεον (στον ενικο) με Τερενς Μαλικ.

Αν εβαζα αστερια θα του εβαζα σιγουρα 5* -bye-

Tελικα ηταν καλη η σοδεια των φιλμ που ειδα αυτο το καλοκαιρι...και που εισαι ακομα...εχουμε και GOT ακομα να δουμε.

Αντε να προετοιμασουμε Φθινιπωρο με ολα αυτα τα παραπανω...

DAXCWjiXcAA8dlj.jpg:large

Μαεστρικη κινηματογραφηση οπως παντα απο τον Νολαν. Ομως εδω ανακατευει την τραπουλα του μονταζ εξαιρετικα θα ελεγα ξεπερνωντας καπως την βαρετη αφηγηση μιας τετοιας ιστοριας.

Πολυ δυνατη ταινια .

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Unlocked (2017)

Aπο τις καλυτερες που εχω δει το τελευταιο καιρο..
Δραση σωστα δωσμενη χωρις υπερβολες και υποθεση 'συγχρονη'..
Δειτε την!

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Unlocked (2017)

Δειτε την!

Κι εγω επισης.

Εξαιρετικη παραγωγη και Ναομι στα καλυτερα της .

images

http://www.imdb.com/title/tt4411596/

Kαλη ταινια εποχης βασισμενη φυσικα σε διηγημα της Daphne Du Maurier

Τι σύμπτωση, την είδα κι εγώ χτες. Όντως, πολύ καλή. Ταινία με μικρό προϋπολογισμό, αλλα πολύ καλές ερμηνείες, (ειδικά της Weisz που κλέβει την παράσταση), πειστική αναπαράσταση της εποχής (με προσεγμένα σκηνικά και κουστούμια), θαυμάσια φωτογραφία που παραπέμπει συνεχώς σε πίνακες γνωστών ζωγράφων (αν και όχι πάντα της εποχής που διαδραματίζεται η ιστορία). Οι παλιότεροι ίσως να θυμούνται ότι το βιβλίο είχε μεταφερθεί στην οθόνη και το 1952 με την Olivia δε Havilland και το Richard Burton (Ήταν ο ρόλος με τον οποιο έγινε γνωστός). Θα το δω από περιέργεια...

I, Daniel Blake

qwhVg.jpg

http://www.imdb.com/title/tt5168192/?ref_=fn_al_tt_1

Εξαιρετικη αληθινη συγκινητικη. Μεσα στις 5 καλυτερες ταινιες του 2017. Δειτε την ολοι. 9/10

Guardians of the Galaxy Vol. 2

PwenH.jpg

http://www.imdb.com/title/tt3896198/?ref_=fn_al_tt_1

Σαν την πρωτη δεν ειναι αλλα σιγουρα αξιζει μια θεαση. Βγαζει γελιο σε μερικες σκηνες εχει απιστευτα εφε και το τελος κατι παραπανω απο ικανοποιητικο. Εχει ακομα 3 σκηνες μολις τελειωνει η ταινια. Ο groot αξιαγαπητος. 7/10

Send From Note 3 With S8 Port Rom

The-Hitmans-Bodyguard.jpg

Mπουρδα ολκης. Αν την ξεκινησετε για λογους δικους σας κατε κατι αλλο παραλληλα μην χασετε τον χρονο σας. Ενα πλεκτο, καθαριστε χορτα, καμια φακη......οτι ναναι.

6days_poster_2764x4096.jpg

Πιο αναιμικο απο οτι το περιμενα. Πολυ ωραια αναπαρασταση εποχης ο Στρονγκ ειναι παντα πολυ καλος αλλα μεχρι εκει....

MV5BMTc5Mzg3NjI4OF5BMl5BanBnXkFtZTgwNzA3Mzg4MDI@._V1_UY1200_CR90,0,630,1200_AL_.jpg

Γλυκια κωμωδια που δεν εχει κατι το εξαιρετικο.

Πολυ καλες ερμηνειες απο τους γερολυκους και οαση πραγματικη και λογος να το δεις οι λιγες σκηνες που παιζει ο Κριστοφερ Λουντ.

Eιδα το Taking Sides Σκηνοθετημενο απο τον Ιστβαν Σζαμπο ( Istban Szambo ) και στους κυριους ρολους τον Χαρβεϋ Κετελ και τον Στελλαν Σκαρσγκαρντ.

affsides.jpg

Βασισμενο στο θεατρικο εργο ενος Αγγλου συγγραφεα, το θεμα ειναι πολυ ενδιαφερον. Αποδιδει, ποιητικη αδεια, την ερευνα και ανακριτικη διαδικασια κατα του Μαεστρου, Προφεσορ, Φουρβανγκλερ που κατηγορηθηκε για Ναζιστοποιηση.

Καλοι διαλογοι, καλη ιντριγκα, ωραια μπαινουν τα διλληματα απο το υποβαθρο στην επιφανεια... Εξαιρετικος ο Χαρβεϋ (οπως παντα).

Ενα "χικ", ο Σκανδιναυος δεν μοιαζει καθολου στον μεγαλο μαεστρο. Αλλα ενταξει...ειπαμε. Ποιητικη αδεια και βαζουμε την φαντασια μας μα δουλεψει και να μεταλαξει τα συμβολικα στα πραγματικκα προσωπα.

Το ειδα με ενδιαφερον αν και σαν εργο δεν εχει μεγαλες απαιτησεις.

-----------------------------------------------------

Επειτα ειδα το Dr: Strange. Για να ξεσκασω ρε αδελφε...

encyclo_illustre_1477492886_762.jpg

Nα μην γινω κακος, καπου σκεφτηκα μηπως βλεπω μια δωση απο Χαρυ Ποτερ ; Αλλα για ενηλικους και φουλ ντοπαρισμενο New Age !

Kατα τ'αλλα η ωρα περναει ευχαριστα, αλλα απλα περναει...και μετα μολις περασει δεν μενουν και πολλα πραγματα.

Eιδα το Taking Sides Σκηνοθετημενο απο τον Ιστβαν Σζαμπο ( Istban Szambo ) και στους κυριους ρολους τον Χαρβεϋ Κετελ και τον Στελλαν Σκαρσγκαρντ.

affsides.jpg

Βασισμενο στο θεατρικο εργο ενος Αγγλου συγγραφεα, το θεμα ειναι πολυ ενδιαφερον. Αποδιδει, ποιητικη αδεια, την ερευνα και ανακριτικη διαδικασια κατα του Μαεστρου, Προφεσορ, Φουρβανγκλερ που κατηγορηθηκε για Ναζιστοποιηση.

Καλοι διαλογοι, καλη ιντριγκα, ωραια μπαινουν τα διλληματα απο το υποβαθρο στην επιφανεια... Εξαιρετικος ο Χαρβεϋ (οπως παντα).

Ενα "χικ", ο Σκανδιναυος δεν μοιαζει καθολου στον μεγαλο μαεστρο. Αλλα ενταξει...ειπαμε. Ποιητικη αδεια και βαζουμε την φαντασια μας μα δουλεψει και να μεταλαξει τα συμβολικα στα πραγματικκα προσωπα.

Το ειδα με ενδιαφερον αν και σαν εργο δεν εχει μεγαλες απαιτησεις.

Το έχω δει και θα έλεγα ότι μου άρεσε αν δεν είχα δει προηγουμένως το θεατρικό στο Υπόγειο του Κουν με το Γιάννη Φερτή στο ρολο του αμερικανου Αξιωματικού και τον Άγγελο Αντωνόπουλο στο ρολο του Furtwangler. Ίσως να οφείλεται στην αμεσότητα του Θεάτρου, αλλα οι δυο Έλληνες ηθοποιοί μου άρεσαν περισσότερο από τους πασίγνωστους Star του Hollywood. Επίσης από το κινηματογραφικό έργο λείπουν μερικά πολύ κρίσιμα μέρη του αρχικού κειμένου, η ιστορία μιας γυναικας που αφηγείται πως ο Furtwangler είχε σώσει τον εβραίο άνδρα της από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και ένας μικρός αλλα πολύ σημαντικός μονόλογος του Furtwangler στο τέλος που εξηγεί γιατί διάλεξε να μείνει στη Γερμανία μετά την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία.

Unlocked (2017)

Δειτε την!

Όντως πολύ καλη.
Αν δεν το διάβαζα εδώ, θα την προσπερνούσα, thanks!