Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Widows.

__5c2d14aa34708-1689a56c0a98a1cc985a8c57a3696d6804fee929-682a6b0e490b7860.jpg

https://www.imdb.com/title/tt4218572/

Πολύ καλό. Περίμενα κάτι σαν το Ocean's 8 στο πιο σοβαρό, αλλά εξεπλάγην ευχάριστα. Η αστυνομική πλοκή είναι σχεδόν προσχηματική, ο McQueen τη χρησιμοποιεί για να κάνει σχόλιο στην αμερικανική κοινωνία και τις ανθρώπινες σχέσεις. Ίσως να το παρακάνει λίγο και το αστυνομικό κομμάτι, ειδικά η κεντρική σκηνή της ληστείας, να διεκπεραιώνεται πιο γρήγορα απο ότι θα έπρεπε. Πάντως αξίζει. Ειδικά για τη Viola Davis και τον David Kaluua.

με την θεατρικότητα και τις χονδρές που τσιρίζουν (το δανειζομαι απο καποιον εδω γυρω) εχω αλλεργία
με την Μαρία Κάλλας, για να πω την αλήθεια, δεν εχω ασχοληθεί, ισως να ειναι εξαίρεση στον κανόνα.

Δεν το έχεις και πολύ με τις τέχνες ε; Να σε στείλω κανα λινκ με κριτικές της Κάλας για να την εκτιμήσεις;

Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

.
Δεν το έχεις και πολύ με τις τέχνες ε; Να σε στείλω κανα λινκ με κριτικές της Κάλας για να την εκτιμήσεις;

αφου εκανε παρεα με τον Πιερ Παολο καλη πρεπει να ηταν ....

million dollar baby
million_dollar_baby_keyart.jpg

Tα λόγια είναι περιττά, ειλικρινά τα βάζω με μένα που δεν είχα την τύχη να την δω νωρίτερα, άριστο παίξιμο, μαεστρική σκηνοθεσία από ένα καστ από το πάνω ράφι.

Re: Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Δεν το έχεις και πολύ με τις τέχνες ε;
προσπαθουμε.. στην προσπάθεια μείναμε φαινεται..
Να σε στείλω κανα λινκ με κριτικές της Κάλας για να την εκτιμήσεις;

και δεν στέλνεται..
αηδόνη ε;

αφου εκανε παρεα με τον Πιερ Παολο καλη πρεπει να ηταν ....

ισως κάποια στιγμή, δω και την Μήδεια.

Παντως τον κινηματογραφο τον λες και τεχνη δεν τον λες?

Παντως τον κινηματογραφο τον λες και τεχνη δεν τον λες?

σιγά την τέχνη...
βγάζουν κάτι moonlight και ladybird και νομίζουν κάνουν τέχνη.
Ξεφτιλισμένα τομάρια!

εσυ που εισαι ειδικος στις λιστες ....γιατι ντρεπεσαι ?

δεν ειμαι ειδικός, απλή δημοσίευση κάνω....
προσωπικά δεν κρατάω λίστες, αλλα αφού το επιθυμείς, μπορώ να δω τι ειχα βάλει στο imdb και να φτιάξω μια.
για να μην ενοχλούμε, θα την βάλω δίπλα.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Είδα και το Dogman με την προτροπή του Στέλιου μας.

Πολύ καλή ταινία,περιγραφικότατη και καθόλου αποσπαστική.

Το συναίσθημα σε κυριεύει απ την πρώτη στιγμή και μέχρι το φινάλε,όπου βγαίνει και όλη η πικρία του έργου σε ένα ξέσπασμα του ήρωά μας, απέλπιδας σιωπής.*

*οχι δεν είναι από εκείνες τις μουγκές ταινίες "ποιότητας",το αντίθετο.

Την συνιστώ ανεπιφύλακτα και θα την ξαναδώ σίγουρα..

Το ξαναβλέπω άνετα

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Eιδα αυτο.... και επειδη δεν εχω τιποτα να προσθεσω απο αυτο που ειπε ο Ζαγγογιαννης απλα κοπυ-πεσταρω
Bad-Times-at-the-El-Royale-poster.jpg

Πολύ καλό. Καλογυρισμένο, καλοπαιγμένο, με μπόλικο σασπένς και εκπλήξεις. έχει βέβαια πολλές επιρροές απο Ταραντίνο, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Οι "πάλιουρες" του φόρουμ (supersonic, Λύμπε, ακούει;) θα εκτιμήσουν το σάουντρακ.

Το αλλο που ειδα ειναι ενα φιλμ που αξιζει να δει κανεις (οπως και το προηγουμενο) οχι ομως για αυτο που λεμε για να περασεις ενα ευχαριστο βραδακι...
Οχι...τιποτα το ευχαριστο. Σκληρο φιλμ αλλα αληθινο για να γνωριζουμε τι σημαινει και "εξωτισμος" γιατι καποιοι ξαφνικα πεφτουν σε κατι λουμπες...
Η στορια τα προσωπα και τα ονοματα ειναι αληθηνα. Πραγματικη ανθρωπινη ιστορια απο την εξαρτηση στην κολαση αλλα με αλλε-ρετουρ χαρη στο κουραγιο τη δυναμη ισως...και στην τυχη.
Ο πρωταγονιστης ειναι ο "νεαρος αδελφος" Shelby απο τους Peaky Blinders... Τελικα αυτο το αγορι ολο μπουνιες θα παιζει οπου τον βεπω. Και αν κρινω και απο τα μουσκουλα στην πλατη.... πρεπει να βαραει και δυνατα και να το κατεχει το αθλημα.

Ο Γαλλος μαεστρος αναδεικνυεται σκηνοθετης με ταλαντο που μπορει και προσαρμοζεται σε ενα διαφορετικο αγνωστο κοσμο με τονοποιον ντυνει το φιλμ του με πολυ πειστικοτητα και αφανταστο ρεαλισμο.

Προκειται για την ταινια : A Prayer Befor Dawn Προσοχη δεν ειναι για ολους...

images

Re: Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Το συναίσθημα σε κυριεύει απ την πρώτη στιγμή και μέχρι το φινάλε,όπου βγαίνει και όλη η πικρία του έργου σε ένα ξέσπασμα του ήρωά μας, απέλπιδας σιωπής.*

Το ξαναβλέπω άνετα

Ποιες είναι οι μουγκές ταινίες "ποιότητας";
Αναφέρετε μερικές.

Widows.

__5c2d14aa34708-1689a56c0a98a1cc985a8c57a3696d6804fee929-682a6b0e490b7860.jpg

https://www.imdb.com/title/tt4218572/

Πολύ καλό. Περίμενα κάτι σαν το Ocean's 8 στο πιο σοβαρό, αλλά εξεπλάγην ευχάριστα. Η αστυνομική πλοκή είναι σχεδόν προσχηματική, ο McQueen τη χρησιμοποιεί για να κάνει σχόλιο στην αμερικανική κοινωνία και τις ανθρώπινες σχέσεις. Ίσως να το παρακάνει λίγο και το αστυνομικό κομμάτι, ειδικά η κεντρική σκηνή της ληστείας, να διεκπεραιώνεται πιο γρήγορα απο ότι θα έπρεπε. Πάντως αξίζει. Ειδικά για τη Viola Davis και τον David Kaluua.

Ευτυχως που ανεβαζεις εσυ ταινιες και θυμαμαι ποιες ειδα αλλα δεν ειχα ορεξη να γραψω γι'αυτες.
Απογοητευτηκα να σου πω την αληθεια.Οχι γιατι τη θεωρω κακη ή κατι τετοιο,αλλα διεκπαιρεωτικη και μονοδιαστατη.
Σε κραταει κυριως ερμηνευτικα,παραπεφτει σε ευκολες λυσεις ομως,χωρια τους κλισε διαλογους και την ανυπαρξια subplots.
Μαλλον δεν ηταν σε φορμα ουτε ο Μακουήν,ουτε η Τζιλιαν Φλυν που συνεγραψε το σεναριο.

Σου τη χαλαω για 2η συνεχομενη φορα...

Νόμιζα πως ήμουν ο μόνος..:)

εγω δεν νομιζα ηξερα οτι ειμαι ο μονος που του αρεσε

Το ξαναβλέπω άνετα

δεν θα ελεγα οτι υπαρχουν μουγγες ταινιες ποιοτητας Δημητρη μου

οποιος εχει την μυγα σφηκιαζεται
υπαρχουν μουγγες ταινιες ποιοτητας...οι του βωβου κινηματογραφου..:chinese:

οποιος εχει την μυγα σφηκιαζεται
υπαρχουν μουγγες ταινιες ποιοτητας...οι του βωβου κινηματογραφου..:chinese:

μονο μουγγες δεν ηταν αυτες οι ταινιες !
:aetsch:

ετσι ειναι οποιος δεν μπορει να δει nuri bilge ceylan
Nικολαιδιζει
:joyman::ridinghorse:

ετσι ειναι οποιος δεν μπορει να δει nuri bilge ceylan
Nικολαιδιζει
:joyman::ridinghorse:

Tιμη του να Νικολαιδιζει!

Εγω παντως δεν κατηγορω οσους δε μπορουν τον Τουρκο. Γουστα ειναι αυτα. Καποιοι συμπαθουν δημαρ και ξανθοπουλο...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

εγω δεν νομιζα ηξερα οτι ειμαι ο μονος που του αρεσε
Ξέχασες το "εδώ μέσα"...

Γενικά άρεσε η ταινία και στο κοινό και ακόμα περισσότερο, στους "φίλους" του Gal'en.