Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Το Manhunter,για μενα,δεν είναι αργό.Απλά παίρνει το χρονο του,ώστε να αναδείξει την έρευνα σωστά,να δώσει το απαραίτητο βάθος και βάρος στα subplots,να δείξει τους χαρακτήρες ολοκληρωμένους.
Δεν πρόκειται για ένα στεγνό αστυνομικό θρίλλερ,αλλά για ένα crime drama,με τη δράση να έχει άμεση επίπτωση στους χαρακτήρες.Προσωπικά το θεωρώ από τις καλύτερες ταινίες των 80'ς καλύτερη και απο τη Σιωπή των Αμνών του Ντέμι και από το Χάνιμπαλ του Σκότ.
Σε αντίθεση με τον Κόκκινο Δράκο που είναι μια δουλειά αρπακόλλα,εντελώς ξεπέτα που αφήνει το εκλπηκτικό καστ ανεκμετάλευτο και ξεκρέμαστο.
Είναι μακραν η χειρότερη απ'ολες που βασίζονται στα βιβλία του Χάρις.Imho πάντα.

Θα την ξαναδείς με τον κηδεμόνα σου!!:smash:

Ακου αδιάφορη και βαρετή..:speechless-smiley-0

χαχαχαχα

Για τα δικά μου γούστα δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο. Είχε κάποια καλά στοιχεία αλλά όχι αρκετά για να γράψω καλή κριτική.

Re: Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Το Manhunter,για μενα,δεν είναι αργό.Απλά παίρνει το χρονο του,ώστε να αναδείξει την έρευνα σωστά,να δώσει το απαραίτητο βάθος και βάρος στα subplots,να δείξει τους χαρακτήρες ολοκληρωμένους.
Δεν πρόκειται για ένα στεγνό αστυνομικό θρίλλερ,αλλά για ένα crime drama,με τη δράση να έχει άμεση επίπτωση στους χαρακτήρες.Προσωπικά το θεωρώ από τις καλύτερες ταινίες των 80'ς καλύτερη και απο τη Σιωπή των Αμνών του Ντέμι και από το Χάνιμπαλ του Σκότ.
Σε αντίθεση με τον Κόκκινο Δράκο που είναι μια δουλειά αρπακόλλα,εντελώς ξεπέτα που αφήνει το εκλπηκτικό καστ ανεκμετάλευτο και ξεκρέμαστο.
Είναι μακραν η χειρότερη απ'ολες που βασίζονται στα βιβλία του Χάρις.Imho πάντα.
+1

Συν η πλέον συγκινητική ερωτική σκηνή όλων των εποχών, με το ετερόκλητο ζευγάρι να ψάχνει την αγάπη υπό τους ήχους του big hush....

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Αυτό είναι το "κακό" με τον Mann, όχι πολύ mainstream για να τον αποδεχτούν οι θιασώτες του είδους αλλά ούτε και πολύ "ακαδημαϊκός" για να τον δεχτεί η "άλλη πλευρά". Ο Mann είναι "a league of hs own".

Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

The two popes.
Εξαιρετική ταινία με εκπληκτικές ερμηνείες, σεμιναριακή σκηνοθεσία, όμορφη μουσική, και όλα αυτά υπό τη σκέπη ενός μοναδικού μνημείου παγκόσμιας κληρονομιάς, της Capella Sixtina.. Να τη δείτε οπωσδήποτε!

The Professor
με τον σπουδαιο αλλη μια φορα Johnny Depp.
Καλογυρισμενο, δραματικο αλλα με δωσεις χιουμορ, και με στοχασμο.

richard-proshchaetsya-2018-film-besplatno-torrentom-skachat.jpg

Ποια θα ηταν τα τελευταια λογια, πραξεις, κινησεις ενος ανθρωπου που μαθαινει οτι εχει την τρισκαταρατη αρρωστεια και θα πεθανει σε κανα χρονο. Αλλα πο αυτος ο ανθρωπος μπορει να εχει καποια επηρρεια σε ενα συνολο ανθρωπων που υποτιθεται πλεκουν το αυριο ενος κοσμου σε τελεια καταρευση...δηλαδη φοιτητων που που θα εχουν μετα το δικο τους φορτο την δικη τους σκυταλη...και ολα αυτα φαινονται τελειως ματαια οταν υπαρχει η οψη του θνανατου...η μηπως οχι ; Για αυτον που μπορει να εχει αυτη την δυνατοτητα (ας υποθεσουμε) τι νοημα θα ειχαν οι τελευταιες μερες της ζωης του "εν κοινωνια" με τους αλλους και φυσικα με τους δικους του...

Καποιοι θα βιαστουν μα το ταυτισουν με τον Κυκλο των Χαμενων ποιητων. Σιγουρα υπαρχει συγγενεια αφου προκειται περι του ιδιου αντικειμενου, του ιδιου αγωνα.
Μονο που δεν ειναι ταυτιση. Εδω τα πραγματα επιβαλλονται απο ανωτερη βια...και ολη η σκεψη περι του σεναριου ειναι ακρως ενδιαφερουσα πιστευω και με καποιο βαθος.

rsg_00171-h_2019.jpg

Την προτεινω

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

New Year's Eve (2011) 5/10

Τίποτα σπουδαίο παρά τους γνωστούς ηθοποιούς. Όχι ότι έχασα το χρόνο μου αλλά υπάρχουν καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες.

Scrooge (1970) 7/10

Αρκετά καλό μιούζικαλ βασισμένο στο A Christmas Carol του Ντίκενς. Πολύ καλός ο Albert Finney ως Σκρουτζ.

Το τελευταίο διάστημα είδα όλες τις πολυδιαφημισμένες ταινίες της χρονιάς, όπως Οnce Upon a Time in Hollywood, The Irishman, Joker κλπ.
Για τα δικά μου γούστα και προτιμήσεις η καλύτερη απ´ όλες ήταν μια που σχεδόν δεν την ήξερα.

images

Hθελα να κρατησω αυτην την προσωπικοτητα για να την ποσταρω στο νημα των αθλητων που μας εντυπωσιαζουν για τα Χριστουγεννα για πολλους λογους.

Τελικα ολως τυχαιως ειδα σημερα το φιλμ... που διαπραγματευεται το ιδιο ατομο, στο τελος του αφιερωματος της ζωης του.

Οτι πρεπει σαν φιλμ για μια μερα Χριστουγεννων. Δηλαδη με μια μεγαλη θλιψη αλλα με μια τεραστεια ελπιδα.

Το φιλμ...

Στα Αμερικανικα Οn Wings of Eagles

xyVykWnCG2ye3AIHx37c3wXdfZj.jpg

Για ποιο προσωπο προκειται ;;;
Θυμοσαστε το Chariots of Fires ???
E ας πουμε οτι ειναι μια συνεχεια ζωης...Αφιερωμενης σε ενα σκοπο που ξεπερναει τα φυσικα ορια μιας ανθρωπινης ζωης.

jiANdtWe4nKYhxO3I2UyJyWN86K.jpg

Joker (2019) 7/10

Πολύ καλός ο Joaquin Phoenix ο οποίος πάει για το όσκαρ. Σαν ταινία αρκετά καλή αλλά κατώτερη από τα The King of Comedy (1982) και Taxi Driver (1976) από τα οποία επηρεάστηκε. Έξυπνη κίνηση να φτιάξουν ένα ψυχόδραμα με χαρακτήρες της DC κάτι που οδήγησε σε εισπρακτικό θρίαμβο. Δε μου αρέσουν ταινίες της Marvel/DC αλλά η συγκεκριμένη άξιζε.

A Christmas Carol (2009) 7/10

Χαριτωμένο κινούμενο σχέδιο με Jim Carrey. Ο Robert Zemeckis προσπάθησε να το κάνει όσο το δυνατό πιο φαντασμαγορικό. Κάποιες φορές το πετυχαίνει άλλες φορές όχι. Πιστεύω μπορούσε και καλυτέρα.

Είδα τους 2 πάπες.
Σαν να μου κάνουν πλάκα οι χειρότεροι ιδεολογικοί εχθροί μου.

Με έζωσαν τα φίδια με το που είδα το λογότυπο του Netflix. Όπως ξέρετε 2 πράγματα αντιπαθώ στην ζωή μου. Τα Mac Donald και το NETFLIX (γιατι φτιαχνει ταινίες και σειρές σαν τα burger του Μac Donald's.....

Kαι όταν είδα τον πάπα να πίνει Fanta η προβολή διεκόπη πάραυτα. Παιδιά όλα τρώγονται στην ζωή επιτρέψτε μου να είμαι πιο εκλεκτικός όμως σε αυτού του είδους την τροφή.

Είδα τους 2 πάπες.
Σαν να μου κάνουν πλάκα οι χειρότεροι ιδεολογικοί εχθροί μου.

Με έζωσαν τα φίδια με το που είδα το λογότυπο του Netflix. Όπως ξέρετε 2 πράγματα αντιπαθώ στην ζωή μου. Τα Mac Donald και το NETFLIX (γιατι φτιαχνει ταινίες και σειρές σαν τα burger του Μac Donald's.....

Kαι όταν είδα τον πάπα να πίνει Fanta η προβολή διεκόπη πάραυτα. Παιδιά όλα τρώγονται στην ζωή επιτρέψτε μου να είμαι πιο εκλεκτικός όμως σε αυτού του είδους την τροφή.

Tελικα δεν μας ειπες..σου 'αρεσε'? :antlers:

Re: Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Tελικα δεν μας ειπες..σου 'αρεσε'? :antlers:

Κοίταξε να δεις είχε πολύ καλή φωτογραφία, μέχρι το σημείο που είδα εκεί που τρώγανε πίτσες είδα όπως είπα.
Η συνταγή για να κάνεις μια καλή ταινία έχει χρησιμοποιηθεί, αναφορές σε πράγματα που ξέρουν όλοι Beatles και όλα αυτά τα κολπάκια εγω τα ξέρω σχεδόν απ' έξω και ανακατωτά.
Αρκεί όμως η συνταγή και τα καλά υλικά να δέσει η σάλτσα αλλά να έχει και αυτό το κάτι άλλο;
Δεν ξέρω εγώ την ψάχνω πάρα πάρα πάρα πολύ δεν μπορώ τα χάμπουργκερ όπως είπα δηλαδή τα μέτρια χάμπουργκερ που βγαίνουν μόνο και μόνο για να γεμίσει το στομάχι.

Βρήκα την στιγμή με την πίτσα πολύ εμπνευσμένη...

Ιδιαίτερα ο σχεδόν βουλιμικά χυδαίος τρόπος που ο Χόπκινς την καταβρόχθισε... Νομίζω ότι ο μεγάλος αυτός ηθοποιός, σχεδίασε πολύ την σκηνή.... Μια απλή μεταφορά για πράγματα που η απουσία τους είναι κρυμμένη, αλλά όταν φανεί, ανατρέπει την σημαντικότητα άλλων συμπαντικων παραδοχών και αληθειών...

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν ξέρω τι συμβαίνει μας τρολλάρουνε οι 25άρηδες παραγωγοί του Netflix, Fanta πίνει και ο πάπας και αυτός άνθρωπος σαν εμάς είναι.
Αυτοί στο Netflix κάποια στιγμή θα μας δείξουν και τον Χριστό να φοράει αdidas εδώ είμαστε το αισθάνομαι έρχεται.....