Fixxxer
Supreme Member
Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?
Τώρα που διάβασα για Άντονι Χόπκινς, είδε κανείς την ταινία The Two Popes?
Θα την ξαναδείς με τον κηδεμόνα σου!!:smash:
Ακου αδιάφορη και βαρετή..:speechless-smiley-0
+1Το Manhunter,για μενα,δεν είναι αργό.Απλά παίρνει το χρονο του,ώστε να αναδείξει την έρευνα σωστά,να δώσει το απαραίτητο βάθος και βάρος στα subplots,να δείξει τους χαρακτήρες ολοκληρωμένους.
Δεν πρόκειται για ένα στεγνό αστυνομικό θρίλλερ,αλλά για ένα crime drama,με τη δράση να έχει άμεση επίπτωση στους χαρακτήρες.Προσωπικά το θεωρώ από τις καλύτερες ταινίες των 80'ς καλύτερη και απο τη Σιωπή των Αμνών του Ντέμι και από το Χάνιμπαλ του Σκότ.
Σε αντίθεση με τον Κόκκινο Δράκο που είναι μια δουλειά αρπακόλλα,εντελώς ξεπέτα που αφήνει το εκλπηκτικό καστ ανεκμετάλευτο και ξεκρέμαστο.
Είναι μακραν η χειρότερη απ'ολες που βασίζονται στα βιβλία του Χάρις.Imho πάντα.
+1
Συν η πλέον συγκινητική ερωτική σκηνή όλων των εποχών, με το ετερόκλητο ζευγάρι να ψάχνει την αγάπη υπό τους ήχους του big hush....
Και γω την βρήκα πολύ καλή.Eξαιρετικη !
Το Manhunter,για μενα,δεν είναι αργό.Απλά παίρνει το χρονο του,ώστε να αναδείξει την έρευνα σωστά,να δώσει το απαραίτητο βάθος και βάρος στα subplots,να δείξει τους χαρακτήρες ολοκληρωμένους.
Δεν πρόκειται για ένα στεγνό αστυνομικό θρίλλερ,αλλά για ένα crime drama,με τη δράση να έχει άμεση επίπτωση στους χαρακτήρες.Προσωπικά το θεωρώ από τις καλύτερες ταινίες των 80'ς καλύτερη και απο τη Σιωπή των Αμνών του Ντέμι και από το Χάνιμπαλ του Σκότ.
Σε αντίθεση με τον Κόκκινο Δράκο που είναι μια δουλειά αρπακόλλα,εντελώς ξεπέτα που αφήνει το εκλπηκτικό καστ ανεκμετάλευτο και ξεκρέμαστο.
Είναι μακραν η χειρότερη απ'ολες που βασίζονται στα βιβλία του Χάρις.Imho πάντα.
Είδα τους 2 πάπες.
Σαν να μου κάνουν πλάκα οι χειρότεροι ιδεολογικοί εχθροί μου.
Με έζωσαν τα φίδια με το που είδα το λογότυπο του Netflix. Όπως ξέρετε 2 πράγματα αντιπαθώ στην ζωή μου. Τα Mac Donald και το NETFLIX (γιατι φτιαχνει ταινίες και σειρές σαν τα burger του Μac Donald's.....
Kαι όταν είδα τον πάπα να πίνει Fanta η προβολή διεκόπη πάραυτα. Παιδιά όλα τρώγονται στην ζωή επιτρέψτε μου να είμαι πιο εκλεκτικός όμως σε αυτού του είδους την τροφή.
Tελικα δεν μας ειπες..σου 'αρεσε'? :antlers:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.