Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Δημητρη προς το παρον χανω...
Θα επανορθωσω όμως συντομα!

Οσο για το νημα, αυτος ακριβως ηταν ο σκοπος της δημιουργιας του!! :grinning-smiley-043

unnamed-1.jpg

21 Bridges

Μου αρεσε σαν ρυθμος και δραση.
Αρνητικο ότι η πλοκη ηταν από την αρχη ορατη!
Ηθελε λιγο μυστηριο ακομα, μια μη αναμενομενη ανατροπη...
Μια χαρα για να περασει η ωρα
Πολλοι καλοι 2οι ρολοι!

Ειδικα η βοηθεια από μια ασχετη γκομενα που αποκαλυπτει τα ονόματα των δραστων ηταν ο από μηχανης θεος!!

Last edited by a moderator:

unnamed-1.jpg

21 Bridges

Μου αρεσε σαν ρυθμος και δραση.
Αρνητικο ότι η πλοκη ηταν από την αρχη ορατη!
Ηθελε λιγο μυστηριο ακομα, μια μη αναμενομενη ανατροπη...
Μια χαρα για να περασει η ωρα
Πολλοι καλοι 2οι ρολοι!

Ειδικα η βοηθεια από μια ασχετη γκομενα που αποκαλυπτει τα ονόματα των δραστων ηταν ο από μηχανης θεος!!

Προβλεψιμο μεν αλλα καλο

Ford v Ferrari[2019]
81-L-Miw-YQg-L-AC-SY741.jpg

https://www.imdb.com/title/tt1950186/?ref_=nv_sr_srsg_0

Μια ταινια που παταει πανω σε αληθινη ιστορια αλλα φτιαχτηκε με πολυ μερακι και θα σας προσφερει αρκετα συναισθηματα στη διαρκεια της. Ο Bale ειναι μια κατηγορια μονος του δειχνει να το ζει και ο Damon ακολουθει απο κοντα. Καποιες σεκανς μεσα στον αγωνα ειναι απιστευτες οπως οι κοντρες head to head Ford GT/Ferrari P αλλα και αυτες το βραδυ με την βροχη δειχνοντας απιστευτη λεπτομερεια και τι ικανοτητες χρειαζεται για να ολοκληρωσεις εναν τετοιο αγωνα. Ως αληθινη ιστορια δεν λειπουν τα πισωπλατα μαχαιρωματα αλλα και το δραματικο στοιχειο. Μην περιμενετε happy end με λιγα λογια. Μεγαλη ταινια και μαζι με το Rush τις θεωρω τις 2 top racing ταινιες της δεκαετιας που μας περασε. Η εικονα του bluray εξαιρετικη με το μπασο να βαραει αλυπητα στη διαρκεια των αγωνων. Για τους λατρεις των αυτοκινητων και οχι μονο. 8.5/10

Re: Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

ford-v-ferraru.jpg

Πάρα πολύ ωραία ταινία... Αξίζει να τη δείτε.

Την ειδα και οντως αξιζει. Ταινια οπως αυτες με μεγαλους ανθρωπους που κανουν μεγαλα πραγματα ασχετα σε ποιον τομεα, και ειναι αυτοι που φτιαχνυν σιγα σιγα τον κοσμο. Τετοιες ταινιες μ'αρεσουν.

The Chaser (2008)
The_Chaser_film_poster.jpg

Την ξαναείδα χτες.

Τι μπορεί κανείς να γράψει για μια ταινία σχεδόν τέλεια?
Ποιές λέξεις να ψάξεις για το αποτύπωμα στο είναι σου?
ή αλλιώς: μπορείς να ερωτευτείς μια ταινία?
Σίγουρα για μένα και αυτή είναι η τρανή απόδειξη.
Σενάριο "δυτικό" αλλά και τόσο ανατολίτικο που σε κρατάει από παντού.Στέλενι το genre crime/thriller σε άλλη διάσταση
Σκηνοθεσία από άλλον πλανήτη,δεν σε αφήνει στιγμή σε ηρεμία
Βαριά ατμόσφαιρα,απόκοσμη,νυχτερινή και βροχερή,σε κάνει να συμπάσχεις και κυρίως να συμμετέχεις μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Απορώ που δεν την έκαναν remake οι Αμερικάνοι.Και βία έχει και αμηχανία έχει και σασπένς έχει και..και..και..
Βάζει τρικλοποδιά σε άπειρες Οσκαρικές ταινίες και κερδίζει κατά κράτος.
Τι να μου πούν πλέον εμένα οι διάφορες "φεστιβαλικές" καρικατούρες όταν βλέπω τέτοιο διαμάντι?
Ανετα στις αγαπημένες μου ταινίες ever !!!
Και λυπάμαι που δεν έκανε τον ντόρο του Oldboy και πέρασε από στόμα σε στόμα.
Οποιος δεν την δεί,χάνει.
Και φυσικά δεν τολμώ να την βαθμολογήσω..

Μονο και μονο για την αναφορα στο αριστουργημα oldboy θα σπευσω να την δω αμεσα.

Δεν την εχω ακουσει ουτε καν σαν ονομασια ποτε....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Μονο και μονο για την αναφορα στο αριστουργημα oldboy θα σπευσω να την δω αμεσα.

Μονο σε απλο DVD την βρισκω ομως....

Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Και εγώ εδώ μέσα την πρωτοάκουσα.

Νομίζω ο king την είχε αναφέρει...

Μονο σε απλο DVD την βρισκω ομως....

Δες την σε DVD αξίζει τον κόπο,μικρή η απώλεια στην εικόνα.Μακάρι να κυκλοφορούσε στην Ελλάδα έστω σε DVD!

Καλομάθαμε στα 1080 και καλά..:)

Dawn of the Planet of the Apes (2014) 7/10

War for the Planet of the Apes (2017) 7/10

Καλές ταινίες δράσης επιστ. φαντασίας με εξαιρετικά οπτικά εφέ. Πολύ καλός ο πρωταγωνιστής Andy Serkis. Οι συγκεκριμένες δύο μου φάνηκαν ένα κλικ πιο πάνω από τη πρώτη ταινία.

Πολύ γλυκειά ταινία... Όμορφος κινηματογράφος.
Δεν είναι βέβαια "La vita e bella", ίσως μάλιστα κάποιοι να την παρατήσουν στο πρώτο τέταρτο, εμένα όμως μου άρεσε πολύ.

91u3fzl8ffL._SX300_.jpg

Last edited:

Μπαμπίνο, ότι έχει κάνει ο παλαβός ο Γουαϊτίτι είναι καλό έως εξαιρετικό και τελείως έξω από τα συνηθισμένα...

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Dead Reckoning (1947) 7/10

Έξυπνη ταινία του κλασσικού Χόλυγουντ με Humphrey Bogart. Καλοπαιγμένη με μόνο μειονέκτημα ότι είχε λίγο μπέρδεμα μέχρι το φινάλε.

Demolition (2015) 6/10

Ασήμαντη και προβλέψιμη ταινία με Jake Gyllenhaal. Κρίμα τους καλούς ηθοποιούς που παίξανε.

Το chaser τελικα δε το ειδα γιατι ειπα να δω νετφλιξ το uncut gems...

Ειλικρινα κρατιομουνα να μη το κλεισω ολη την ωρα! Με κουρασε αφανταστα ΑΛΛΑ μπορω να πω οτι προς το τελος τελικα αξιζε.

Το marriage story παραμενει η αγαπημενη μου ταινια ατο νετφλιξ και μετα με μεγαλη διαφορα παει το uncut gems. Μετα το χαος....

Πιστευω να καταφερω να δω αμεσα το chaser με τοσα καλα σχολια που διαβασα εδω μεσα.

Joker[2019]
71o-Ya-J3-AHg-L-AC-SY741.jpg

https://www.imdb.com/title/tt7286456/?ref_=nv_sr_srsg_0

Επιτελους μια ταινια αποκλειστικα για τον Joker τον μεγαλυτερο αντιπαλο του Batman. Η ταινια δεν εχει πολλες φανφαρες, εφε η δραση. Mας δειχνει καθαρα την ψυχοσυνθεση του Arthur και την ολη μετάλλαξη του σε αυτο που ξερουμε ως Joker. O Phoenix πραγματικα κρατησε ολη την ταινια στις πλατες του δινοντας μας μια ερμηνεια ανταξια του αειμνηστου Ledger πραγματικα μονο ενας τοσο καλος ηθοποιος θα μπορουσε να υποδηθει εναν τοσο δυσκολο χαρακτηρα και να του δωσει κυριολεκτικα σαρκα και οστα μαζι με ολη την τρελα του. Πολλες δυνατες αλλα και αμηχανες στιγμες θα κρατησουν τον θεατη κολλημενο στην καρεκλα του. Καποια ερωτηματα μενουν για τον χαρακτηρα. Το Oscar ανδρικου ρολου ειναι σιγουρο οπως και τα Cinematography/Costume/Makeup/Film Editing/Sound Editing. Ταινια που θα μεινει ως κλασικη στο ολο Joker-Batman lore για πολλα χρονια αργοτερα. 9/10

Το chaser τελικα δε το ειδα γιατι ειπα να δω νετφλιξ το uncut gems...

Ειλικρινα κρατιομουνα να μη το κλεισω ολη την ωρα! Με κουρασε αφανταστα ΑΛΛΑ μπορω να πω οτι προς το τελος τελικα αξιζε.

Το marriage story παραμενει η αγαπημενη μου ταινια ατο νετφλιξ και μετα με μεγαλη διαφορα παει το uncut gems. Μετα το χαος....

Τότε δες και το The Meyerowitz Stories του ίδου σκηνοθέτη, με Adam Sandler, Ben Stiller, Dustin Hofmann, Emma Thompson, και δε θα χάσεις.

Shot Caller...
Με παρέσυρε η βαθμολογία στο IMDB (7,5), καλά να πάθω.
Πολύ κακό για το τίποτε...

Ένα απέραντο "γιατί" η ταινία όλη.
Έχω αφήσει μία ώρα να τη δω όταν δεν θα με πιάνει ύπνος.
Γιατί ένας γιάπης, ιδιοκτήτης χρηματιστηριακής, διακινδυνεύει όλα αυτά, για λεφτά που θα έβγαζε εύκολα νόμιμα; :chinscratch:

Ένα απέραντο "γιατί" η ταινία όλη.
Έχω αφήσει μία ώρα να τη δω όταν δεν θα με πιάνει ύπνος.
Γιατί ένας γιάπης, ιδιοκτήτης χρηματιστηριακής, διακινδυνεύει όλα αυτά, για λεφτά που θα έβγαζε εύκολα νόμιμα; :chinscratch:

Γιατι του λειψε το Game of Thrones...και ζητησε δυνατες συγκινησεις :music-smiley-005:

Ειδα το chaser και ομολογω οτι το βρηκα πιο χολιγουντ απο το χολυγουντ με χιλιεςδυο εκβαστικες σκηνες δραματος,σεναριο τρυπιο, κακες ερμηνιες,με μοναδικη οαση ...ο παραλληλισμος με τα σκατα στον δημαρχο και η διακωμωδηση της αστυνομιας...