Δημήτρης Ιωάννου
AVClub Fanatic
Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?
Δεν αρέσουν σε όλους οι πατάτες τηγανητές αλλά το κόμπλεξ πολλοί ηγάπησαν..
Γιατι του λειψε το Game of Thrones...και ζητησε δυνατες συγκινησεις :music-smiley-005:
Ειδα την ταινια μετα την προτροπη σου και αλλων συμφορουμιτων,το σκεφτηκα να γραψω πως το ειδα για να μην συμβει ακριβως αυτο (αλλα αυτος δεν ειναι ο σκοπος του νηματος να γραφουμε την αποψη μας για ταινιες),δεν επρεπε να παρεξηγηθεις δεν την εκανες εσυ την ταινια,γιατι εχω κομπλεξ επειδη εγραψα αυτο που ειδα?
εγω παντως δεν παρεξηγουμαι με αυτο που εγραψες ,εξαλλου μου εισαι ιδιαιτερα συμπαθης,ετσι οπως σε εχω γνωρισει μεσα απο τα γραπτα σου.
Ειδα την ταινια μετα την προτροπη σου και αλλων συμφορουμιτων,το σκεφτηκα να γραψω πως το ειδα για να μην συμβει ακριβως αυτο (αλλα αυτος δεν ειναι ο σκοπος του νηματος να γραφουμε την αποψη μας για ταινιες),δεν επρεπε να παρεξηγηθεις δεν την εκανες εσυ την ταινια,γιατι εχω κομπλεξ επειδη εγραψα αυτο που ειδα?
εγω παντως δεν παρεξηγουμαι με αυτο που εγραψες ,εξαλλου μου εισαι ιδιαιτερα συμπαθης,ετσι οπως σε εχω γνωρισει μεσα απο τα γραπτα σου.
Ελα βρε Στέλιο,γκρινιάρης όπως πάντα.
Δεν ακρωτηριάσαμε κανέναν επειδή δεν του άρεσε ο Κλιντ..:ernaehrung004:
οταν κοβεις την αποψη καποιου ειναι και αυτο ακρωτηριασμος
:ernaehrung004:
Με συγχωρεις αλλα δεν εξεφρασες απλα αποψη.
Ηρθες να ξαναπεις κατι που ειχες ξαναπει ηδη....τα ιδια, και αφου δεν ειχαν συγκινησει και πολυ, ηρθες να ξαναεις το ιδιο πραγμα για νιοστη φορα ζητωντας "υποστηριξη" ( δεν υπαρχει καποιος αλλος που...) προσθετοντας και ενα "παπαρα" ελπιζοντας να κανεις περισσοτερο θορυβο.
Δυστυχως δεν ειναι χωρος για ποδοσφαιρικα εδω αλλα χωρος σινεμα.
για ταινιες θελεις να πεις οχι για σινεμα
Πραγμα που δεν λεγεται αποψη αλλα τρολαρισμα.
οταν κοβεις την αποψη καποιου ειναι και αυτο ακρωτηριασμος
:ernaehrung004:
Duel (1971) 7/10
Τηλεταινία του Steven Spielberg λίγο προτού γίνει διάσημος και κάνει τη μια επιτυχία μετά την άλλη. Είναι θρίλερ μυστηρίου εξαιρετικά σκηνοθετημένο. Πιστεύω αν είχε προβληθεί στο κινηματογράφο θα είχε κάνει εισπράξεις. Το μόνο που έλειπε, περισσότερες πληροφορίες για τον ''κακό'' της ταινίας.
Γι αυτό τον αποκάλεσαν "παιδί θαύμα".Είναι άρτια σκηνοθετημένο, "το κακό" κρύβεται με μαστοριά μεγάλη και ας μη φαίνεται και πρωτοπορεί στα λεγόμενα road thrillers.
Νομίζω παίχτηκε και στις αίθουσες σε περιορισμένη όμως διανομή αλλά μπορεί και να κάνω λάθος.
Να δείς και το Sugarland Express του ιδίου για να διαπιστώσεις την εξέλιξή του μέχρι το Jaws..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.