Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Τι να σου πω... απλά δεν. :nounder:
Το ίδιο έχω πάθει με πολλές ταινίες που περιμένω να δω αριστούργημα και τρώω στη μάπα κάτι πολύ χαμηλό σε σχέση με αυτό που περίμενα.
Σαν τα Oscar των τελευταίων ετών ένα πράγμα (το φετινό δεν το έχω δει και δεν ψήνομαι και ιδιαίτερα).

Μάλλον επιτέλους απεκαλύφθη η ταυτότητα εκείνου του τύπου που είχα ανακαλύψει προ ετών ( το είχα ποστάρει στα ανέκδοτα) με την καταπληκτική ονλάιν κριτική για τον νονό ...

ο Μιχάλης ήταν ... :bike:

τώρα που το θυμήθηκα, θα το ψάξω, μιλάμε δεν σου μένει άντερο από τα γέλια ... ο στρατηγός πρέπει να το θυμάται ....

Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Πολύ σημαντικο είναι και το ποτε βλέπεις την ταινια. Εννοω την δικη σου ηλικια αλλα και την εποχη που βγαινει η ταινια

Βουαλά :

O titlos nonos einai paraplanitikos gia tou Ellines afou den ehi kamia shesi me ton rolo tou Nonou pou xeroume emis edo stin Ellada.. Ean perimenete ena koinoniko drama me oikogeniaka provlimata tha apogoiteutite.. Kata ta alla h tainia einai poli sexistiki kai epitideumeni. Ehi poli kaka protipa gia tin neolea mas afou apla dihni kapoious eglimaties dinontas tous mia goiteutiki diastasi.. Para poli via pou den hriazete. H mousiki tou Mourikone einai katapliktiki, alla ta efe einai aniparkta... H fotografia einai super, alla oi misoi protagonistes einai karafloi pragma pu diskola mporeis na tautistis mazi tous se ena iroiko epipedo auto mehri to dialima, meta einai pio eukolo.. A episis h tainia den einai katholou kalokairini... Πηγή: www.lifo.gr

Μάλιστα ο τύπος στο lifo βρήκε την κριτική, από το δικό μου ποστ, ως συνήθως μπέρδεψε/χλεύασε το νικ μου, καθώς ονομάζεται ο ίδιος Δημοκίδης & του ''ανέλυσα'' την ετυμολογία την πρώτη σελίδα των σχολίων : https://www.lifo.gr/articles/mikropragmata/116890?comments_page=2&comments_order=o#comments

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Ω ναι...
Προσπάθησα να την δω 2 φορές, τη μία δεν κατάφερα ούτε να κλείσω την τηλεόραση πριν κοιμηθώ.
Πιο υπερεκτιμημένη και από τα πικάπ της Linn!

(και κάπως έτσι ξεκίνησε ο καυγάς :flipout:)

89618d1a16abb813802e7a4bbe70bc61.jpg

Μάλλον επιτέλους απεκαλύφθη η ταυτότητα εκείνου του τύπου που είχα ανακαλύψει προ ετών ( το είχα ποστάρει στα ανέκδοτα) με την καταπληκτική ονλάιν κριτική για τον νονό ...

ο Μιχάλης ήταν ... :bike:

Εγώ να έχω πρόβλημα να ταυτιστώ με καραφλούς πρωταγωνιστές; :chinscratch:

Πότε είδες τελευταία φορά τα μαλλιά μου;
(ρωτάω γιατί εγώ έχω ξεχάσει πότε τα είδα τελευταία φορά)
Σαν μοντέλο για smilies είμαι εδώ και χρόνια!
Ίσα ίσα αυτό θα με έκανε να νιώσω μέλος μία ομάδας! :BDGBGDB55:

Θυμάμαι τον Μουρικόνε... :flipout::flipout::flipout:

Μιχάλη, πες μας και καμια ταινία που σε κράτησε ξύπνιο ρε συ...
Έτσι, μπας και καταλάβουμε απο τι πάσχεις. -bye-

'''... Εγώ να έχω πρόβλημα να ταυτιστώ με καραφλούς πρωταγωνιστές; ...''

Άρα σου βρήκα λόγο να επανεκτιμήσεις την ταινία ! :- )

Σπάω το κεφαλι μου να θυμηθώ εναν καραφλό που να παιζει στο Νονό....Μηπως ο τύπος είδε καμιά διασκευή με τον Γκουζγκούνη?

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Ω ναι...
Προσπάθησα να την δω 2 φορές, τη μία δεν κατάφερα ούτε να κλείσω την τηλεόραση πριν κοιμηθώ.
Πιο υπερεκτιμημένη και από τα πικάπ της Linn!

(και κάπως έτσι ξεκίνησε ο καυγάς :flipout:)

Για τα Linn θα συμφωνήσω αλλά για το Νονό αναρωτιέμαι......μήπως έσκαβες και τις 2 φορές πριν τη δείς;
Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς...

Σπάω το κεφαλι μου να θυμηθώ εναν καραφλό που παιζει στο Νονό....Μηπως ο τύπος είδε καμιά διασκευή με τον Γκουζγκούνη?
:flipout:

βρηκα εναν :grinning-smiley-043
nonos5_0.jpg

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Μιχάλη, πες μας και καμια ταινία που σε κράτησε ξύπνιο ρε συ...

Τα τελευταία χρόνια οι Αμερικάνικες δεν...
Άντε για παρέα σε κανένα σουβλάκι με μπυρίτσα, κάνουν.
Η τελευταία που έκλεισα και πήγα για ύπνο ήταν το Shot caller π.χ.

Κυνηγάω Ισπανικές, Γαλλικές, Κορεάτικες κατά βάση.
Είμαι άσχημα γιατρέ μου; :D

'''... Εγώ να έχω πρόβλημα να ταυτιστώ με καραφλούς πρωταγωνιστές; ...''

Άρα σου βρήκα λόγο να επανεκτιμήσεις την ταινία ! :- )

Λες ε; Αδέρφια μου! Τα δικά μας μαλλιά προτίμησαν τον θάνατο από την ατίμωση!
Κάτω οι ασπρομάλληδες! Ζήτω οι γυαλιστεροί! :grandpa:

Για τα Linn θα συμφωνήσω αλλά για το Νονό αναρωτιέμαι......μήπως έσκαβες και τις 2 φορές πριν τη δείς;
Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς...

Να σου πω...
Με 2 πιτσιρίκια που με τρέχουν από τις 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και κοιμούνται κατά τις 10+, θέλεις μία ταινία που να σου δίνει λόγο να μην κοιμηθείς.

Π.χ. είδα το "Έτερος Εγώ" προχθές για δεύτερη φορά.
Ωραία ταινία, καλές ερμηνίες, ο Δαδακαρίδης πολύ δυνατός, σφιχτό σενάριο, αν το είχε κυκλοφορήσει το Hollywood θα μιλούσαν για ένα καινούργιο Seven.

Και ναι, ο Δαδακαρίδης έπρεπε να είναι υποτονικός σαν χαρακτήρας μιας και υποδύεται κάποιον στα όρια του αυτισμού. :smile:

medium-cover.jpg

να παραψυχολογικό horror αρκετά καλό σε τεχνικό επίπεδο,
χάνει στο σενάριο/αφήγηση και τελικά κουράζει.
Υπάρχουν αρκετά καλά σημεία που δεν αξιοποιούνται, και έχει δωθεί έμφαση στο στυλιζάρισμα
της εικόνας.
Κρίμα γιατί τα εφέ είναι καλά, και έχει μία σκοτεινιά που μου αρέσει,
σε στυλ fight Club και Donnie Darko.
Επίσης η φωτογραφία είναι καλή και τα εφέ, ιδιαίτερα στο τελευταίο μισάωρο
που είναι το καλύτερο μέρος του film.

Re: Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Σπάω το κεφαλι μου να θυμηθώ εναν καραφλό που να παιζει στο Νονό....Μηπως ο τύπος είδε καμιά διασκευή με τον Γκουζγκούνη?

'Ελα ρε, ο Ντυβάλ αραιομάλλης ήταν, ο Βίτο Κορλεόνε το ίδιο, αρκετοί περιφερειακοί χαρακτήρες και εκτελεστές, ο μπαμπάς της νύφης στην Σικελία ( τι γυναικάρα, απορώ πως δεν έκανε καριέρα μετά την ταινία αυτή) και τέλος ο βασικός αντίπαλος ( αυτός που ο Βίτο είχε πει στον Μάικλ, ότι όποιος σε πλησιάσει για συμφωνία είναι και ο προδότης, ή κάπως έτσι) ...

Για το έτερος εγώ συμφωνώ στο οτι ήταν μία εξαιρετική προσπάθεια indeed.

Τώρα όσον αφορά τους νονούς, γούστα είναι αυτά οκ, αλλά μιλάμε για αριστουργήματα! Τίποτε λιγότερο...

Θα με βάλετε να το ξαναδώ...
Και αν με πάρει πάλι ο ύπνος θα σας κυνηγάω!

Θα με βάλετε να το ξαναδώ...
Και αν με πάρει πάλι ο ύπνος θα σας κυνηγάω!

Κοιτα, αν το ειδες αργα το βραδυ, μετα απο δουλεια, κουρασμενος κλπ... τοτε να το ξαναδεις. Εννοειται οτι κατι τετοιο συμβαινει ακομα και με αριστουργηματα υπο τετοιες συνθηκες και ακομα και στους πιο πιστους φιλους του σινεμα.

Εαν οι συνθηκες δεν ηταν κατι τετοιο...αντιξοες, "μη φιλικες", κλπ. αλλα κανονικες συνθηκες θεασης και ξεκουραστος...τοτε ας το.

Γιατι ο Νονος δεν ειναι ενα φιλμ αλλα τρια. Αν δεις τον Νονο πρεπει να δεις και τα τρια. Και καθενα δεν εχει μονο ενα θεμα (την Μαφια) αλλα πολλα που εμπεριεχονται.