Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Μια και μιλάτε για ρεκόρ θεάσεως ταινιών, το δικό μου ρεκόρ προέρχεται από τα μαθητικά μου χρόνια και είναι:
Σχολική κοπάνα και επίσκεψη στα «Ροζικλέρ» και «Αλάσκα», από δυο έργα,μας κάνουν τέσσερα.
Άλλα δυο το απόγευμα-βράδι, σύνολο έξι

Μια και μιλάτε για ρεκόρ θεάσεως ταινιών, το δικό μου ρεκόρ προέρχεται από τα μαθητικά μου χρόνια και είναι:
Σχολική κοπάνα και επίσκεψη στα «Ροζικλέρ» και «Αλάσκα», από δυο έργα,μας κάνουν τέσσερα.
Άλλα δυο το απόγευμα-βράδι, σύνολο έξι

ενα αστυνομικο και ενα καουμποικο...και μετα ηρθε η τσοντα
εναρξη ωρα 9 30 μπορει να ειχαμε ανταμωσει...

Στέλιο, συγγνώμη για την καθυστέρηση. Το La Jetee το είδα προ λίγων μηνών στο Ιντεάλ, στο πανόραμα της Ελευθεροτυπίας. Στη συνέχεια αγόρασα το DVD από το αγγλικό amazon (χωρίς υπότιτλους, ούτε καν αγγλικούς). Μπορούμε να κανονίσουμε κάποια μέρα να μαζευτούμε μια παρέα και να το δούμε. Και επειδή είναι μόνο μισή ώρα, το συνοδεύουμε με το Sans Soleil του ίδιου σκηνοθέτη ή τους 12 πηθίκους. Είστε μέσα;

Χθες είδα το Night at the Museum από σπόντα όμως (για το The prestige πηγαίναμε αλλά δεν είχε θέσεις) , απίστευτο γέλιο!!!!!! Αυτός ο Ben Stiller είναι όλα τα λεφτά......

Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Κυριακή απόγευμα είδα το Butterfy Effect 2.όπου ήταν πολύ άνοστο και σεναριακά άστοχο σε σχέση με το πρώτο και το βράδυ crash που το βρήκα πολύ καλό αλλά έπεσε λίγο κάπως βραδυάτικα με αυτό το ρατσιστογαιτανάκι.

Στέλιο, συγγνώμη για την καθυστέρηση. Το La Jetee το είδα προ λίγων μηνών στο Ιντεάλ, στο πανόραμα της Ελευθεροτυπίας. Στη συνέχεια αγόρασα το DVD από το αγγλικό amazon (χωρίς υπότιτλους, ούτε καν αγγλικούς). Μπορούμε να κανονίσουμε κάποια μέρα να μαζευτούμε μια παρέα και να το δούμε. Και επειδή είναι μόνο μισή ώρα, το συνοδεύουμε με το Sans Soleil του ίδιου σκηνοθέτη ή τους 12 πηθίκους. Είστε μέσα;

η προσκληση δεκτη.
εχεις ομως καλο DVD..?:nounder:
ναταν και HD..!
για πες μας και ποιο ειναι το following

Στέλιο, για το La Jetee θα ανοίξω άλλο θέμα, μη χαλάμε αυτό.

Όσο για το Following, είναι η πρώτη ταινία μεγάλου μήκους του Christopher Nolan, του σκηνοθέτη των Memento, Insomnia, Batman Begins και The Prestige. Ήταν αρκετά ενδιαφέρον. Αστυνομικό/noir (όπως το Μemento), μη γραμμική αφήγηση και πολλές ανατροπές.

Στέλιο, για το La Jetee θα ανοίξω άλλο θέμα, μη χαλάμε αυτό.

Όσο για το Following, είναι η πρώτη ταινία μεγάλου μήκους του Christopher Nolan, του σκηνοθέτη των Memento, Insomnia, Batman Begins και The Prestige. Ήταν αρκετά ενδιαφέρον. Αστυνομικό/noir (όπως το Μemento), μη γραμμική αφήγηση και πολλές ανατροπές.

περιμενω να ανοιξεις
θεμα για το La jetee Θα το δω σημερα το βραδακι με ελληνικους υποτιτλους

ενα αστυνομικο και ενα καουμποικο...και μετα ηρθε η τσοντα
εναρξη ωρα 9 30 μπορει να ειχαμε ανταμωσει...

Επειδή είμαι μεγαλύτερός σου, τις Τσόντες δεν τις πρόλαβα εδώ αλλά τις γνώρισα στο εξωτερικό.
Πάντως πέρα από την πλάκα και το χαβαλέ που γινόταν σε αυτά τα σινεμά, είδα και αξιόλογες ταινίες εκεί μέσα. Να θυμηθώ το «Πυρετός στο αίμα, του Ηλία Καζάν» το «Ο άνθρωπος που σκότωσε τον Λίμπερτη Βάλανς» κ.α.

Επειδή είμαι μεγαλύτερός σου, τις Τσόντες δεν τις πρόλαβα εδώ αλλά τις γνώρισα στο εξωτερικό.
Πάντως πέρα από την πλάκα και το χαβαλέ που γινόταν σε αυτά τα σινεμά, είδα και αξιόλογες ταινίες εκεί μέσα. Να θυμηθώ το «Πυρετός στο αίμα, του Ηλία Καζάν» το «Ο άνθρωπος που σκότωσε τον Λίμπερτη Βάλανς» κ.α.

Αλλο το πορνο και αλλο η τσοντα
οταν στην < αλασκα > επαιζε το Πυρετος στο αιμα ενδiαμεσα πεταγε 3-4 λεπτα softsex και στην πορτα καποιος κρατουσε τσιλιες ..αργοτερα εγινε hardsex ..και πηρε και το ονομα τσοντα

Tim Burton´s The nightmare before Christmass

Καλό εάν και με αυτά που είχα διαβάσει,
το περίμενα καλύτερο.

-bye- -bye-

περιμενω να ανοιξεις θεμα για το La jetee Θα το δω σημερα το βραδακι με ελληνικους υποτιτλους

Δεν το έχω ανοίξει ακόμα γιατί το πρόγραμμά μου είναι φορτωμένο όσο δεν παίρνει. Αλλά αν το βρήκες και θα το δεις ούτως ή άλλως, να μη βιαστώ.

κουροσάβα, sanjuro. πολύ καλό, 2 είχα αφήσει του κουρ'ο'σάβα κ ευτυχώς το ένα άξιζε..

My super Ex girlfriend

Uma Therman
h034.gif
h034.gif
h034.gif

The Good Shepherd

Matt Demon, De Niro, Angelina Jolie, Alec Baldwin, William Hurt, και ο φοβερος Michael Gambon σε ενα εργο για την δημιουργια και εξελιξη της CIA κατα την διαρκεια του 2ου παγκοσμιου πολεμου. Μεγαλο, αργο αλλα με αρκετο ενδιαφερον. 8/10

μια και δεν μπορεσα να παω videoclub καταπονημενος απο ιωση ξαναειδα 4 φοβερες κλασικουρες :1. η μεγαλη αποδραση. James Garner, Richard Attenborough, James Coburn, Charles Bronson and Donald Pleasence

2.μονομαχια στον κοκκινο ηλιο .Τσάρλς Μπρόνσον, Ούρσουλα Άντρες,Αλαιν Ντελον

3.Ο ανθρωπος που θα γινοταν βασιλιας Μάικλ Κέιν και Σον Κόνερι

4.Lord Jim .Peter O'Toole (o κορυφαιος!!)

+ green street hooligans ( δεν θα παιξει ΚΟΡΙΝΘΟΣ- Πέλοψ Κιάτου ???..ΘΑ ΚΑΝΩ ΧΟΝΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ !!)