Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Εγω εβαλα να δω την " ιστορια της μανταμ Ο ", αλλα αντι αυτης εμφανιστηκε στην οθονη ο ....Τσακι Τσαν σε μια ταινια που εφερε τον τιτλο " Τhe Protectors" ακυκλοφορητη στα video clubs, της δεκαετιας του 80! Μα καλα, τοσο ανευθυνοι αυτοι που γραφουν τα δισκακια? Να διευκρινησω οτι το δισκακι ηταν διανομης sport time. Φανταζεστε να συνεβαινε αντιστροφα το λαθος και να δινατε το δισκακι σε πιτσιρικι του δημοτικου να το δει!

Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Άρα από το "γ**εί και δέρνει" πήγες να δείς το γ**μεί και σου βγήκε το δέρνει;
Δεν είν κακό... :flipout:

Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

"Salo" ?
Πληροφορίες;

"120 ημέρες στα Σόδομα" του Πιέρ Πάολο Παζολίνι , βασισμένο σε γραπτό του ντε Σαντ , το οποίο χρησιμοποιείται ως αφορμή για σχόλια του σκηνοθέτη για τον φασισμό . Εξαιρετικά βίαιες σκηνές βασανιστηρίων "ερωτικού" χαρακτήρα και παράθεση σωρείας διαστροφών της άρχουσας τάξης .

Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Bad Taste, η πρώτη ταινία του Peter Jackson... και τα μυαλά στα κάγκελα, στην κυριολεξία! :flipout:

Καλημέρα! Χθες το βράδυ είδα το "The Order". Ενώ είμαι fun αυτού του είδους ταινιών (μεταφυσικά κ.τ.λ.) μπορώ να πω πως ήταν η χειρότερη ταινία :tdown: στο είδος της. Κρίμα γιατί ο Heath Ledger μας έχει συνηθίσει σε καλύτερες ταινίες!

Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Είδα τελικά εχτές την Ερωτική Επιθυμία. Παιδιά, δεν έχω λόγια. Δεν έχω ξαναπάθει τέτοια πλάκα με ασιατική ταινία. Αριστούργημα! θα άνοιγα ξεχωριστό θέμα, αλλά θα θέλω να πω πάρα πολλά, που θα είναι κακό για όποιον δεν την έχει δει.

Σκεφτόμουν να αγοράσω το soundtrack του 2046, αλλά μετά από αυτό μάλλον θα πάω για τη συλλογή του Umebayashi.

Δεν το περιμενα απο σας........

να τα δειτε με τοση καθυστερηση

και στο video..

εικαστικα μεγαλουργηματα..

και να ξερετε στην Κορεα ο Γουονγκ Καρ Γουαι κοβει πολυ λιγα εισιτηρια

πολλοι δεν τον ξερουν καν....

Με προσβάλλεις! Όχι και video! Κοτζάμ προβόλι έχουμε!

Όσο για την καθυστέρηση, μέχρι πρόσφατα ο ασιατικός κινηματογράφος δε μου καθόταν, ούτε οι παλιές κλασσικές ταινίες. Αλλά τα τελευταία χρόνια έχω κάνει κάτι ταχύρρυθμα και έχω στρώσει! ;)

σε βίντεο το "Million Dolar baby" του μεγαλύτερου εν ζωή Αμερικανού Σκηνοθέτη . Ο απλός καθημερινός άνθρωπος , κάνει την υπέρβαση και περνάει στο σύμπαν των Ηρώων , αψηφώντας τις έννοιες του Καλού και του Κακού. Η κάμερα παρακολουθεί διακριτικά δίχως να αξιολογεί ηθικά τα δρώμενα και τις πράξεις των ηρώων . Αλλο ένα αριστούργημα μετά τους "Ασυγχώρητους" ,τα "Μεσάνυχτα στο Κήπο του Καλού και του Κακού" , τις "Γέφυρες του Μάντισον" και το "Σκοτεινό Ποτάμι"

σε βίντεο το "Million Dolar baby" του μεγαλύτερου εν ζωή Αμερικανού Σκηνοθέτη . Ο απλός καθημερινός άνθρωπος , κάνει την υπέρβαση και περνάει στο σύμπαν των Ηρώων , αψηφώντας τις έννοιες του Καλού και του Κακού. Η κάμερα παρακολουθεί διακριτικά δίχως να αξιολογεί ηθικά τα δρώμενα και τις πράξεις των ηρώων . Αλλο ένα αριστούργημα μετά τους "Ασυγχώρητους" ,τα "Μεσάνυχτα στο Κήπο του Καλού και του Κακού" , τις "Γέφυρες του Μάντισον" και το "Σκοτεινό Ποτάμι"

++++++++++++++++

BROKEBACK MOUNTAIN

Τωρα αν πω ότι δεν με εντυπωσιασε και ότι την θεωρησα μετρια ταινια θα αρχισετε να με βαρατε όλοι μαζι;:damnyou:

Fucking Amal

Η 14χρονη Agnes δεν έχει κανέναν φίλο, αλλά είναι ερωτευμένη με την όμορφη Elin. Η Elin με τη σειρά της, αν και μέλος της πιο "in" παρέας του σχολείου, έχει βαρεθεί τα πάντα σε αυτό το γ...μένο το Amal, τη μικρή σουηδική πόλη όπου τίποτα δε συμβαίνει. Η κοινή λύση στα προβλήματά τους είναι προφανής σε εμάς, αλλά δεν θα έρθει τόσο εύκολα...

Σε αυτή τη σουηδική-δανέζικη ταινία του 1998, με πολύ ωραίες ερμηνείες και μουσική επένδυση από Albinoni μέχρι heavy metal, ο Lukas Moodysson μας θυμίζει τα προβλήματα της εφηβείας: την απομόνωση του "περίεργου", την ερωτική αναζήτηση, τον συναισθηματικό φόρτο, τις σπασμωδικές αντιδράσεις, τους αδέξιους χειρισμούς των γονέων. Μου άρεσε πάρα πολύ.

Πολυ ενδιαφέρουσα ακούγεται, τι χρονιά παραγωγής είναι? :guitarist:

Η χρονιά βρίσκεται κωδικοποιημένη στο αρχικό μου μήνυμα. Για να το αποκωδικοποιήσεις, χρησιμοποίησε τα παρακάτω hints:
1. Η 44η λέξη από το τέλος σου είναι χρήσιμη.
2. Η περιοχή γύρω από το 6ο κόμμα του μηνύματος είναι επίσης διαφωτιστική.
3. Στο μήνυμα υπάρχουν δύο νούμερα. Χρησιμοποίησε αυτό που, αν το δεις ανάποδα, πάλι με αριθμό θα μοιάζει.

( Εξακολουθείς να με συμπαθείς, έτσι δεν είναι; :blush: )

Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Η χρονιά βρίσκεται κωδικοποιημένη στο αρχικό μου μήνυμα. Για να το αποκωδικοποιήσεις, χρησιμοποίησε τα παρακάτω hints:
1. Η 44η λέξη από το τέλος σου είναι χρήσιμη.
2. Η περιοχή γύρω από το 6ο κόμμα του μηνύματος είναι επίσης διαφωτιστική.
3. Στο μήνυμα υπάρχουν δύο νούμερα. Χρησιμοποίησε αυτό που, αν το δεις ανάποδα, πάλι με αριθμό θα μοιάζει.

( Εξακολουθείς να με συμπαθείς, έτσι δεν είναι; :blush: )

:SFGSFGSF: :flipout:

[B said:
Δημήτριος Ντοκατζής[/B];155464]σε βίντεο το "Million Dolar baby" του μεγαλύτερου εν ζωή Αμερικανού Σκηνοθέτη . Ο απλός καθημερινός άνθρωπος , κάνει την υπέρβαση και περνάει στο σύμπαν των Ηρώων , αψηφώντας τις έννοιες του Καλού και του Κακού. Η κάμερα παρακολουθεί διακριτικά δίχως να αξιολογεί ηθικά τα δρώμενα και τις πράξεις των ηρώων . Αλλο ένα αριστούργημα μετά τους "Ασυγχώρητους" ,τα "Μεσάνυχτα στο Κήπο του Καλού και του Κακού" , τις "Γέφυρες του Μάντισον" και το "Σκοτεινό Ποτάμι"[/QUO

:drummer:
ο κυριος Ντοκ εισερχεται στον κοσμο του παγκοσμιου κινηματογραφου

:SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

αντε και κατι Αγγελοπουλικο ..

-bye-

Y.Γ Μη....ξερω τι θα πεις

.

Συνυπογράφω και με τα δύο χέρια...
icon14.gif

Αν και είμαι "ασυγχώρητος" γιατί δεν έχω δεί το "Μεσάνυχτα στον κήπο του καλού και του κακού".

Συνυπογράφω και με τα δύο χέρια...
icon14.gif

Αν και είμαι "ασυγχώρητος" γιατί δεν έχω δεί το "Μεσάνυχτα στον κήπο του καλού και του κακού".

Καλη ταινια... δες την!

Αληθεια που εισαι ρε Μπαμπη; Σου περασε η τσαντILA?