Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Τώρα εμένα που το Blade runner (το αυθεντικό cut του 82 βεβαια) το θεωρώ το τελευταίο μεγάλο νουάρ, και όχι τόσ sci fi θα με πάρετε με τις ντομάτες ή θα με στείλετε στον Σούρλα;

Οχι Φώτη μου.Θα αναγκαστούμε και οι δυό να βρούμε γιατρό γιατί συμφωνώ απολύτως με το σχόλιό σου.

Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Oχι

ακατεργαστο βρωμικο και κακο

οταν σε πιανει υπνος σε μια ταινια κακη η καλη
τοτε προχωρα στην επομενη

οχι ταινια ....τεχνη .

.-bye-

Ρε σύ θα νομίζεις ότι το κάνω επίτηδες,ενώ ξέρεις πόσο σε αγαπάω.
Την είδα με την καλύτερη διάθεση.
Η εικόνα super.
Ολο το υπόλοιπο ,άδειο κέλυφος για μένα.Μου ¨αρεσε που το παρουσίασαν σαν τούς νέους ´Ασυγχώρητους´.
Για μένα κάτω απο την βάση,παρ´ότι μέχρι το τέλος έλπιζα ότι κάτι θα μέ ´ξεσηκώσει´.

Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

μπορεί βέβαια να εννοεί και το matrix αντί του johnny mnemonic

Δεν το νομίζω.
Στην περίπτωση του matrix, θες δε θες, καταλαβαίνεις ποια ταινία βλέπεις. Είχε αρκετά μεγάλη επιτυχία...

Απλά ήλπιζα ότι δεν είμαι ο μόνος που την έχει απαξιώσει σε τόσο μεγάλο βαθμό, και είπα να το υποδηλώσω πιο χιουμοριστικά.

Προσωπικά τα λατρεύω τα Matrix. Ίσως να παίζει ρόλο και η αγάπη μου προς τη cyberpunk σκηνή στην οποία βασίστηκε (William Gibson rules!:grinning-smiley-043).

Προσωπικά τα λατρεύω τα Matrix. Ίσως να παίζει ρόλο και η αγάπη μου προς τη cyberpunk σκηνή στην οποία βασίστηκε (William Gibson rules!:grinning-smiley-043).

ειδικα το πρωτο που μας επιασε στον υπνο και ανυποψιαστους ηταν μια απο τις ταινιες της δεκαετιας εστω και τετοιου ειδους.
Οι αλλες δυο εγιναν για να γινουν.

Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Έλα ρε Στέργιο, μιά ακόμη καλοβαλμένη ταινία με θέμα την πάλη καλού & κακού είναι. Ίσα ίσα γιά να ξεχάσουμε για λίγο ποιοί είναι οι πραγματικοί κακοί.

Το μόνο επίκαιρο είναι η προβολή ενός παράλληλου κόσμου, αυτόν της ψηφιακής αυτοδιάθεσης των απανταχού φιμομένων και αποκλεισμένων μαζών.
Για να την θεωρίσουμε ολοκληρωμένη, θα έπρεπε αφού μας χαϊδεψε και μας "ενεργοποίησε" η ταινία, στο τέλος της προβολής θα έπρεπε να διεξαχθεί και online ψηφοφορία ΝΑΙ/ΟΧΙ στους φιμοτές. Στον εικονικό κόσμο των "κακόβουλων" data ή όλες αυτές τις "άγνωστες"
μυστκές υπηρεσίες που στιγμιαία εκτονόνουν και μαζεύουν τα πρόβατα ξανά στο μαντρί.

Πολύ μακριά δλδ από τα William Gibson πιστεύω

Και όμως Μπίλ.Τελικά η τύπισσα διάλεξε τον φλώρο.Και αφού καθάρισε τον Μαρλον ουτε που τον ήξερε μετά.Ξεμπέρδεψε μιά και καλή η ´επαναστατημένη μικροαστή´.Ο Μπερτολούτσι τόπιασε το νόημα απο τότε.:flipout::flipout:
Μα αν ανταπέδιδε τα εύσημα στον Μ.Μπράντο, αν δλδ τους ολοκλήρωνε δια βίου εις σάρκαν μία, θα εξέλειπε και ο λόγος ύπαρξης της ταινίας. Και ο αληθινός έρως που γεννιέται στα κενά των στεγανών της ηθικής ενός κόσμου ανταλλακτικής και εφήμερης σύζευξης δεν θα ήταν το θέμα της ταινίας, θα ήταν ένα pορνόhappyend.

Μπιλ, από αυτή τη σκοπιά απέχει πολύ από τον Gibson.

Αυτό που ταιριάζει με το κυβερνοπάνκ είναι πιο πολύ το όλο "στήσιμο" του περιβάλλοντος...

Αν μιλάτε για το Matrix, να σας πω ότι συνάδελφοι της ηλικίας μου (καλά, αυτό δεν λέει και πολλά πράγματα περί σοβαρότατος), την έχουν ψωνίσει, και πιστεύουν ότι ο κόσμος που ζούμε είναι εικονική πραγματικότητα και κάποιος-κάποιοι ρυθμίζουν το σενάριο!

Αν μιλάτε για το Matrix, να σας πω ότι συνάδελφοι της ηλικίας μου (καλά, αυτό δεν λέει και πολλά πράγματα περί σοβαρότατος), την έχουν ψωνίσει, και πιστεύουν ότι ο κόσμος που ζούμε είναι εικονική πραγματικότητα και κάποιος-κάποιοι ρυθμίζουν το σενάριο!

Και οχι μόνο.
Εχουμε και αποδείξεις.
:flipout::flipout::flipout:

Προχτές είδα ξανά το Blue Velvet (από τις αγαπημένες μου ταινίες) και χτες το Blade Runner: Director's Cut.
Φώτη, είχες απόλυτο δίκιο. Χωρίς την αφήγηση χάνεται μεγάλο μέρος από την ατμόσφαιρα της ταινίας.

Καιρός να πάρω τη συλλογή σε Hi-Def...

μπορεί βέβαια να εννοεί και το matrix αντί του johnny mnemonic

ναι ναι....
ματριξ...

η ατέλειωτη, φανερή γοητεία του χασμουρητού με (ευτυχώς και στις δυο φορές) ευτυχή κατάληξη.... (=ΥΠΝΟ):2thumb22sup:

θύμησέ μου νε σα κεράσω ένα ποτό όταν κατέβεις ξανά αθήνα...

γιατί ?

(επίσης γιατί νόμιζα ότι είσαι Σαλονικιός ?)

Το "NOISES OFF" ! http://www.imdb.com/title/tt0105017/
Απιστευτη!

η καλυτερη κωμωδια που εχω δει στην ζωη μου στο ελληνικο θεατρο

με τιτλο ΤΟ ΣΩΣΕ σκηνοθεσια Φασουλης

το ειδες στην TV ? απο οτι ξερω δεν υπαρχει σε dvd

και να παιζει ο .. ο ...ο μεγαλος αγαπημενος ΜΑΙΚΛ ΚΕΗΝ ?

...Πραγματικα Απιστευτη !!!!!

το θελω το θελω .....το θελω πολυ

...

γιατί ?

(επίσης γιατί νόμιζα ότι είσαι Σαλονικιός ?)

Γιατί σε όσους έλεγα ότι το matrix μου φέρνει ύπνο με κοιτούσαν περίεργα...

Εγώ Σαλονικιός;;; Βρήκες άνθρωπο τώρα. Μια φορά έχω ανέβει πάνω και έμεινα συνολικά 20 ώρες εκ των οποίων τις 8 τις πέρασα στο ξενοδοχείο κοιμώμενος. Να δω πότε θα αξιωθώ να ανέβω κανονικά...

Φωτη μου που τοδες το Ματριξ πρωτη σου φορα?

(μην μου πεις σε κανα καναπε μετα απο την δουλεια.....)