Αυτοί είναι οι νέοι δρόμοι που μας οδηγεί η βιομηχανία του θεάματος;
Ευτυχώς όχι, οι συγκεκριμένες ταινίες (2 ήταν νομίζω) πέρασαν στα αζήτητα.
Για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνεται ότι η μεταφορά video game στον κινηματογράφο, οδηγεί σε παταγώδη αποτυχία.
Δεν θυμάμαι να ήταν από παιχνίδι η αν δημιουργήθηκε μετά την ταινία παιχνίδι , το αποτέλεσμα όμως των Πιερ - Καρό ήταν εξαιρετικό. Πριν από αυτή είχαν κάνει το delicatessen μια ταινία που λατρεύω .Το Γαλλικό «Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ» είναι και αυτό νομίζω από βιντεοπαιχνίδι. Ωστόσο με ενθουσίασε.
Σκέπτομαι να το ξαναδώ.
Δεν θυμάμαι να ήταν από παιχνίδι η αν δημιουργήθηκε μετά την ταινία παιχνίδι , το αποτέλεσμα όμως των Πιερ - Καρό ήταν εξαιρετικό. Πριν από αυτή είχαν κάνει το delicatessen μια ταινία που λατρεύω .
Εμένα πάλι πήρε το μάτι μου το Transformers HD DVD σε κάποιο video club και το χτύπησα. Είναι εντυπωσιακό πως η ποιότητα της παραγωγής είναι αντιστρόφως ανάλογη του σεναρίου. Εικόνα, ήχος, εφέ, Megan: 5 αστεράκια και λίγα λέω. Διάλογοι, χαρακτήρες, χιούμορ: 2 και πολύ του είναι.
Βέβαια προχτές είδα το A Life Less Ordinary του Danny Boyle. Ewan McGregor και Cameron Diaz σε μεγάλα κέφια.
6 στα 5;
Σκέφτομαι να αγοράσω το Ratatouille σε DVD αλλά διστάζω όταν σκέφτομαι ότι θα βγει σε λίγο σε Blu-ray. Δεν έχω ηδέα αν θα είναι μεταγλωττισμένο ή αν θα έχει τουλάχιστον ελλ. υποτίτλους.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.