Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Straightheads με την Gillian Anderson.

"Light" thriller χωρίς special fx... Βλέπεται ευχάριστα (που εγώ δεν βλέπω thriller!)

10f.jpg

Last edited:

Βρέθηκα να έχω στα χέρια μου την ταινία:
RESIDENT EVIL: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, και είπα για να δούμε και την Milla Jovovich (πορνόγερος γαρ:grandpa:).
Μα τί ήταν αυτό!!!
Έλεος!!!
Ήμαρτον!!!

20 λεπτά άντεξα.
Αυτοί είναι οι νέοι δρόμοι που μας οδηγεί η βιομηχανία του θεάματος;

Αυτοί είναι οι νέοι δρόμοι που μας οδηγεί η βιομηχανία του θεάματος;

Ευτυχώς όχι, οι συγκεκριμένες ταινίες (2 ήταν νομίζω) πέρασαν στα αζήτητα.

Για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνεται ότι η μεταφορά video game στον κινηματογράφο, οδηγεί σε παταγώδη αποτυχία.

Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Ειδα το "ΑΛΙΕΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥ", οχι το γνωστο αλλα ενα ιμιτασιον κακεκτυπο διανομης "HOLLYWOOD" που εκμεταλευεται τις γνωστες πλεον φιγουρες της κινηματογραφικης παραγωγης. Εμεινα με την απορια, πως μπορει εν ετει 2007 να γυριζονται τετοιου μεγεθους αηδιες! Ο απολυτος ερασιτεχνισμος και το απολυτο κιτς!!!

Ευτυχώς όχι, οι συγκεκριμένες ταινίες (2 ήταν νομίζω) πέρασαν στα αζήτητα.

Για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνεται ότι η μεταφορά video game στον κινηματογράφο, οδηγεί σε παταγώδη αποτυχία.

Το Γαλλικό «Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ» είναι και αυτό νομίζω από βιντεοπαιχνίδι. Ωστόσο με ενθουσίασε.
Σκέπτομαι να το ξαναδώ.

Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Το Γαλλικό «Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ» είναι και αυτό νομίζω από βιντεοπαιχνίδι. Ωστόσο με ενθουσίασε.
Σκέπτομαι να το ξαναδώ.
Δεν θυμάμαι να ήταν από παιχνίδι η αν δημιουργήθηκε μετά την ταινία παιχνίδι , το αποτέλεσμα όμως των Πιερ - Καρό ήταν εξαιρετικό. Πριν από αυτή είχαν κάνει το delicatessen μια ταινία που λατρεύω .

Εμένα πάλι πήρε το μάτι μου το Transformers HD DVD σε κάποιο video club και το χτύπησα. Είναι εντυπωσιακό πως η ποιότητα της παραγωγής είναι αντιστρόφως ανάλογη του σεναρίου. Εικόνα, ήχος, εφέ, Megan: 5 αστεράκια και λίγα λέω. Διάλογοι, χαρακτήρες, χιούμορ: 2 και πολύ του είναι.

Βέβαια προχτές είδα το A Life Less Ordinary του Danny Boyle. Ewan McGregor και Cameron Diaz σε μεγάλα κέφια.

Re: Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Δεν θυμάμαι να ήταν από παιχνίδι η αν δημιουργήθηκε μετά την ταινία παιχνίδι , το αποτέλεσμα όμως των Πιερ - Καρό ήταν εξαιρετικό. Πριν από αυτή είχαν κάνει το delicatessen μια ταινία που λατρεύω .

Σ' αυτή την περίπτωση, το παιχνίδι ήταν μετά την ταινία, αφού κυκλοφόρησε το 1997 (η ταινία ήταν του 1995).
Μάλιστα το αποτέλεσμα ήταν ένα πολύ καλό adventure game.

Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Εμένα πάλι πήρε το μάτι μου το Transformers HD DVD σε κάποιο video club και το χτύπησα. Είναι εντυπωσιακό πως η ποιότητα της παραγωγής είναι αντιστρόφως ανάλογη του σεναρίου. Εικόνα, ήχος, εφέ, Megan: 5 αστεράκια και λίγα λέω. Διάλογοι, χαρακτήρες, χιούμορ: 2 και πολύ του είναι.

Βέβαια προχτές είδα το A Life Less Ordinary του Danny Boyle. Ewan McGregor και Cameron Diaz σε μεγάλα κέφια.

Να βάλουμε 6 αστεράκια εκεί?

6 στα 5;
Σκέφτομαι να αγοράσω το Ratatouille σε DVD αλλά διστάζω όταν σκέφτομαι ότι θα βγει σε λίγο σε Blu-ray. Δεν έχω ηδέα αν θα είναι μεταγλωττισμένο ή αν θα έχει τουλάχιστον ελλ. υποτίτλους.

Marnie του Alfred Hitchcock, εμπλουτισμένο με υπότιτλους που βρήκα στο internet και τους οποίους ρετουσάρισα γιατί είχαν ένα κάρο προβλήματα. Το αποτέλεσμα όμως άξιζε τον κόπο.

Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

6 στα 5;
Σκέφτομαι να αγοράσω το Ratatouille σε DVD αλλά διστάζω όταν σκέφτομαι ότι θα βγει σε λίγο σε Blu-ray. Δεν έχω ηδέα αν θα είναι μεταγλωττισμένο ή αν θα έχει τουλάχιστον ελλ. υποτίτλους.

Nα περιμενεις.....οπως και ναναι

αλλο ενα κρυμμενο διαμαντακι
3χρονια ....
ανεξαρτητος βρετανικος κινηματογραφος
στιλιαρισμενο γυρισμα στην ενδοχωρα
ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ

εξοχο !!!

.

Έβαλα να δω την ταινία THE FLY II από λάθος, νομίζοντας ότι είναι η: THE RETURN OF THE FLY με τον Vincent Price.
Κατάλαβα αμέσως την γκάφα μου, αλλά είπα ...για να δούμε.
Τι είδαμε;
Ένας αχταρμάς από FLY, ALIEN και φινάλε παρμένο 100% από ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ του Μπράουνιγκ!
Δυστυχώς, άμα δεν είσαι από αυτούς που παρακολουθούν σινεμά από το 1980 και μετά, γίνεσαι δύσκολος πελάτης.
Θα μου πείτε, και οι νέοι που δεν είχαν γεννηθεί πρωτύτερα;
Μα και εγώ που άρχισα να βλέπω συστηματικά ταινίες από την δεκαετία του 60, έψαχνα τα αφιερώματα και τις επαναλήψεις στα κουλτουριάρικα σινεμά. Να αναφέρω ταινίες παλαιότερες που είδα εκείνη τη. δεκαετία;
Πολίτης Κέιν. – Ο τρίτος άνθρωπος. _ Ο μαύρος νάρκισσος. – Αγαπημένη μου Κλιμεντίνη. Χουαρεζ(Πωλ Μιούνη). – Φαντασία κ.α.
Την δε δεκαετία του 70, βρισκόμενος στη Γερμανία είδα όλα του Τσάρλι Τσάπλιν, όλα τα των αδελφών Μαρξ, πολύ Άιζενστάιν, Γαλλικά κλασικά όπως: Τα παιδιά του παραδείσου. – Απαγορευμένα παιχνίδια. κλπ.
Πώς λοιπόν να ενθουσιαστώ με σημερινές ταινίες αν το μόνο τους προσόν είναι ότι τα Γούφερ αποδίδουν τέλεια τις κατσαρόλες και τους γκαζοντενεκέδες που χτυπάνε, το ότι το κόκκινο του αίματος αποδίδεται καταπληκτικά, η δε σκηνές βίας συναρπάζουν μια και ο κιμάς κόβεται παρουσία του πελάτη, του θεατή δηλαδή.

Αυτή την ταινία την είχα πετύχει σε μεταμεσονύκτια προβολή σε κάποιο κανάλι (δε θυμάμαι ποιο).

Βράδυ καλοκαιριού, μόνος στο σπίτι, ήμουν κάπου 18 χρονών...
Σε φάση που δεν είχα ύπνο και δεν ήξερα τι να κάνω. Μια χαρά μου φάνηκε!

Ορισμένα B-movies τα γουστάρω πολύ τελικά...