Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

WALL-E

Έπαθα την πλάκα μου. Δεν περίμενα μια ιστορία με ρομπότ να μου βγάλει τόσα πολλά και έντονα συναισθήματα. Τρομερό σενάριο, ωραία σκηνοθεσία, αλλά πάνω από όλα το συναίσθημα.

Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Alatriste

Επηρεασμένος από το αντίστοιχο βιβλίο. Πολύ καλή Ισπανική παραγωγή.

Ενδιαφέρουσα για κάτι διαφορετικό.

Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

WALL-E

Έπαθα την πλάκα μου. Δεν περίμενα μια ιστορία με ρομπότ να μου βγάλει τόσα πολλά και έντονα συναισθήματα. Τρομερό σενάριο, ωραία σκηνοθεσία, αλλά πάνω από όλα το συναίσθημα.

σε εμπιστευομαι αλλα δεν σε πιστευω ....
θα ηθελα να την δω μονο απο περιεργεια

.

Re: Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

σε εμπιστευομαι αλλα δεν σε πιστευω ....
θα ηθελα να την δω μονο απο περιεργεια

.

Κοίτα Στέλιο, για να είμαι και απόλυτα σωστός ξέχασα να αναφέρω ότι ήμουν και σε πολύ καλή διάθεση -παρόλο που ήμουν κρυωμένος- λόγω μιας υπέροχης παρουσίας που είχα στα δεξιά μου. Αλλά όντως η ταινία με απογείωσε συναισθηματικά σε κάποιες στιγμές.

Χθες στο NOVA2 ειδα το TRANSFORMERS.. :blush:

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΕΠΑΙΖΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!:love:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

λόγω μιας υπέροχης παρουσίας που είχα στα δεξιά μου. Αλλά όντως η ταινία με απογείωσε συναισθηματικά σε κάποιες στιγμές.

το καταλαβαμε -bye-

Χθες στο NOVA2 ειδα το TRANSFORMERS..

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΕΠΑΙΖΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

και εσενα καταλαβαμε

Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Υπόθεση Τόμας Κράουν.
Την περίμενα καλύτερη. Μέτρια.
Για να την βρήκες μέτρια υποθέτω ότι είδες το ρημεϊκ και όχι το πρωτο με Στηβ Μακουϊν Φαίη Νταναγουαίη.

Ο Λαβύρινθος του Πάνα
Όπου οι ευρωπαίοι αποδεικνύουν στους αμερικάνους ότι τα ψηφιακά εφέ μπορούν να μπαίνουν στην υπηρεσία ενός αριστουργηματικού σεναρίου και όχι το αντίθετο. Να χρησιμοποιούνται δηλαδή μέτρια σενάρια για να αναδείξουν την ψηφιακή τεχνολογία.
Είναι ευτύχημα ότι οι επόμενες γενιές, όταν θα ψάχνουν τα αριστουργήματα των αρχών της νέας χιλιετίας, δεν θα δυσκολευτούν καθόλου αν έχουν έργα σαν κι αυτό!

Ζοχαν
Χαζομαρα....

και

Get Smart
προβλέψιμο αλλα καλό, τουλάχιστον γέλασα!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Για να την βρήκες μέτρια υποθέτω ότι είδες το ρημεϊκ και όχι το πρωτο με Στηβ Μακουϊν Φαίη Νταναγουαίη.

Ναι είδα αυτό με τον Πιρς Μπρόσναν.

Εχθές το βράδυ το I AM LEGEND, πολύ χάλια έχασα 2 ώρες!!!

KEINOHRHASEN --- Rabbit without ears

Blessed with virile bravado and unshakable self-confidence, muckraking reporter Ludo (Til Schweiger) usually gets the interviews; flirting with the famous for his dirt digging stories, and the less famous for some legendary one night stands. All goes well until he lands in big trouble in the midst of a celebrity party and is sentenced to 300 hours of social work in a pre-school nursery. Expecting it to be child's play, Ludo is in for a big surprise when he discovers that the place is run by Anna (Nora Tschirner), whom he enjoyed making malicious fun of in their primary-school days. Back then, Anna was shy, awkward and wore big glasses. Ditto today. Except that now she's ready to take revenge. Mercilessly. Resolutely. Adorably...

Διασκεδαστικα 115 λεπτα !!!

http://thecia.com.au/reviews/r/rabbit-without-ears-keinohrhasen.shtml

http://www.youtube.com/watch?v=LdqXs3rvqHc&feature=related

Attachments

• rabbit-without-ears-keinohrhasen-poster-0.jpg
    rabbit-without-ears-keinohrhasen-poster-0.jpg
    35.8 KB · Views: 10
Last edited:

Χτες πήγα και είδα το Son Of Rambow.
Ευφυές σενάριο, με κεντρικούς ήρωες δύο παιδιά που για διαφορετικούς λόγους έχουν περιθωριοποιηθεί στο σχολείο τους. Η ανάγκη και των δύο για φιλία και κοινωνική αποδοχή θα τους φέρει κοντά, μέσα από τα γυρίσματα μιας ερασιτεχνικής σχολικής ταινίας εμπνευσμένη από το "first blood". Το σκηνικό έχει στηθεί έντεχνα στην επαρχιακή Αγγλία των early 80's. Η σκηνοθεσία αναδεικνύει στο έπακρο την παιδική φαντασία, ενώ οι σκηνές των γυρισμάτων είναι άκρως ξεκαρδιστικές, ειδικά αν κάποιος έχει ασχοληθεί με το σπορ. Όμως η ταινία δεν μένει εκεί, αλλά εμβαθύνει στο θέμα της παιδικής μοναξιάς, της οικογενειακής και της θρησκευτικής καταπίεσης, ενώ και οι σεναριακές ανατροπές έχουν και αυτές την τιμητική τους. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα.

Και μεις σκεφτήκαμε να πάμε εκεί αλλά τελικά προτιμήσαμε και πήγαμε στο Αριστοτέλειο και είδα με το "Καυτό Απόρρητο" των Κοέν. Καιρό είχαμε να γελάσουμε και ν' απολαύσουμε τόσο. Απόσπασμα: "Τι μάθαμε απ' αυτό;", "Ο,τι δεν πρέπει να το ξανακάνουμε.", "Αρκεί να μάθουμε τι ήταν που κάναμε.".

Vicky Christina Barcelona του Γούντυ Άλλεν.

Ωραίο σενάριο με πολλές ανατροπές, υπέροχους διαλόγους και εκλεπτισμένο χιούμορ. Πολύ καλή η σκηνοθεσία (απίστευτα προτραίτα στα οποία ο Άλλεν δεν μας έχει συνηθίσει), ωραία καδραρίσματα στις γειτονιές της Καταλωνίας, και ένας πολύ σωστός (ψάχνω να βρω την κατάλληλη λέξη αλλά μόνο αυτή μου έρχεται στο μυαλό) ρυθμός τόσο εσωτερικά στα πλάνα όσο και στην ταινία συνολικά. Λείπει βέβαια η φιγούρα του ΆΛλεν (αδικαιολόγητα πιστεύω μιας και τον δεύτερο ρόλο του συζύγου της Christina μπορούσε να τον παίξει άνετα με λίγο finetuning στο σενάριο) αλλά μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Χαβιέ Μπαρντέμ και Πενέλοπι Κρουζ στα πολύ καλά τους.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι η ταινία παρουσιάζει το ερωτικό πολύγωνο που προκύπτει όταν δύο αμερικάνες τουρίστριες γνωρίζουν καταλανό ζωγράφο που δεν μπορεί να ξεχάσει την πρώην γυναίκα του, η οποία με τη σειρά της εμφανίζεται πάντα στις πιο ακατάλληλες στιγμές κάνοντας την παρουσία της παραπάνω από αισθητή...