Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Ειδα και γω χθες το Dark Knight...

Παρα πολυ καλο!!!:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Ο Τζοκερ ήταν πραγματικα κακος, διαφορετικος από τον Νικολσον (μην με ρωτατε ποιον προτιμω, μαλλον τον Τζακ...)
Ο Ντεντ πολυ καλυτερος σαν διπροσωπος εκδικητης παρα σαν καλος εισαγγελεας.
Τα 2 γεροντακια (Κειν-Φρημαν) και ο Ολντμαν δινουν χρωμα στην ταινια και την ανεβαζουν επίπεδο!
Εφε πολυ καλα, ηχος καταπληκτικος (αν μπορουσα να το δω και δυνατα - τα παιδια κοιμοντουσαν γμτ)!!

Last edited:
Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Λογω εορτών ειδα αρκετες. Παμε λοιπον:

12 Ενορκοι
http://www.imdb.com/title/tt0488478/
8,5/10

Revolutionary Road
http://www.imdb.com/title/tt0959337/
8/10

Changeling
http://www.imdb.com/title/tt0824747/
8.5/10

Passengers
http://www.imdb.com/title/tt0449487/
5/10

Defiance
http://www.imdb.com/title/tt1034303/
8/10

Pride and Glory
http://www.imdb.com/title/tt0482572/
9/10

Alphabet Killer
http://www.imdb.com/title/tt0818165/
5/10

Texas chainsaw Massacre.

attachment.php

1939: Σε ένα σφαγείο του Τέξας μια εργάτρια γεννάει ένα παραμορφωμένο μωρό και το πετάει στα σκουπίδια. Το κλάμα του θα τραβήξει την προσοχή μιας γυναίκας που θα το υιοθετήσει και θα το ονομάσει Τόμας Χιούιτ...Τριάντα χρόνια μετά δύο φίλοι, ο Ντιν και ο Έρικ, θα πάθουν σοβαρό αυτοκινητικό ατύχημα πηγαίνοντας - μαζί με τις κοπέλες τους, τις Κρίσι και Μπέιλι - στην τελευταία τους εκδρομή λίγες ημέρες πριν φύγουν για να υπηρετήσουν στον πόλεμο του Βιετνάμ. Όταν ο σερίφης της περιοχής έρχεται να τους βοηθήσει όλοι μαζί θα πέσουν - χωρίς να το υποψιάζονται - στα χέρια μιας φρικιαστικής οικογένειας. Στο απομονωμένο και «στοιχειωμένο» σπίτι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ένα νεαρό που φοράει μάσκα και χρησιμοποιεί ηλεκτρικό πριόνι για να σκοτώνει ανθρώπους. Η πεινασμένη οικογένεια έχει πλέον πηγή προμήθειας...κρέατος!

Aρκετά καλό Splatter. 7/10.

Attachments

• texas_chainsaw_massacre_the_beginning.jpg
    texas_chainsaw_massacre_the_beginning.jpg
    88.6 KB · Views: 113

James Bond 007, Die Another Die του Lee Tamahori

Τείνω να καταλήξω στο συμπέρασμα πως πρόκειται για τον καλύτερο Bond ever. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μάλλον έχει να κάνει με τις τόσες επετειακού χαρακτήρα αναφορές στις παλιότερες ταινίες. Ή μήπως τις θανατερές ατάκες; Ή την περιορισμένη δόση υπερβολής; Ή τον πιο εύθραυστο Bond στην ιστορία της σειράς; Ή την καλύτερη σκηνοθεσία (υποκλίνομαι στον Νεοζηλανδό) που είδαμε ποτέ σε bond movie. ΟΚ αγαπημένη μου ταινία εξακολουθεί να είναι το Octopussy αλλά πλέον αν πρέπει να κρίνω αντικειμενικά, νομίζω πως το die another day είναι overall το καλύτερο sequel της σειράς.

Δεν ξέρω γιατί το καθυστερούσα αλλά τελικά αποφάσισα να το δώ και ενθουσιάστηκα.

Μιλάω για το "21"

21movie.jpg

Εγώ είδα το Districted B13 και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πάρα πολύ. Το είδα και σε HD 720p και άξιζε πραγματικά το κόπο.
Είδα και στο Cinema Twilight και δεν μπορώ να πω ότι ήταν και από τις καλές ταινίες που έχω δει. Κλασσικό σενάριο για να γουστάρουν και να χτυπήσουν τα κοριτσάκια. Μικρό κοριτσάκι ερωτεύεται όμορφο Vampire. Θα τη δαγκώσει για να μείνουν για πάντα μαζί ή όχι? Μεγάλο σενάριο...

Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

James Bond 007, Die Another Die του Lee Tamahori

Τείνω να καταλήξω στο συμπέρασμα πως πρόκειται για τον καλύτερο Bond ever. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μάλλον έχει να κάνει με τις τόσες επετειακού χαρακτήρα αναφορές στις παλιότερες ταινίες. Ή μήπως τις θανατερές ατάκες; Ή την περιορισμένη δόση υπερβολής; Ή τον πιο εύθραυστο Bond στην ιστορία της σειράς; Ή την καλύτερη σκηνοθεσία (υποκλίνομαι στον Νεοζηλανδό) που είδαμε ποτέ σε bond movie. ΟΚ αγαπημένη μου ταινία εξακολουθεί να είναι το Octopussy αλλά πλέον αν πρέπει να κρίνω αντικειμενικά, νομίζω πως το die another day είναι overall το καλύτερο sequel της σειράς.

Σωστος Φωτη ..ο Lee Tamahori εχει και μια ταινιαρα
που δεν μπορω να ξεχασω
πολυ θα ηθελα να την ξαναβλεπα !

Once_Were_Warriors.jpg

.

Να συμπληρωσω για ''το Κυμα''οτι βασίζεται σε πραγματικό γεγονός : το αρχικό πείραμα έγινε στο σχολείο Cubberley στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνια το 1967.Το φθινόπωρο του 1967, ένας καθηγητής ιστορίας στο σχολείο Cubberley του Πάλο Άλτο της Καλιφόρνια, έκανε ένα πείραμα στην τάξη του. Κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος με θέμα τον Εθνικό Σοσιαλισμό, ένας από τους μαθητές του, του έκανε μια ερώτηση που δεν μπορούσε να απαντήσει : "Πως ο Γερμανικός λαός δήλωσε άγνοια για τη γενοκτονία των Εβραίων; Πως οι πολίτες, οι εργάτες των σιδηροδρομικών σταθμών, οι καθηγητές, οι γιατροί δήλωσαν ότι δεν ήξεραν τίποτα για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και την ανθρώπινη σφαγή; Πως οι άνθρωποι που ήταν γείτονες, ίσως και φίλοι των Εβραίων, δηλώνουν ότι δεν ήταν εκεί όταν συνέβαιναν όλα;»

Εκείνη τη στιγμή, αποφάσισε να κάνει ένα πείραμα στην τάξη. Αποφάσισε να καθιερώσει αυστηρή πειθαρχεία στην τάξη, περιορίζοντας την ελευθερία τους και κάνοντας τους να λειτουργούν ως μονάδα. Το όνομα του κινήματος ήταν Το Τρίτο Κύμα. Προς μεγάλη του έκπληξη οι μαθητές αντέδρασαν με ενθουσιασμό στην υπακοή που τους επέβαλε. Το πείραμα, που αρχικά είχε σκοπό να διαρκέσει μία μόνο μέρα, σύντομα διαδόθηκε σε ολόκληρο το σχολείο. Τα μέλη ξεκίνησαν να παρακολουθούν τους υπόλοιπους μαθητές, ενώ εκείνοι που αρνούνταν να συμμετέχουν, έγιναν θύματα ανεξέλεγκτης βίας. Την Πέμπτη ημέρα, ο Ρόν Τζόουνς αναγκάστηκε να ακυρώσει το πείραμα.

Είδα το The Flock. Η ροή της ταινίας δεν είναι αυτή που θα ήθελα(σε μερικούς μπορεί ν´αρέσει) αρκετα αργός ρυθμός... νομίζεις ότι μαζί με τον ρίτσαρντ γκιρ που βγαίνει σε σύνταξη βγαίνεις κι εσύ:flipout:. Τέλως πάντων 6/10.

Attachments

• flock-poster-0.jpg
    flock-poster-0.jpg
    105.2 KB · Views: 5

Eχει δει κανεις το Mo' Better Blues του Spike Lee ?
Καταπληκτικη ταινια του 1990.
Tην ψαχνω εδω και καιρο σε DVD αλλα δεν την βρισκω πουθενα.
Ξερει κανεις που μπορω να τη βρω ?

Την εχω δει σε φεστιβάλ Γιάννη παλιά στο Παλλάς. Αλλά ποτέ δεν την είδα να βγαίνει σε dvd. Δοκίμασε πάντως σε κανένα τορεντάδικο γιατί εκεί βρίσκεις πολλά. Φαντάσου εγώ βρήκα την πρώτη του Wes Anderson.

Το πείραμα, που αρχικά είχε σκοπό να διαρκέσει μία μόνο μέρα, σύντομα διαδόθηκε σε ολόκληρο το σχολείο. Τα μέλη ξεκίνησαν να παρακολουθούν τους υπόλοιπους μαθητές, ενώ εκείνοι που αρνούνταν να συμμετέχουν, έγιναν θύματα ανεξέλεγκτης βίας. Την Πέμπτη ημέρα, ο Ρόν Τζόουνς αναγκάστηκε να ακυρώσει το πείραμα.

Τα παραπάνω εγώ τουλάχιστον δεν τα διάβασα όπως τα λες, αλλά βέβαια, υπάρχει και έντονη διχογνωμία για το περιστατικό. Αν σε ενδιαφέρει, διάβασε τι έχουμε γράψει σε αυτό το θέμα, στα links που παρατίθενται εκεί, και στη Wikipedia.

Φίλε Άρη, κυκλοφόρησε προ μερικών μηνών στο σινεμά, οπότε θα περιμένουμε λίγο ακόμα για το DVD.

"Vicky Christina Barcelona"

Ευχάριστη ταινιούλα αλλά μέχρι εκεί. Απ' αυτές που ο Γούντυ Άλεν γράφει όταν σκέφτετε (ως συνήθως τώρα τελευταία) με το κάτω κεφάλι...

Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

"Vicky Christina Barcelona"

Ευχάριστη ταινιούλα αλλά μέχρι εκεί. Απ' αυτές που ο Γούντυ Άλεν γράφει όταν σκέφτετε (ως συνήθως τώρα τελευταία) με το κάτω κεφάλι...

Πάντα αυτό έκανε.

Από τους μεγαλύτερους σεξιστές..........

Τα παραπάνω εγώ τουλάχιστον δεν τα διάβασα όπως τα λες, αλλά βέβαια, υπάρχει και έντονη διχογνωμία για το περιστατικό. Αν σε ενδιαφέρει, διάβασε τι έχουμε γράψει σε αυτό το θέμα, στα links που παρατίθενται εκεί, και στη Wikipedia.

Φίλε Άρη, κυκλοφόρησε προ μερικών μηνών στο σινεμά, οπότε θα περιμένουμε λίγο ακόμα για το DVD.

Ευχαριστώ, θα το περιμένω με ανυπομονησία!-bye-