Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

HEDWIG

οποιος δεν το εχει δει
να αναφερει ...

και αυριο με τον κηδεμονα του

μιλαμε για μεγαλες καταστασεις !!!!!

τι φιλαδελφεια και τομ χακς ...

Πωπω ρε συ Στέλιο, τι ήταν αυτό το πράμα... :flipout::flipout::flipout:

με πήρες στο λαιμό σου, δεν εχω ξαναδεί τέτοιο έργο..
τι είχαν στο μυαλό τους όταν το βγάλανε?
Την απήχηση που θα έχει στους βραδινούς θαμώνες της Συγγρού? ?? :violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

PUNISHER: WAR ZONE

Μάπα το καρπούζι…(και φαινόταν καλό απ’ έξω).

μέγιστη μάπα.. καιρό είχα να δώ τέτοια φόλα.. ( καλά.. οχι σαν το HEDWIG αλλά εκεί κόντα)

Και κρίμα γιατι το πρώτο ήταν καλή περιπέτεια..

Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

viva-zapata08.jpg

μονο τα τρεια πρωτα λεπτα να τον δεις πριν απο τους τιτλους
και ολα τα blueray μετα, μοιαζουν σαν χαρουμενα λαγουδακια παιδικης χαρας

.

ΤΑ 3 Χ-ΜΕΝ σε Blue Ray και μπορω να πω λες και ηταν η πρωτη φορα μου!
Φοβερη εικονα και τα καταευχαριστηθηκα!
Αντε και το X-MEN ORIGINS απο βδομαδα!

+1 για το Tideland, μία από τις σκοτεινότερες και για αυτό υποτιμημένες ταινίες του Terry Gilliam. Εξαιρετικό!

Εγώ είδα για άλλη μια φορά το αγαπημένο μου Mulholland Dr. του David Lynch. Επειδή πολλοί έχουν πει "δεν κατάλαβα τίποτα", ας αναζητήσουν στο δίκτυο τις πάμπολλες απόπειρες ανάλυσης των θεατών. Αξίζει τον κόπο.

Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Appaloosa. Αρκετά καλή ταινία, εστιάζει κυρίως στους χαρακτήρες και λιγότερο στο πιστολίδι (αν και γουέστερν). Καλές ερμηνείες από Ed Harris, Viggo Mortensen και Jeremy Irons (τη Zellweger δε τη σχολιάζω, δε μου το επιτρέπει η αγωγή μου). Αρκετά καλή και η σκηνοθεσία του Harris. Ωραία φωτογραφία και τοπία.

Vicky Cristina Barcelona

Τυχερέ ζωγράφε :beatnik2: έγραψες… (ή μάλλον ζωγράφισες), μου θύμησες τη ζωή που ήθελα να ζήσω αλλά …:nounder:

Wolverin στο σινεμά.

Μέτρια ταινία, με αρκετά ασύνδετη πλοκή. ΆΛματα στο σενάριο που κατά τη γνώμη μου δεν δικαιολογούνται. Μόνο για τους φαν του κόμικ (Εδώ να τονίσω ότι κατά κανόνα βαριέμαι αφόρητα τις ταινίες που βασίζονται σε κομικ).

Punch-Drunk Love. Σχεδον αριστουργημα
Απορω μονο πως δεν την ειδα νωριτερα, ισως ο Adam Sandler εδρασε σαν απωθητικο

Τελευταία, έχω πάρει με τη σειρά τους αγαπημένους μου σκηνοθέτες: Aronofsky, Lynch και εχθές ο Christopher Nolan. Memento, η ταινία που -δικαίως- απογείωσε την καριέρα του. Σεμινάριο σεναρίου, σκηνοθεσίας και μοντάζ, σε μία ταινία ελάχιστου budget και 25 ημερών γυρισμάτων. Κλασσική.

Vicky Cristina Barcelona

Τυχερέ ζωγράφε :beatnik2: έγραψες… (ή μάλλον ζωγράφισες), μου θύμησες τη ζωή που ήθελα να ζήσω αλλά …:nounder:

α ρε Άρη και ποιος δεν θα ήθελε :)
Σπίτια, αεροπλάνα, γυναίκες .. τι άλλο να ζητήσει ένας άντρας? :) ) ) ) ) LOL

Last edited:
Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

α ρε Άρη και ποιος δεν θα ήθελε :)
Σπίτια, αεροπλάνα, γυναίκες .. τι άλλο να ζητήσει ένας άντρας? :) ) ) ) ) LOL

Ας είμαστε ρεαλιστές, τελειώνοντας πριν δώδεκα περίπου χρόνια την Καλών Τεχνών, δεν είχα αυταπάτες για σπίτια και αεροπλάνα, αλλά τις γυναίκες και την ανέμελη ζωή (του ζωγράφου) τα θεωρούσα βέβαια, και έτσι ήταν, μέχρι που παντρεύτηκα! Παιδιά και πείνα όμως (βλέπε ζωή ζωγράφου στην Ελλάδα) θεωρώ ότι δεν πρέπει να συνυπάρχουν οπότε μπήκα και εγώ στην γνωστή σε όλους μας ρουτίνα.
Αυτή τη ρουτίνα όμως που περιλαμβάνει πλέον και τις δύο κόρες μου (τρεις γυναίκες συνολικά παρακαλώ – ευτυχώς η πεθερά μου μένει μακριά) δεν θα την άλλαζα με τίποτα!
Το σχόλιό μου για την ταινία είχε μια χιουμοριστική νότα…

(Σε μια άλλη ζωή όμως … :AFADF0::AFADF0::AFADF0:)

Chrysalis (2007)
attachment.php

Μου άρεσε (μη σας πάρω και στο λαιμό μου) αλλά από το δεύτερο μισό όπου η ταινία γκαζώνει ξαφνικά και αρχίζει να τρέχει και η υπόθεση. Φωτογραφία σχεδόν ασπρόμαυρη αλλά ενδιαφέρουσα, το σενάριο χάνει λίγο ή εγώ όλο κάτι έχανα:hmmmm2:, κι’ ένας κατσούφης πρωταγωνιστής που ήπιε το αμίλητο νερό…:food-smiley-005:

Ωραία υπόθεση, καλή η προσπάθεια, μέτριο αποτέλεσμα.

Attachments

• chrysalis01.jpg
    chrysalis01.jpg
    87 KB · Views: 82

Είδα χτες το Cloverfield αλλά απογοητεύτηκα.

Ναι έχει φοβερά εφέ είναι καλογυρισμένη με πολύ καλή εικόνα (το DVD είδα), οι ηθοποιοί παίζουν καλά και γενικά θα είχαμε ένα αρκετά καλό Θρίλερ Φαντασίας εάν το σενάριο δεν ήταν τόσο χάλια, και αν είχε και κάτι καινούργιο να πει.
Δεν θα αναφερθώ παραπάνω γιατί μπορεί κάποιος να θέλει να το δει, αλλά προειδοποιώ συν τοις άλλοις ότι η κουνιστή κάμερα που χρησιμοποιήθηκε στο γύρισμα εμένα τουλάχιστο μου προκάλεσε δυνατό πονοκέφαλο :vollkommenauf:(το παράκαναν)!

Προσπαθησα να δω το ΓΟΜΟΡΑ...

Η ημουν πολυ κουρασμενος (σιγουρα) ή η ταινια δεν...
Στα πρωτα 30 λεπτα επεσα στην αγκαλια του Μορφεα και θα κανω μια 2η προσπαθεια σημερα...

40238275.jpg

και ερχεται η ωρα που βλεπεις την ταινια εκπληξη
δεν το περιμενεις
και αυτες ειναι ωραιωτερες στιγμες που αγαπας την μεγαλη τεχνη του σινεμα

μην το χασετε !!!

.

Lost Highway & Twin Peaks: Fire Walk With Me

Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω από το σοκ... :blink: :argh:

Πώς γύρισε ο David Lynch αυτές τις αηδίες;!:violent-smiley-030::violent-smiley-030: