Το μονο αναψυκτικο με στεβια που μπορεσα να πιω ειναι η ΕΨΑ cola που εχει και λεμονι.
Η green cola ειναι ο,τι χειροτερο εχω δοκιμασει.
Καλη η Βικος cola, καλη και η Λουξ cola, αλλα οταν πιεις την original καταλαβαινεις τις "απομιμισεις".
Φοιτητης 1 λιτρο κοκα κολα την ημερα...
Ενα αναψυκτικο που μου αρεσει ειναι το μπυραλ.
Ειναι ιδιαιτερο στη γευση. Σε πολλους δεν αρεσει.
Αυτο που ειχα φαει σκαλωμα ηταν τα energy τυπου red bull. Αυτο το γλυκοξινο σε συνδιασμο με το ανθρακικο ηταν εθισμος για εμενα. Το redbull μου φαινοταν δυνατο στη γευση και θεωρω καλυτερο το Hell. Ειδικα ενα διαστημα ειχα δοκιμασει ολες τις γευσεις.
Πλεον το εκοψα γιατι πηρα χαμπαρι οτι αυτου του τυπου "αναψυκτικα" δημιουργουν προβλημα στο συκωτι. Ετυχε να εχω πιει ενα redbull 1 μερα πριν κανω εξετασεις αιματος και μου εβγαζαν τα αποτελεσματα οτι εχω Ηπατίτιδα! Οι επαναληπτικες βγηκαν πεντακαθαρες. Μετα απο χρονια και οταν ειχα φτασει να πινω τρια-τεσσερα τετοια τη εβδομαδα παλι σε εξετασεις βγηκαν τρελες τιμες στο συκωτι. Εκει το καταλαβα στα σιγουρα.
Πλεον κανενα προβλημα στις τιμες. Αν και συνεχιζω να δηλωδω "εθισμενος" σε αυτα και τα θεωρω ο,τι καλυτερο σε γευση αναψυκτικου. Ως υποκαταστατο πινω καμια φρουτωδη μπυρα τυπου timmermans...
Την χολυστερινη να ριξουμε λιγο αλλα εκει πως την κοβεις την παντσετουλα οταν την συνοδευεις και με ενα ποτηρι coca cola ;;:drool: