Να σε πω Ιασων...Δεν ημουνα ποτε του γλυκου. Αν μου δειξεις μια ζουμερη χοιρινη διπλα σε μια τουρτα, στο γουρουνακι θα παω ασυζητητι!
Αστα να πανε... Ολα απο το συροπι καλαμποκιου ηρθανε που εδω -οπως ξερεις- υπαρχει παντου... Μεσα σε λιγους μηνες πηρα 5 κιλα (χωρις να τρωω περισσοτερο) και χοληστερινη 340! Τωρα βεβαια γυμναστηριο 2-3 φορες την εβδομαδα, ειμαι 0+2 κιλα απο οτι πριν ερθω και χοληστερινη στο ~210.
Απο αναψυκτικα ισως πιω μια κοκα κολα zero μια φορα στο 2-μηνο, αλλα πιο πολυ σοδα (seltzer) μια φορα το...μηνα.
Νερο ομως μονο ελληνικο (απο το σουπερ μαρκετ, Βικος στο 1.5 λιτρο με $7.5 την εξαδα)
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Βρε συ... Εστειλες μηνυμα 4 το πρωι, ή εισαι Ελλαδα? (ελπιζω το δευτερο - κανε μια βουτια και για μενα που ερχομαι το αλλο Σαββατο!)
Χεχε Ελλαδάρα τώρα για καλοκαίρι...! Αλλά και το 4 το πρωί μια χαρά συνηθισμένο ωράριο είναι εκτός διακοπών.. :drool:
Κι εγώ σώθηκα εκεί επειδή απλά δε μπορώ να βάλω στο στόμα μου αμερικανικό γλυκό, ούτε καν σοκολάτα, λόγω τραγικής ζάχαρης (σκέψου ότι ακόμα κι εδώ τον καφέ με ολίγη τον πίνω)... οπότε κατάφερα να είμαι στο +2-3 στα χειρότερά μου (και στα -2 συνήθως αφού πολλές φορές προτιμώ να τη βγάζω με σαντουιτσάκι απ'το σπίτι παρά να τρώω σε καντίνες κλπ), αλλιώς θα'τρεχα και δε θα'φτανα. Πάντως σε κάθε περίπτωση, φαί προσπαθώ να τρώω δικό μου, γιατί εκτός σπιτιού μόνο -κάποιες φορές- στα Ασιατικά έθνικ μπορείς να φας κάτι που να μην είναι μουλιασμένο στο βούτυρο ή λίπος.
Επί του θέματος, είμαι φανατικός κοκακολάκιας δυστυχώς, και ειδικά με τη Light/Diet είχα σχεδόν εξάρτηση. Τελικά όμως, μετά από χιλιάδες δοκιμές στα πλαίσια elimination diet, συνειδητοποίησα ότι ένα συχνό φούσκωμα που ένιωθα, φοβερά ενοχλητικό, ήταν αποτέλεσμα των γλυκαντικών που βάζουν στα "sugar free" αναψυκτικά, οπότε αυτόματα την περιόρισα στο άντε μια φορά στους 1-2 μήνες. Γενικώς, όσο μπορείτε, κόψτε τα diet προϊόντα, αυτό που ανέφερα ήταν το "απλό" και διακριτό πρόβλημα των χημικών, ποιός ξέρει τι άλλο...
Από νερά, εμείς δεν έχουμε ελληνικά προϊόντα εκεί οπότε για μας τους φοιτητές μόνο Ice Mountain (4$ τα 24 μισόλιτρα μπουκαλάκια) ή για πιο φραγκάτους τα Fiji (κάπου 10 φορές πάνω τιμή

), είναι τα μόνα που μοιάζουν κάπως με το κανονικό μας νερό, όλα τα υπόλοιπα (Dasani, Nestle κλπ) έχουν αυτή την γλυφή αίσθηση λες και πίνεις από βούρκο...