Ποια θεωρείτε καλύτερα αναψυκτικά;

Coca-cola light και τα μυαλα στα καγκελα.
Φυσικα πρεπει να τη κοψουμε, διοτι εχει χαθει το μετρο.

\m/

Οι εξαδες δεν φτουράνε πλέον πρέπει να τις βγάζου νσε 20αδες να με βγάζει η εβδομάδα :D :D :D
Σώθηκα με τα νέα κουτάκια των 375ml ακι δεν πίνω πλέον 2-2 αλλά ένα μεγάλο :D

Φανταζομαι γνωριζεις πως ενα κουτακι κοκα κολα εχει 9 κουταλιες του γλυκου ζαχαρη... https://www.google.com/search?q=how....69i57j0l5.13744j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Πώς πινετε τοση ζαχαρη βρε παιδια? Απο οτι ξερω ολα τα αναψυκτικα εχουν πολλες γλυκαντικες ουσιες και σε μεγαλη ποσοτητα. Δειτε το That Sugar Film για περισσοτερα

(Σορρυ που σας την σπαω...)

το νήμα λέει καλύτερο αναψυκτικό.
Θεωρώ την κοκακόλα μακράν το καλύτερο. Μετά το ice tea ροδάκινο με ζάχαρη- όχι στέβια. Πριν από αυτά το νερό. Λουτράκι. Και μόνο. Αλλά πλεόν.....:AFADF0:
Ξέρω τις συνέπειες της κατανάλωσης ζάχαρης. Όμως μου αρέσει.
Όπως επίσης της ασπαρτάμης κλπ κλπ.
Της στέβιας ακόμα δεν τις ξέρουμε.
Από τότε που βάλανε στέβια στα τσάγια έχω κόψει την κατανάλωση στο 20%.
Green κόλες και συναφή τα θεωρώ μπουτίκ ποτά που προσπαθούν να πιάσουν πάνω στην αναμπουμπούλα με την 3Ε.
Καλώς ή κακώς λίγα αναψυκτικά έχουν κρατήσει την κλασική τους γεύση πάνω από 100 χρόνια.

Ε, ούτε η Coca Cola έχει κρατήσει τη γεύση της. Εδώ αν πετυχεις βουλγάρικη και ελληνική έχουν διαφορά.

είναι κοντά.
Θυμάμαι πρώτη φορά που βγήκα έξω το 85 σε πολλές χώρες τι διαφορές υπήρχαν.
Όμως είναι κοντά.

Ε, ούτε η Coca Cola έχει κρατήσει τη γεύση της. Εδώ αν πετυχεις βουλγάρικη και ελληνική έχουν διαφορά.

Βασικο ρολο σ αυτο παιζουν τα διαφορετικα R&D τμηματα αλλα και το νερο της καθε περιοχης...

Τεραστια διαφορα. Θα μπορουσε ανετα να ειναι αλλη μαρκα τυπου κολα.
Δεν ξερω αν πραγματι ειναι βουλγαρικες ή απλως μαιμουδιαρικες ή και τα δυο μαζι
αλλα τοσο μεγαλη διαφορα στη γευση δεν δικαιολογειται.
Ειναι δυνατον να τους κρυβουν τα μυστικα της συνταγης εκει στη Βουλγαρια?

Τεραστια διαφορα. Θα μπορουσε ανετα να ειναι αλλη μαρκα τυπου κολα.
Δεν ξερω αν πραγματι ειναι βουλγαρικες ή απλως μαιμουδιαρικες ή και τα δυο μαζι
αλλα τοσο μεγαλη διαφορα στη γευση δεν δικαιολογειται.
Ειναι δυνατον να τους κρυβουν τα μυστικα της συνταγης εκει στη Βουλγαρια?

Ειναι υπο την επωνυμια της κοκα κολα αλλα λειτουργουν ανεξαρτητα στην ευρυτερη περιοχη...
Προφανως οπου δεν υπαρχει εργοστασιο θα εισαγουν κοκα κολες απο αλλες χωρες και δεν ειναι καλο να χαθει αυτο το μεριδιο...

Σε κάποιους ναι.
Ο αδερφός μου πχ, μη καπνιστής, δεν μπορεί να πιει απο κουτάκι ενώ απο μπουκάλι δεν έχει θέμα.
Εγώ απο την άλλη, καπνιστής, δεν βλέπω καμία διαφορά. :)

Οι γεύσεις της cola διαφέρουν από χώρα σε χώρα λόγω των προτιμήσεων του καταναλωτικού κοινού ,οπότε δεν είναι καθόλου παράξενο να υπάρχει γευστική διαφορά ανάμεσα στη βουλγαρική και την ελληνική
Το να πιείς καφέ χωρίς ζάχαρη είναι ζήτημα συνήθειας και μάλιστα όταν το συνηθίσεις μπορείς και ξεχωρίζεις πολύ πιό εύκολα τη ποιότητα του καφέ Κάποτε τον έπινα με ζάχαρη ,αλλά χωρίς ιδιαίτερο λόγο άρχισα να τον πίνω σκέτο

Επειδή μεγάλωσα στη Φλώρινα κι έφυγα κάποιο στιγμή, θυμάμαι τη καταπληκτική πορτοκαλάδα και λεμονάδα Ξινό Νερό. Τις πίναμε ανέμελα χωρίς το "άγχος" της ζάχαρης σε μια εποχή που η εμφανώς πιο υγιεινή διατροφή από την σημερινή junk food δεν επέτρεπε να δεις παχύσαρκα παιδιά, τουλάχιστον στο βαθμό που βλέπεις σήμερα.

στην κοκακόλα οι καλύτερες είναι στο μπουκάλι το γιάλινο.
Και ακόμα καλύτερα στο μικρό γιάλινο των εστιατορίων.

Οι γεύσεις της cola διαφέρουν από χώρα σε χώρα λόγω των προτιμήσεων του καταναλωτικού κοινού ,οπότε δεν είναι καθόλου παράξενο να υπάρχει γευστική διαφορά ανάμεσα στη βουλγαρική και την ελληνική
Το να πιείς καφέ χωρίς ζάχαρη είναι ζήτημα συνήθειας και μάλιστα όταν το συνηθίσεις μπορείς και ξεχωρίζεις πολύ πιό εύκολα τη ποιότητα του καφέ Κάποτε τον έπινα με ζάχαρη ,αλλά χωρίς ιδιαίτερο λόγο άρχισα να τον πίνω σκέτο

Μια από τα ίδια,καταλαβαίνω την πραγματική γεύση του καφέ

...όσο πιο μικρή η συσκευασία τόσο το καλύτερο γιατί δεν προλαβαίνει να ξεθυμάνει το ανθρακικό. Αν την βάλεις ένα ποτήρι, από ότι συσκευασία και να προήλθε δεν θα καταλάβεις διάφορα κατά τα αλλά το μέταλλο έχει διαφορετική γεύση από το γυαλί και από το πλαστικό οπότε αν πίνεις κατευθείαν από την συσκευασία έχει κάποια διαφορά στη γεύση.

...και γω τον καφέ τον πίνω σκέτο, αν θέλω γλυκό για να σπάσει η πίκρα τρώω μια τουλούμπα.

Απάντηση: Re: Ποια θεωρείτε καλύτερα αναψυκτικά;

...όσο πιο μικρή η συσκευασία τόσο το καλύτερο γιατί δεν προλαβαίνει να ξεθυμάνει το ανθρακικό. Αν την βάλεις ένα ποτήρι, από ότι συσκευασία και να προήλθε δεν θα καταλάβεις διάφορα κατά τα αλλά το μέταλλο έχει διαφορετική γεύση από το γυαλί και από το πλαστικό οπότε αν πίνεις κατευθείαν από την συσκευασία έχει κάποια διαφορά στη γεύση.

...και γω τον καφέ τον πίνω σκέτο, αν θέλω γλυκό για να σπάσει η πίκρα τρώω μια τουλούμπα.

Πάλι καλά που δεν περιχύνεις την τουλούμπα με καφέ,ή να βουτάς την τουλούμπα στον καφέ!!

Απορώ πως αντέχεις το Αμέρικα, το δικό τους "με ολίγη" είναι το δικό μας "γλυκό"... :D

Να σε πω Ιασων...Δεν ημουνα ποτε του γλυκου. Αν μου δειξεις μια ζουμερη χοιρινη διπλα σε μια τουρτα, στο γουρουνακι θα παω ασυζητητι!

Αστα να πανε... Ολα απο το συροπι καλαμποκιου ηρθανε που εδω -οπως ξερεις- υπαρχει παντου... Μεσα σε λιγους μηνες πηρα 5 κιλα (χωρις να τρωω περισσοτερο) και χοληστερινη 340! Τωρα βεβαια γυμναστηριο 2-3 φορες την εβδομαδα, ειμαι 0+2 κιλα απο οτι πριν ερθω και χοληστερινη στο ~210.

Απο αναψυκτικα ισως πιω μια κοκα κολα zero μια φορα στο 2-μηνο, αλλα πιο πολυ σοδα (seltzer) μια φορα το...μηνα.
Νερο ομως μονο ελληνικο (απο το σουπερ μαρκετ, Βικος στο 1.5 λιτρο με $7.5 την εξαδα)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Βρε συ... Εστειλες μηνυμα 4 το πρωι, ή εισαι Ελλαδα? (ελπιζω το δευτερο - κανε μια βουτια και για μενα που ερχομαι το αλλο Σαββατο!)

Να σε πω Ιασων...Δεν ημουνα ποτε του γλυκου. Αν μου δειξεις μια ζουμερη χοιρινη διπλα σε μια τουρτα, στο γουρουνακι θα παω ασυζητητι!

Αστα να πανε... Ολα απο το συροπι καλαμποκιου ηρθανε που εδω -οπως ξερεις- υπαρχει παντου... Μεσα σε λιγους μηνες πηρα 5 κιλα (χωρις να τρωω περισσοτερο) και χοληστερινη 340! Τωρα βεβαια γυμναστηριο 2-3 φορες την εβδομαδα, ειμαι 0+2 κιλα απο οτι πριν ερθω και χοληστερινη στο ~210.

Απο αναψυκτικα ισως πιω μια κοκα κολα zero μια φορα στο 2-μηνο, αλλα πιο πολυ σοδα (seltzer) μια φορα το...μηνα.
Νερο ομως μονο ελληνικο (απο το σουπερ μαρκετ, Βικος στο 1.5 λιτρο με $7.5 την εξαδα)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Βρε συ... Εστειλες μηνυμα 4 το πρωι, ή εισαι Ελλαδα? (ελπιζω το δευτερο - κανε μια βουτια και για μενα που ερχομαι το αλλο Σαββατο!)

Εκτος απ τον Βικο πουλανε κι αλλο νερο ελληνικο?
Γενικα υπαρχουν αμιγως ελληνικα προιοντα στην Αμερικη?

Re: Απάντηση: Re: Ποια θεωρείτε καλύτερα αναψυκτικά;

Πάλι καλά που δεν περιχύνεις την τουλούμπα με καφέ,ή να βουτάς την τουλούμπα στον καφέ!!

....τι να κανουμε ,εμεις εχουμε χατζη και εσεις παπαγιωργη......:flipout:

Εκτος απ τον Βικο πουλανε κι αλλο νερο ελληνικο?
Γενικα υπαρχουν αμιγως ελληνικα προιοντα στην Αμερικη?

Στην Αστορια υπαρχουν μερικα ελληνικα σουπερ μαρκετ που εχουν σχεδον αποκλειστικα ελληνικα προιοντα: απο φετα (φετες) και κασερι, μεχρι μπισκοτα παπαδοπουλου και σουρωτη. Απο νερα θυμαμαι και καποιο της 3Ε παλιοτερα, αλλα πλεον μονο τον Βικο βρισκω. Το μεγαλυτερο σουπερ μαρκετ της περιοχης (Titan Foods) εχει και καποια αναψυκτικα (εχω δει ΕΨΑ νομιζω).

Το νερο τηε Νεας Υορκης αν και θεωρειται πολυ καλο (απο τους Νεουορκεζους) εμενα μου φαινεται πως...πικριζει. "Πικρο το νερο της ξενιτιας"