Κάμπος μανταρίνι-σαγκουίνι δαγκωτό.
Κατά τα άλλα, κοκακόλα κλασική (μέχρι να κοπούν οι ζάχαρες)
Εδω λεει για 7 κουταλιες...Φανταζομαι γνωριζεις πως ενα κουτακι κοκα κολα εχει 9 κουταλιες του γλυκου ζαχαρη... https://www.google.com/search?q=how....69i57j0l5.13744j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Πώς πινετε τοση ζαχαρη βρε παιδια? Απο οτι ξερω ολα τα αναψυκτικα εχουν πολλες γλυκαντικες ουσιες και σε μεγαλη ποσοτητα. Δειτε το That Sugar Film για περισσοτερα
(Σορρυ που σας την σπαω...)
Πρεπει να σκεφτεις ΣΟΒΑΡΑ ... την στεβια. :smash:
Δεν ειναι κατασταση αυτη ........ α πα πα !
Οχι ανθρωπου που θελει να ζησει πανω απο τα 60.
Διατηρησε την γλυκοζη σου .... σε παλεψιμα επιπεδα (για την καρδια σου).
Οσον αφορα την στεβια .... ΝΑΙ .... ειναι λιγο πικρη τους πρωτους δυο μηνες.
Μετα (οπως καθετι που συνηθιζει ο οργανισμος) θα την νιωθεις πολυ γλυκια.
Δεν ειναι αλατι η στεβια ... ουτε πικρη οπως λενε καποιοι εδω μεσα.
Απλα θελει επιμονη να την συνηθισουν οι γευστικοι σου καλυκες.
Θοδωρα .... κανε κατι .... 7 κολες ειναι για διαστημα ΕΝΟΣ ετους !
Ριξε μια ματια και εδω > http://www.healthyliving.gr/2014/02/14/zaxarh-ygeia-kindynos/
Δεν είναι ακριβώς έτσι, γιατί έχει σημασία από πού προέρχονται οι θερμίδες καθώς και τι άλλο υπάρχει μέσα στο ρόφημα (google γλυκαιμικός δείκτης - γλυκαιμικό φορτίο). Διατροφικά είναι άτοπη κάθε σύγκριση της coca cola με την μπύρα ή το κρασί.Βασικα το θεμα δεν ειναι οι κουταλιες ζαχαρης αλλά οι θερμιδες κλπ... πχ οι μπυρες εχουν περισσοτερες θερμιδες απο ενα κουτακι coca cola (παντα συγκρινουμε την ιδια ποσοτητα) οπως και το κρασι στην ιδια παντα ποσοτητα...
Δεν συγκρινα γενικα την coca cola με τη μπυρα και το κρασι αλλά ειδικα συγκρινα τις θερμιδες που εχει το καθενα στην ιδια ποσοτητα... Δεν ειμαι βιο-χημικος για να εγξω αν ειναι καλυτερη η μαυρη ζαχαρη ή η ασπρη ή η γλυκοζη κλπ...Δεν είναι ακριβώς έτσι, γιατί έχει σημασία από πού προέρχονται οι θερμίδες καθώς και τι άλλο υπάρχει μέσα στο ρόφημα (google γλυκαιμικός δείκτης - γλυκαιμικό φορτίο). Διατροφικά είναι άτοπη κάθε σύγκριση της coca cola με την μπύρα ή το κρασί.
... Συνεπως, το καφε σκετο, οχι γλυκα και οχι φρουτα που εχουν σαγχαρα...
Δεν συγκρινα γενικα την coca cola με τη μπυρα και το κρασι αλλά ειδικα συγκρινα τις θερμιδες που εχει το καθενα στην ιδια ποσοτητα... Δεν ειμαι βιο-χημικος για να εγξω αν ειναι καλυτερη η μαυρη ζαχαρη ή η ασπρη ή η γλυκοζη κλπ...
Προσωπικα, μια coca cola των 330ml θα με ξεδιψασει, μια μπυρα οχι (μαλλον στις δυο θα ειμαι καλα) και αν πιω κρασι 330 ml μαλλον θα κελαηδάω...
Παντως δεν εχω ακουσει κανενα γιατρο να απαγορευει τα αναψυκτικα... φυσικα αναφερομαι σε περιπτωσεις που κυριαρχει το μετρο...
Coca-cola light και τα μυαλα στα καγκελα.
Φυσικα πρεπει να τη κοψουμε, διοτι εχει χαθει το μετρο.
Οσο για την ΕΨΑ που ειπαν μερικοι οταν κυκλοφορουσε σε λιγους νομους ηταν πολυ καλυτερη απ οτι σημερα που βρισκεται σε ολη την Ελλαδα...
...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.