Ποιά τηλεόραση hd tft στις 40 - 50 ίντσες μου προτείνετε και γιατί?

Με τι? τι είναι αυτό το burn in/image ρε φίλε?
Μην πετάτε ακαταλαβίστικους όρους ρε παιδιά καθότι είμαι εντελώς αρχάριος στο θέμα τεχνικές λεπτομέρειες τηλεοράσεων.

Με τι? τι είναι αυτό το burn in/image ρε φίλε?
Μην πετάτε ακαταλαβίστικους όρους ρε παιδιά καθότι είμαι εντελώς αρχάριος στο θέμα τεχνικές λεπτομέρειες τηλεοράσεων.

Εάν έχεις χρόνο και θέλεις να μάθεις περισσότερα, διάβασε το συγκεκριμένο θέμα και θα σου λυθούν οι απορείες σου. -bye-

Δεν μπορείς να μου πεις την ουσία γιατί είναι πολλές σελίδες για διάβασμα...

Re: Απάντηση: Ποιά τηλεόραση hd tft στις 40 - 50 ίντσες μου προτείνετε και γιατί?

Δεν μπορείς να μου πεις την ουσία γιατί είναι πολλές σελίδες για διάβασμα...

Οπως αντιστοιχα πολλα ειναι τα λεφτα που καλεισε να δωσεις για αγορα νεας τιβι τη σημερον...........
Χοντρικα οι πλασμα εχουν μια περιοδο στρωσιματος στην αρχη κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες θεασης (ζουμ mode π.χ.) με σκοπο να μην φαινοντε τα λογοτυπα των καναλιων μεχρι να στρωσει το πανελ .
Δεν συμπαθουν τις ακινητες εικονες - PC - πολυ ωρα και δεν ενδυκνειντε για πολυωρο gaming .
Ο κινδυνος να βλεπεις για πολυ καιρο σαν σκια απο μεσα λογοτυπο καναλιου η αλλης εικονας μονιμα η προσωρινα θα υπαρχει παντα αν δεν προσεξεις να μην " καψεις" το πανελ .
Βεβαια δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα αλλα ευκολα μπορει να γινουν ετσι απο εναν " ασχετο" με το αντικειμενο ................π.χ. την γυναικα σου.
Χονδρικα , για λιανεμποριο στα στικυ :BDBDG54:

Ένα άλλο μείον των plasma τηλεοράσεων δεν είναι ότι τείνουν να καταργηθούν αφού είδη η pioneer έκανε συμφωνία με την sharp και επειδή ο κόσμος αγοράζει tft/lcd καθότι είναι πολύ ποιο φτηνές από τις plasma. Γενικότερα λέει τη σήμερον ημέρα η αγορά μιας plasma τηλεόρασης γιατί στο μέλλον αφού δεν αγοράζει ο κόσμος τείνουν να καταργηθούν...

Ένα άλλο μείον των plasma τηλεοράσεων δεν είναι ότι τείνουν να καταργηθούν αφού είδη η pioneer έκανε συμφωνία με την sharp και επειδή ο κόσμος αγοράζει tft/lcd καθότι είναι πολύ ποιο φτηνές από τις plasma. Γενικότερα λέει τη σήμερον ημέρα η αγορά μιας plasma τηλεόρασης γιατί στο μέλλον αφού δεν αγοράζει ο κόσμος τείνουν να καταργηθούν...
Δηλαδη αυτό δεν ισχύει?

Δηλαδη αυτό δεν ισχύει?

Δεν νομίζω, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον. Εξάλλου στο μέλλον δεν ξέρουμε ακόμα τι τεχνολογίες θα βγουν (OLED, LASER,...). Τα νέα πάνελς εξάλλου που έχει βγάλει η Panasonic, από την οποία θα προμηθεύεται και η Pioneer, έχουν χρόνο ζωής τις 100.000 ώρες. Αυτό μόνο σαν πισωγύρισμα και τερματισμός δεν μου ακούγεται -bye-

Εν ολίγης εσύ τι θα μου πρότεινες να αγοράσω(και γιατί) για να μπορώ να βλέπω άνετα : τηλεόραση, παιχνίδια xbox360 και φυσικά ταινίες high definition.

Φιλε στα χρήματα που λές οτι δίνεις (εαν είδα καλά στο πρώτο σου πόστ δηλαδή μέχρι 1200 Ευρώ), πολύ καλή LCD δεν παίρνεις..

Εγώ θα σου πρότεινα να ξεπεράσεις την προκατάληψη που έχεις για τις πλάσμα και να πάρεις την Panasonic PX-80 42" .. είναι τα καλύτερα 1000 ευρώ που μπορείς να δώσεις σήμερα για να δεις εικόνα...

Φιλε στα χρήματα που λές οτι δίνεις (εαν είδα καλά στο πρώτο σου πόστ δηλαδή μέχρι 1200 Ευρώ), πολύ καλή LCD δεν παίρνεις..

Εγώ θα σου πρότεινα να ξεπεράσεις την προκατάληψη που έχεις για τις πλάσμα και να πάρεις την Panasonic PX-80 42" .. είναι τα καλύτερα 1000 ευρώ που μπορείς να δώσεις σήμερα για να δεις εικόνα...

Γιωργο το ερωτημα ειναι πλεον αυτο...

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=465876&postcount=106

Επειδη παιζει και χρηση με κονσολα εγω συνεχιζω να προτεινω την F86.

Re: Απάντηση: Ποιά τηλεόραση hd tft στις 40 - 50 ίντσες μου προτείνετε και γιατί?

Εν ολίγης εσύ τι θα μου πρότεινες να αγοράσω(και γιατί) για να μπορώ να βλέπω άνετα : τηλεόραση, παιχνίδια xbox360 και φυσικά ταινίες high definition.

Έχεις κάνει κάποια έρευνα αγοράς ?

Εδώ θα σου προτείνουμε κάποια πράγματα ανάλογα με τις προτιμήσεις μας που φυσικά διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Καλό θα είναι να βγεις μια γύρα στα μαγαζιά να αποκτήσεις μία γενική άποψη.

Απάντηση: Re: Ποιά τηλεόραση hd tft στις 40 - 50 ίντσες μου προτείνετε και γιατί?

Γιωργο το ερωτημα ειναι πλεον αυτο...

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=465876&postcount=106

Επειδη παιζει και χρηση με κονσολα εγω συνεχιζω να προτεινω την F86.

Τα 1200 ευρώ που έδινα στην αρχή έχουν αυξηθεί εδώ και πολλά ποστ. τώρα έχω φτάσει στα 2000 ευρώ και παραπάνω δεν πάω. Και όπως λέει ο φίλος μάλλον με κόβω να αγοράζω την samsung f86 καθότι τα f μοντέλα της samsung είναι το καλύτερο μοντέλο κάθε ίντσας μιας και βγάζει 3 μοντέλα(M, N, F) για κάθε ίντσα.

τώρα όσο αφορά το θέμα plasma vs tft/lcd δεν έχω κατασταλάξει ακόμα αλλά έχω κατασταλάξει στο ότι θα αγοράσω samsung - pioneer - philips.

Έχεις κάνει κάποια έρευνα αγοράς ?

Εδώ θα σου προτείνουμε κάποια πράγματα ανάλογα με τις προτιμήσεις μας που φυσικά διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Καλό θα είναι να βγεις μια γύρα στα μαγαζιά να αποκτήσεις μία γενική άποψη.

Επειδή έχω βγει στη γύρα γι' αυτό και πρότεινα από την αρχή κάποια μοντέλα της samsung για να έχουμε μέτρο συγκρίσεις.

Εγω θα προτεινα να περιμενεις να σκαρισουν οι νεες Samy που απο οτι φαινετε εχουν κανει καλη δουλεια .
Ετσι κι αλλοιως φθηνοτερες απο την F θα ειναι σαν καινουργιες και το πιο πιθανον καλυτερες .
Η F εχει ξευτιλιστει τελειως απο θεμα τιμης και εξω την σπρωχνουν αρον αρον ενω εδω καλα κρατει ακομα .
Ετσι κι αλλοιως δηλαδη αφου θα την ακριβοπληρωσεις σαν Samsung γιατι να μην παρεις μια καινουργια και με λιγοτερα πιθανον προβληματα απο τα οσα εχουν δειξη οι F σε θεματα αξιοπιστιας ?-bye-

Γιατί πολύ απλά ρε φίλε δεν πιστεύω ότι τα νέα μοντέλα και ειδικότερα η νέα f θα είναι ποιο φτηνή από την παλιά και αυτό επειδή μόνο και μόνο θα είναι νέο μοντέλο άρα θα είναι και πανάκριβο. Αυτό που λες εσύ δεν μπορώ να καταλάβω με τι λογική το λες???

Τέλος πότε έρχονται τα νέα μοντέλα samsung στην Ελλάδα και τι προβλήματα έχουν τα παλιά μοντέλα?

Με την λογικη οτι οι εταιρειες ολες εχουν ριξει το κοστος πλεον για να μπουνε γερα στον ανταγωνισμο και ιδιαιτερα ενοψη των αγωνων που ο κοσμος αγοραζει σαν ζωντοβολο .
Η F ξεκινησε εδω στα 1900 ........"και αμα γουσταρεις αλλοιως πανε αλλου".
Τωρα εχει 1500+ και ο αντικαταστατης 40Α656 περι 1700 και κατι ψιλα ακομα δεν βγηκε απ τ αυγο και χωρις αμα θες:flipout::flipout::flipout:.
Μολις σκασουνε τιποτα Α656 στο πρακτικερ θα δεις που θα πανε οι τιμες .
Πρεπει αναγκαστικα να παρουν το δρομο της απωλειας και οι μεν και οι δε και αυτο θ αργησει οσο να μπει η sony στην αγορα .
Η F ειναι μακραν η πιο υπερτιμημενη τιβι στην Ελλαδα και ισως και η Samy σαν εταιρεια .

Εδω γιου καν σι δε φιουτσιουρ
http://www.idealo.de/preisvergleich/ProductCategory/4012F492686.html;jsessionid=fqzszO544tpe

Last edited:
Δηλαδη τα νέα μοντέλα samsung 46 ιντσών πως θα λέγονται σε σχέση με τα παλιότερα M, N, F και γιατί λες ότι η f είναι η ποιο υπερτιμημένη τιβη?

Τέλος δεν μου είπες ακόμα τι προβλήματα έχουν τα παλιά μοντέλα samsung και πότε θα έρθουν Ελλαδα αφού ακόμα στο σάϊτ της samsung εχει τα παλιά και όχι τα νέα.

Δηλαδη τα νέα μοντέλα samsung 46 ιντσών πως θα λέγονται σε σχέση με τα παλιότερα M, N, F και γιατί λες ότι η f είναι η ποιο υπερτιμημένη τιβη?

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=23648

Τελικα τον ανθρωπο τον μπερδεψαμε και δεν θα αγορασει τιποτα στο τελος.:music-smiley-005:

Φιλε fits εγω ειμαι μελος στο φορουμ 3 χρονια και παρακολουθω και τις εξελιξεις και παλι αν θα επρεπε να αγορασω μια τηλεοραση σημερα δεν θα ηξερα ποια να αγορασω, οποτε για να μην παιδευεσαι αδικα πηγαινε σε κανα media markt να δεις αυτες που σε ενδιαφερουν , βρες κατι που να σου αρεσει και αγορασε το απο κανα μαγαζι online για να σου βγει πιο φθηνα.

Οσο περισσοτερο το ψαχνεις τοσο δεν προκειται να βρεις ακρη.

Και οι τρεις παντως που ανεφερες πριν ειναι πολυ καλες και οποια και να παρεις δεν θα μεινεις δυσαρεστημενος.-bye-