Ποιά τηλεόραση hd tft στις 40 - 50 ίντσες μου προτείνετε και γιατί?

Φίλτατε rivers είχα καταλήξει στην F αλλά τώρα που έμαθα ότι το νέο αντίστοιχο μοντέλο θα βγει μέχρι τέλος του μήνα και θα έχει ΠΟΛΥ καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά(50000:1 contrast κ.α.) και πάνω κάτω στην ίδια τιμή που έχει τώρα η F μάλλον θα περιμένω μέχρι μέσα Μαϊού πριν κάνω την αγορά μου για να δω και τα νέα μοντέλα πως παίζουν σε κανένα mediamrkt.

Γιατί λέτε ότι οι panasonic τηλεοράσεις είναι καλές? Εγώ έχω ακούσει ότι με βάση τιμή - απόδοση - ποιότητα είναι οι:

1. SAMSUNG
2. PHILIPS
3. LG
4. SONY(& Καταϊδρωμένη)

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο?

Re: Απάντηση: Ποιά τηλεόραση hd tft στις 40 - 50 ίντσες μου προτείνετε και γιατί?

Γιατί λέτε ότι οι panasonic τηλεοράσεις είναι καλές? Εγώ έχω ακούσει ότι με βάση τιμή - απόδοση - ποιότητα είναι οι:

1. SAMSUNG
2. PHILIPS
3. LG
4. SONY(& Καταϊδρωμένη)

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο?

Δεν υπαρχει τετοια καταταξη γιατι εξαρταται για ποιο μοντελο μιλαμε...

Η καταταξη που μας γραφεις μαλλον δειχνει ποιες εταιρειες δινουν τα καλυτερα "δωρακια" στους πωλητες των καταστηματων...και αυτη η Sony ρε παιδι μου τσιγκουνηδες οπως παντα...δωστε και εσεις κανα ψιλο στα παιδια...:BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Ποιά τηλεόραση hd tft στις 40 - 50 ίντσες μου προτείνετε και γιατί?

Φίλτατε rivers είχα καταλήξει στην F αλλά τώρα που έμαθα ότι το νέο αντίστοιχο μοντέλο θα βγει μέχρι τέλος του μήνα και θα έχει ΠΟΛΥ καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά(50000:1 contrast κ.α.) και πάνω κάτω στην ίδια τιμή που έχει τώρα η F μάλλον θα περιμένω μέχρι μέσα Μαϊού πριν κάνω την αγορά μου για να δω και τα νέα μοντέλα πως παίζουν σε κανένα mediamrkt.
.........

Μεχρι εδω καλα το πηγες , το υπολοιπο ξεχνατο .
H καλυτερη LCD της αγορας με μακραν το δευτερο και καταϊδρωμενο μαλιστα , ανηκει σε αυτην που εβαλες τελευταια -bye-

Μιλάω πάντα για τις 46" κάθε εταιρίας καθότι μάλλον για μια 46 ιντσών πάω.
Και όσο για την sony φίλε smoothbore γιατί λες ότι έχει το καλύτερο 2 μοντέλο που κυκλοφορεί(Αν κατάλαβα καλά)
Βέβαια ακόμα δεν έχω κατασταλάξει plasma ή tft/lcd και γιατί?

Δεν καταλαβες καλα, εχει ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ μοντελο ( Χ3500) και μακρυα πισω της οι υπολοιποι .

Τωρα για το τι και ποια τεχνολογια διαβασε καλυτερα τα θεματα και θα την βρεις την ακρη .
Αλλωστε 2 χιλιαρικα δεν βρισκοντε απο την μια μερα στην αλλη για να τα δωσεις ετσι , ουτε επειδη σου το ειπανε στο ταδε μαγαζι η γιατι πηρε το αυτι σου το ενα η το αλλο.

Δηλαδη εσύ μου λες ότι η SONY X3500 είναι η καλύτερη τηλεόραση.
Και η pioneer PDP-4280HD τι είναι δηλαδή!!!

Εγώ επειδή δεν έχω και καλή εμπειρία από τις sony τηλεοράσεις καθότι έχουν χαλάσει πολλές που είχαν φίλοι μου δεν έχω ΚΑΘΟΛΟΥ εμπιστοσύνη στην sony & το service της στις τηλεοράσεις.

Δεν περιγραφω αλλο...............
Διαβασε πιο προσεκτικα και οχι επιλεκτικα ........ειπα την καλυτερη LCD-bye-

Εγώ επειδή δεν έχω και καλή εμπειρία από τις sony τηλεοράσεις καθότι έχουν χαλάσει πολλές που είχαν φίλοι μου δεν έχω ΚΑΘΟΛΟΥ εμπιστοσύνη στην sony & το service της στις τηλεοράσεις.

Για διαβασε λιγο εδω...

While not the sole front runner in each electronic device category,
Sony brand electronics were a safe bet and among the more reliable brands
in many categories including camcorders, and picture tube TVs. Sony shows
promising reliability for plasma TVs, LCD TVs, microdisplay TVs.

Consumer Reports Names the Most & Least Reliable Brands Based on Survey Covering 5.1 Million Products

Η sony ειναι να μην σου χαλασει , γιατι μετα δεν σε Sony τιποτα .
Αν και για να πουμε και του στραβου το δικιο πρεπει να εχουν ψιλοβελτειωθει εδω που τα λεμε.
Το DVD μου φτιαχθηκε οχι μονο την ιδια χρονια αλλα και τον ιδιο μηνα σχεδον και μια D3000 αλαχτηκε το πανελ και επεστρεψε σωα στην Κεφαλονια αν θυμαμε καλα η καποιο αλλο νησι κατα κειθε.
Οσο ναναι 2 στα 2 δεν ειναι και λιγο:flipout::flipout:

Να συμφωνήσω με τους παραπάνω ότι τουλάχιστον στις LCD η sony εχει την πρωτοκαθεδρία.Παρ όλα αυτα δεν θα προβώ σε σύγκριση με plasma

Εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι πρώτη(Παγκοσμίως) είναι η samsung και όχι η sony.
Απόψεις είναι αυτές παιδιά και αν δεν βρεθεί κάτι που να αποδεικνύει κάποια άποψη θα παραμείνουν απλά απόψεις

Με το συμπαθειο δηλαδης ............. καλα μπορει να μην ακους , δεν βλεπεις κιολας ? η μηπως δεν ξερεις αγγλικα ?
2 ποστ σου αφιερωσε ο Rivers :smash:
H Θαμθουνγκ μπορει να ειναι πρωτη σε πωλησεις παγκοσμιως αλλα εξισου ηταν καποτε και οι αναπτηρες BIC και ισως να ειναι ακομα , τι να λεει οτι ειναι οι καλυτεροι αναπτηρες ever ?
Εδω δεν λεμε μονο αποψεις υπαρχουν και καποια κριτηρια πιο σοβαρα απο το νομιζω , μου παν , εχω ακουσει και ο κολητος μου που πηρε την ταδε.
Τελος παντων εσυ θα παρεις οτι θες και σου αρεσει .
Ετσι κι αλλοιως δικα σου λεφτα ειναι και περι ορεξεως ........... :guitarist:

Δεν θα έλεγα ότι ξέρω και πολύ καλά αγγλικά φίλε άρα δεν μπόρεσα να καταλάβω όλα τα άρθρα που μου είπε ο rivers.

Η κάθε εταιρία έχει τα καλά της και τα κακά της. Η Sony φοράνε τα ίδια panels με τις Samsung και την τελευταία σειρά ZF της Toshiba, και οι τρεις έχουν αρκετές ρυθμίσεις για να πάς κοντά σε D6500 και 2.2 gamma....
Οπότε ουσιαστικά η διαφορές είναι στα κυκλώματα για τα 100hz, το de-interlacer, και φυσικά το scaler.
Απο τα λεγόμενα, η Sony έχει το καλύτερο 100hz, η Toshiba καλύτερα scalers/de-interlacers και η Samsung το καλύτερο μαύρο (λόγω ultra clear panel).
Η Samsung A656 βγήκε πρίν απο λίγες μέρες, στα ξένα forums λένε οτι τα 100hz δουλεύουν άψογα σε σχέση με την προηγούμενη (F86) που είχε μερικά προβληματα.

Last edited:
Η Samsung A656 βγήκε πρίν απο λίγες μέρες, στα ξένα forums λένε οτι τα 100hz δουλεύουν άψογα σε σχέση με την προηγούμενη (F86) που είχε μερικά προβληματα.

Η Samsung 656 φαινεται να εχει ολες τις προδιαγραφες για να χτυπησει κορυφη.:award:

Ισως αυτη να ειναι η λυση στα προβληματα πολλων απο εμας.

Μονο ελπιζω να μην εχει τα bugs των προηγουμενων σειρων.

Εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι πρώτη(Παγκοσμίως) είναι η samsung και όχι η sony.
Απόψεις είναι αυτές παιδιά και αν δεν βρεθεί κάτι που να αποδεικνύει κάποια άποψη θα παραμείνουν απλά απόψεις

ο φίλος smoothbore με κάλυψε πλήρως

Το άρθρο που λέει ότι έκανε συμφωνία η pioneer με τι sharp να σταματήσει η pioneer την παραγωγή plasma τηλεοράσεων που είναι ρε παιδιά για να το διαβάσω λίγο ολόκληρο.

Η Samsung 656 φαινεται να εχει ολες τις προδιαγραφες για να χτυπησει κορυφη.:award:

Ισως αυτη να ειναι η λυση στα προβληματα πολλων απο εμας.

Μονο ελπιζω να μην εχει τα bugs των προηγουμενων σειρων.

Γιάννη , ότι νεότερο για τα ζουζούνια αυτά ενημέρωσέ μας τι λένε και στα εξωτερικά...πόσες μπάλες έχουν εκεί στο soccer? o Μπέκαμ με πόσες τσιρλίντερ είναι αγκαλιά;:ears:

Το άρθρο που λέει ότι έκανε συμφωνία η pioneer με τι sharp να σταματήσει η pioneer την παραγωγή plasma τηλεοράσεων που είναι ρε παιδιά για να το διαβάσω λίγο ολόκληρο.

Δεν θα σταματήσει να βγάζει πλάσματα η Pioneer. Απλά θα βγάζει και LCD στις οποίες θα χρησιμοποιεί πάνελ της Sharp.