Ποιά τηλεόραση hd tft στις 40 - 50 ίντσες μου προτείνετε και γιατί?

πιστευω οτι καταπληκτική επιλογή είναι οι samsung της σειρας f86b είτε στις 40 είτε στις 46 ιντσες. Το μαύρο των τηλεοράσεων αυτών είναι απλά καταπληκτικό.

λέτε να πέσουν οι τιμές το πάσχα ή χλωμό το κόβετε ώστε να αγοράσω τότε την τηλεόραση.

στο ελλαδιστάν δεν πρόκειται ποτέ οι τιμές να πέσουν τόσο όσο είναι έξω,τώρα βέβαια μπορεί να βρείς κάτι ενδιαφέρον από κάποιον...όσον αφορά την ερώτηση σου,δεν έχω sony lcd αλλά CRT που δεν μου έχει βγάλει τίποτα όπως και όλα τα υπόλοιπα sony προιόντα που έχω

Ο GEO θα παει κατευθειαν για Oled δεν ασχολειτε με δευτεραντζες , χωρια οτι εχει ταριχευσει την CRT του και μυριζει το σπιτι φορμολη :flipout:
Φιλε μας fits79 για το Πασχα το μονο που μπορουμε να σου πουμε ειναι οτι το αρνακι που θα φας θα ειναι ακριβοτερο απο περυσι .
Η αγορα δειχνη οτι 2 εως 3 βδομαδες πριν τις γιορτες μπορεις να παρεις κατι σε λογικη τιμη , μετα τις ανεβαζουν και τις ριχνουν στα ιδια επιπεδα με πριν η λιγο ακριβοτερα κατα την διαρκεια των γιορτων και σου λενε προσφορα σε 1666 ατοκες δοσεις ,παρε τωρα και πληρωσε το 2009 (μπας και σου παρουμε το σπιτι για μια LCD) κ.λ.π.
Βεβαια παντα υπαρχουν και οι " εναποθεσεις μπαζων" σε τιμη ευκαιριας του στυλ........
μ@λ@κ@ κοροιδο πιαστηκες ,πηρα sony 40αρα με 900 ευρω και 40 ατοκες .
Τι μοντελο ειναι ?
-Αφου σε ειπα ρε μ@λ@κ@ , sony 40αρα ειναι .
Ναι αλλα τι μοντελο U ,P ,T ?
-Kαλα εισαι χαζος ρε ? τι με νοιαζει τι μοντελο ειναι ρε ? Sony ειναι και οχι πανασονικ σαν τη δικια σου που εδωσες 1200 ευρω για 2 ιντσες παραπανω , κοροιδο , ε κοροιδο ................

Και για να μην τα πολυλογω ειναι ο κλασικος τυπος αγοραστη Ελληνικων αλυσιδων που αγορασε μια sony 40 U η οποια την μονη δουλεια που μπορει να κανει καλα ............ειναι να φραζει αντιστοιχου μεγεθους τρυπες στον τοιχο .:flipout::flipout:

Ο GEO θα παει κατευθειαν για Oled δεν ασχολειτε με δευτεραντζες , χωρια οτι εχει ταριχευσει την CRT του και μυριζει το σπιτι φορμολη :flipout:
Φιλε μας fits79 για το Πασχα το μονο που μπορουμε να σου πουμε ειναι οτι το αρνακι που θα φας θα ειναι ακριβοτερο απο περυσι .
Η αγορα δειχνη οτι 2 εως 3 βδομαδες πριν τις γιορτες μπορεις να παρεις κατι σε λογικη τιμη , μετα τις ανεβαζουν και τις ριχνουν στα ιδια επιπεδα με πριν η λιγο ακριβοτερα κατα την διαρκεια των γιορτων και σου λενε προσφορα σε 1666 ατοκες δοσεις ,παρε τωρα και πληρωσε το 2009 (μπας και σου παρουμε το σπιτι για μια LCD) κ.λ.π.
Βεβαια παντα υπαρχουν και οι " εναποθεσεις μπαζων" σε τιμη ευκαιριας του στυλ........
μ@λ@κ@ κοροιδο πιαστηκες ,πηρα sony 40αρα με 900 ευρω και 40 ατοκες .
Τι μοντελο ειναι ?
-Αφου σε ειπα ρε μ@λ@κ@ , sony 40αρα ειναι .
Ναι αλλα τι μοντελο U ,P ,T ?
-Kαλα εισαι χαζος ρε ? τι με νοιαζει τι μοντελο ειναι ρε ? Sony ειναι και οχι πανασονικ σαν τη δικια σου που εδωσες 1200 ευρω για 2 ιντσες παραπανω , κοροιδο , ε κοροιδο ................

Και για να μην τα πολυλογω ειναι ο κλασικος τυπος αγοραστη Ελληνικων αλυσιδων που αγορασε μια sony 40 U η οποια την μονη δουλεια που μπορει να κανει καλα ............ειναι να φραζει αντιστοιχου μεγεθους τρυπες στον τοιχο .:flipout::flipout:

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:aktion033::worshippy:

Απάντηση: Re: Ποιά τηλεόραση hd tft στις 40 - 50 ίντσες μου προτείνετε και γιατί?

:flipout::flipout:

;) -bye-

Ποια από αυτές τις δυο θα μου προτείνατε και γιατί?
Samsung
Sony

Αναμεσα στις δυο που λες , τη Samsung!

Με ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ χρηματα παραπανω όμως, σου προτεινω την Toshiba παρακατω, που ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΗ και απο τις δυο που αναφερεις, και σε τηλεοπτικο σημα και σε contrast/φωτεινοτητα/πανελ και πιο καινουργιο μοντελο, και ΠΙΟ ΛΕΠΤΗ (πιανει λιγοτερο χωρο σε σχεση με αλλες 40αρες)!

http://www.skroutz.gr/s/24404/Toshiba-40XF355DG-40%2522.html?Toshiba=40XF355 -bye-

.

Αναμεσα στις δυο που λες , τη Samsung!

Με ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ χρηματα παραπανω όμως, σου προτεινω την Toshiba παρακατω, που ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΗ και απο τις δυο που αναφερεις, και σε τηλεοπτικο σημα και σε contrast/φωτεινοτητα/πανελ και πιο καινουργιο μοντελο, και ΠΙΟ ΛΕΠΤΗ (πιανει λιγοτερο χωρο σε σχεση με αλλες 40αρες)!

http://www.skroutz.gr/s/24404/Toshiba-40XF355DG-40%22.html?Toshiba=40XF355 -bye-

.

Eπειδη την συγκεκριμενη την ειδα στο Media και την κοιταξα εξονυχιστικα δεν μπορω να πω οτι η εικονα της μου αφησε κατι...Παροτι επαιξα με τις ρυθμισεις δεν αλλαξε κατι...τα χρωματα μου φανηκαν μουντα και το μαυρο..οχι μαυρο...Πιστευω οτι αμα ειναι να ανεβει στα 1400-1500 εχει πολλες επιλογες!!

Εχει κανείς κανένα γνωστό ή κάποιο μαγαζί που θα μπορούσα να βρω μερικά μοντέλα samsung σε καλύτερη τιμή απ' ότι την πουλάνε στα μαγαζιά?

Πάντα με εγγύηση έτσι.

παιδια θα ήθελα τη γνώμη σας για την LG 47LF66. Εγώ έχω την SAMSUNG LE40F86BD αλλά ρωτάω απο ενδιαφερον για τον κολλητο μου ο οποίος ενδιαφέρεται για αγορα 47αρας (τώρα μάλιστα την έχει η ηλεκτρονική αθηνών στα 1190 ευρωπουλακια)

παιδια θα ήθελα τη γνώμη σας για την LG 47LF66.

Σε ΗD ειναι αρκετα καλη.

Σε τηλεοπτικο σημα κατω του μετριου.

Αν τον ενδιαφερει το τηλεοπτικο σημα + θεαση DVD καλυτερα να παρει την LG 50PC55 που ειναι καλυτερη στον τομεα αυτο.

http://www.avoutlet.gr/default.aspx?pid=70&cgid=7&pd=178

Σε ΗD ειναι αρκετα καλη.

Σε τηλεοπτικο σημα κατω του μετριου.

Αν τον ενδιαφερει το τηλεοπτικο σημα + θεαση DVD καλυτερα να παρει την LG 50PC55 που ειναι καλυτερη στον τομεα αυτο.

http://www.avoutlet.gr/default.aspx?pid=70&cgid=7&pd=178

φίλε γιάννη ευχαριστώ. Να ζητήσω και μία ακόμα διευκρίνηση. Ο κολλητός μου αυτή της στιγμη έχει μία 42άρα LG περίπου τριετίας (όχι hd). Αυτή ακριβώς τη στιγμή δεν μπορώ να σου πω το μοντέλο. Πιστεύεις ότι το τηλεοπτικό σήμα μπορεί και να είναι χειρότερο σε σχέση με την παλιά του τηλεόραση?

φίλε γιάννη ευχαριστώ. Να ζητήσω και μία ακόμα διευκρίνηση. Ο κολλητός μου αυτή της στιγμη έχει μία 42άρα LG περίπου τριετίας (όχι hd). Αυτή ακριβώς τη στιγμή δεν μπορώ να σου πω το μοντέλο. Πιστεύεις ότι το τηλεοπτικό σήμα μπορεί και να είναι χειρότερο σε σχέση με την παλιά του τηλεόραση?

Αν μιλαμε για πλασμα (με αναλυση 852*480 προφανως) τοτε η LF66 θα ειναι σιγουρα χειροτερη.

το κυριοτερο προβλημα της ειναι οτι δεν φιλτραρει επαρκως τον θορυβο του τηλεοπτικου σηματος και οτι παρουσιαζει αρκετο edge enchancement.

H PC55 ειναι καλυτερη σαν επιλογη.

Απάντηση: Re: Ποιά τηλεόραση hd tft στις 40 - 50 ίντσες μου προτείνετε και γιατί?

παιδια θα ήθελα τη γνώμη σας για την LG 47LF66. Εγώ έχω την SAMSUNG LE40F86BD αλλά ρωτάω απο ενδιαφερον για τον κολλητο μου ο οποίος ενδιαφέρεται για αγορα 47αρας (τώρα μάλιστα την έχει η ηλεκτρονική αθηνών στα 1190 ευρωπουλακια)

Με τη samsung που έχεις είσαι ευχαριστημένος?