ποιο απο τα 2?

Το ότι παίρνεις τετρακίνητο δεν σε κάνει (γενικώς) και αορίστως άρχοντα των δρόμων, με το φοβερό κράτημα και τις απίστευτες επιδόσεις.

χωρίς να θέλω να σε θίξω, ούτε να στην πω, αν θέλεις ακούς τα παιδιά σε αυτά που σου είπαν.

Εγώ σαν κάτοχος αγωνιστικής license θα σου πρότεινα αν θέλεις ντε και καλά να πάρεις τετρακίνητο, να κάνεις και μία βόλτα από την σχολή ασφαλούς οδήγησης του Ιαβέρη.
Θα μάθεις πολλά, μην κάνεις το λάθος να πάρεις το τετρακίνητο και να βγεις στο δρόμο για να μάθεις να το οδηγείς......... με όλο το σεβασμό, όλοι οι υπόλοιποι που κυκλοφορούμε, δεν σου φταίμε τίποτα !!!!!

Με όλο το σεβασμό προς το πρόσωπό σου.

Αντώνης

Συμφωνώ απόλυτα :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043
Και κάτι άλλο που κανεις Νεοέλληνας δεν μπορεί να εννοήσει

Δεν κάνουν τα ράσα τον παπά... Δεν θα γίνεις (συγχώρεσε μου την έκφραση) μάγκας ή πιο άνδρας εαν κυκλοφορείς με το Impreza..

To οτι οδηγάς από τα 10τόσα σου δεν λέει απολύτως τίποτα..

Μ'αρέσει ο νεανικός ενθουσιασμός σου!Θα πρότεινα όμως νάρχίσεις κάπως διαφορετικά.Το αυτοκίνητο,μιάς και έχεις μεγάλη αγάπη γι'αυτό,είναι πολύ πιό πέρα από την τιμή αγοράς.Έχει έξοδα συντήρησης,τέλη κυκλοφορίας,καύσιμο,φυσιολογικές ή μη φθορές...και άλλα απρόβλεπτα!
Τα προτεινόμενα αυτοκίνητα τι εγγύηση έχουν;πόσα χρόνια;Ειδικά το EVO μου φαίνεται ότι καινούριο έχει 1 χρόνο.Γιατί να το πουλήσει μεταχειρισμένο;
Να το τρέξεις, θα βρείς μέρη!Η αδερφή σου πως θα είναι μέσα στο ΕVO η στο 250 ίππων imprezza;Θα μπορέσει να ελέγξει την απίστευτη δύναμη;
Είμαι σίγουρος ότι αυτά σου ακούγονται σαν να μιλάει κάοιος παππούς ή κάτι τέτοιο.Το τι θα κάνεις είναι δική σου επιλογή.
Διάλεξε συνετά!!

Ελπίξω να μην παρεξηγηθώ.....

Σε μια οικογένεια που μπορούν να βρεθούν 20000 cash για όχημα του 20 χρονου,αν δεν κάνω λάθος ,γιού,δεν θα είναι πρόβλημα νομίζω τα καύσιμα ,η συντήρηση κτλ.......
Αυτό που σε ...σώζει είναι η ενασχόλησή με το avclub επειδή άκουσες και κουβέντες του τύπου ,σύνεση,εγκράτεια ωριμότητα....πράγματα που σε άλλα forum θα αντικαθίσταντο από μπράβο,τσίτα,μπάντες κτλ

Καλή επιτυχία στην επιλογή σου...η κ@υλα του εργαλείου δεν είναι πάντα ο καλύτερος σύμβουλος αγοράς και ψάξε πολύ για τους χώρους που μπορείς να δοκιμάσεις τις αντοχές ενός τετοιου αυτοκινήτου και τις δικές σου

Φιλικά πάντα

παιδια σας ευχαριστω για τις ωριμες συμβουλες.το οτι ισως ειναι λιγο πιο γρηγορο ενα evo δεν παει να πει οτι θα το τρακαρω πιο ευκολα.
τυχαινει να εχω πεσει παρα πολλες φορες μερικες απο τις οποιες να φτανω χειρουργιο για να μου βαλουν τις γνωστες λαμες και ολα αυτα απο μηχανη,
μετα απο ολα αυτα στην οδηγηση και γενικα καθε οχημα πηγαινω πολυ πολυ προσεχτικα και ωριμα αυτο εκανε τους δικους μου να μου εχουν εμπιστοσυνη και να θελουν να κανουν κατι τετοιο.επαναλαμβανω δεν θα ειναι εντελως δικο μου...τελικα το 22β μαλλον δεν θα το παρω γιατι ολοι μου λενε οτι ειναι παλιο φενεται τους αρεσε πολυ περισοτερο το "ασπρο"

Στη θέση σου αν ήθελα να ξοδέψω τα χρήματα που λες για αμάξι, θα έπαιρνα μια Alfa 147, ειδικά τώρα που έρχεται η αντικατάστασή της και έπεσα πολύ η τιμή, χτυπάς τη TI άνετα. Γίνεσαι και στυλάτος (καλύτερα από κομοδινάτος:cool4:

ξερεις δεν τις παω καθολου τις αλφα παρα μονο τη μπρερα
τι εννοεις κομοδινατος?

Re: Απάντηση: ποιο απο τα 2?

ξερεις δεν τις παω καθολου τις αλφα παρα μονο τη μπρερα
τι εννοεις κομοδινατος?

Εννοώ ότι δεν υπάρχει καν σύγκριση σε εμφάνιση/στυλ μεταξύ evo και alfa..
Μέσα κι έξω.

σκεφτομαι να σουταρω και το αιφον θα παρω και απο εκει λιγα
αν δεν με φτασουν θα δειτε στις αγγελιες πσ3 προβολι ενισχυτη ολα

Γιάννη από αυτό που γράφεις , καταλαβαίνω ότι κινείσαι πολύ οριακά οικονομικά. Ενα αμάξι δεν είναι μόνο βενζίνη....πρέπει να τα υπολογίζεις όλα (ασφάλεις ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ μικτή, service , ακόμα και τα απρόοπτα που είναι μέσα στην καθημερινότητα). Χτύπα ξύλο αν σου τύχει καμιά στραβή, τι θα κάνεις; θα πουλήσεις το σπίτι; μήπως πρέπει να κινηθείς σε άλλη οικονομική κατηγορία;
Σόρυ αν σε σταναχωρώ, αλλά στα λέω τελείως καλοπροαίρετα.

Φίλε Johny έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου να χαρείς τα πάντα. Πάρε ένα γρήγορο 16λβιδο να το ευχαριστηθείς, χωρίς να βάζεις τη ζωή σου σε κίνδυνο.

Θα έρθει η ώρα του, και όταν θα έχεις την εμπειρία, θα το απολαύσεις καλύτερα!

Γιάννη από αυτό που γράφεις , καταλαβαίνω ότι κινείσαι πολύ οριακά οικονομικά. Ενα αμάξι δεν είναι μόνο βενζίνη....πρέπει να τα υπολογίζεις όλα (ασφάλεις ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ μικτή, service , ακόμα και τα απρόοπτα που είναι μέσα στην καθημερινότητα). Χτύπα ξύλο αν σου τύχει καμιά στραβή, τι θα κάνεις; θα πουλήσεις το σπίτι; μήπως πρέπει να κινηθείς σε άλλη οικονομική κατηγορία;
Σόρυ αν σε σταναχωρώ, αλλά στα λέω τελείως καλοπροαίρετα.

+ Τέλη κυκλοφορίας.

παιδια σας ευχαριστω για τις ωριμες συμβουλες.το οτι ισως ειναι λιγο πιο γρηγορο ενα evo δεν παει να πει οτι θα το τρακαρω πιο ευκολα.
τυχαινει να εχω πεσει παρα πολλες φορες μερικες απο τις οποιες να φτανω χειρουργιο για να μου βαλουν τις γνωστες λαμες και ολα αυτα απο μηχανη,
μετα απο ολα αυτα στην οδηγηση και γενικα καθε οχημα πηγαινω πολυ πολυ προσεχτικα και ωριμα αυτο εκανε τους δικους μου να μου εχουν εμπιστοσυνη και να θελουν να κανουν κατι τετοιο.επαναλαμβανω δεν θα ειναι εντελως δικο μου...τελικα το 22β μαλλον δεν θα το παρω γιατι ολοι μου λενε οτι ειναι παλιο φενεται τους αρεσε πολυ περισοτερο το "ασπρο"

Μετά από όλα αυτά και θέλεις τέτοια αυτοκίνητο ? :smash:

Δες το καλύτερα .. η ζωή δεν είναι μονο τουτού... και δεν εχει νόημα να ξεπουλάμε τα πράγματά μας για να παρουμε ενα μάτσο σίδερα...

καταλαβαινω οτι τα λες με καλη προθεση.αλλα αυτα τα αυτοκινητα ειναι ερωτας .
επισης χρειαζομαστε αλλο ενα οχημα στην οικογενεια ειμαστε αρκετοι σε αριθμο.
δεν παει να πει ομως οτι οποιος παει σουπερ μαρκετ θα το παιρνει.
θα ειναι για χρηση αλλα με μετρο.
με καταβαινεις νομιζω.

φίλε μου, το ότι σου έχουν βάλει λάμες και επειδή έπεσες 5 φορές από τη μηχανή δεν σημαίνει ότι είσαι άτρωτος.
Επίσης οι ασφάλειες σε περιμένουν με τρελλά επασφάλιστρα λόγω ηλικίας.
Το αμάξι που θα πάρεις πρέπει να έχεις τουλάχιστον άλλα τόσα λεφτά να το αντικαταστήσεις, αν χρειαστεί, την άλλη μέρα.
Τα αυτοκίνητα αυτά είναι σκοτώστρες.
Σε πρόσφατη συζήτηση με φίλο που ξέρει να οδηγεί και έχει τα 3πλά χρόνια από σένα, μου έλεγε ότι διάλεξε κοινό αμάξι "κούρσα" γιά να μην μπαίνει στον πειρασμό με τρέχει με αυτά που αναφέρεις.

Θα μπορούσα να σου γράψω τουλάχιστον 2 σελίδες με διάφορα αλλά εσύ το δικό σου θα κάνεις.

Γιά το λόγο αυτό απαντώ στο ερώτημά σου:
Κανένα από τα δυό.

και κάτι ακόμα:
την πραγματική αξία του αυτοκινήτου σου την συνειδητοποιείς στο πρώτο τρακάρισμα.

καταλαβαινω οτι τα λες με καλη προθεση.αλλα αυτα τα αυτοκινητα ειναι ερωτας .

Μωρέ συμφωνώ και επαυξάνω, ομοιοπαθής. Απλά η ένστασή μου είναι στο οικονομικό. Αν είναι να πάρεις κάτι και να κυκλοφορείς συνέχεια με το άγχος μην τυχόν γρατζουνιστεί, μην τυχόν πάει ακριβά το service, μην τυχόν κτυπηθεί πουθενά, κλπ πίστεψέ με δεν αξίζει. Οταν θα σου περάσει ο πρώτος ενθουσιασμός και θα πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη, άστα βράστα.

1ον) Γιατί έχω την εντύπωση ότι θα περνάει πιο πολύ καιρό στο συνεργείο παρά στο δρόμο;

2ον) Συγγνώμη, μπορεί να θεωρείς εαυτόν ώριμο, αλλά είσαι ακόμα υπερβολικά μικρός και πιθανότατα επιπόλαιος για τέτοιο τέρας.

3ον) Πού θα το τρέξεις αυτό το πράγμα;

4ον) Είσαι σε θέση να καλύψεις τα όποια έξοδα προκύψουν (χώρια τις βενζίνες που καίει με το βαρέλι), ή θα ψάχνεσαι σε λίγο καιρό;

Αν θες τη γνώμη μου, πάρε ένα μτχ γιαπωνέζικο με τα 15000 που θα δώσουν γονείς και αδερφή και κράτα τα ηλεκτρονικά σου.
Σίγουρα θα τα χαρείς πολύ περισσότερο απ' ό,τι ένα τέτοιο αυτοκίνητο...

Σύνεση στο δρόμο, πάνω απ' όλα.
Φτάνει, αρκετό κόσμο χάσαμε σε ηλίθια ατυχήματα...
Συμφωνώ και επαυξάνω.:SFGSFGSF:

Για υπολόγισε τα έξοδα συντήρησης χωρίς τις φθορές.
Ασφάλεια.
Τέλη κυκλοφωρίας.
Καύσιμα.
Service.

Λόγω επαρχίας και απόστασης απο τη δουλειά κάνω 450χλμ τη βδομάδα μόνο για να πάω στη δουλειά.

Ποιός θα πληρώνει τα έξοδα;

Πάντως με αυτά που βλέπω στο δρόμο δεν θα έπαιρνα ποτέ αμάξι μικρού μεγέθους.
Τουλάχιστον αν παίσει κανένας επάνω μου να έχω καμιά ελπίδα.

Επίσης αν υπάρχει σύνεση ένα γρήγορο αυτοκίνητο μπορεί να σε προφυλάξει πχ σε μια προσπέραση ή στην αποφυγή ενός ατυχήματος.