Μάλλον θα αλλάξουν τον τίτλο του νήματος σε "Σοβαρότης μηδέν". Αλήθεια διάβασες κανα περιοδικό για αυτά τα αυτοκίνητα? Τι λένε?
Στο τέλος θα πάρω τα RS8 με κανα τελικό και θα ησυχάσω...:BDGBGDB55:
@Dalanik
To Peugeot 3008 ήδη κάνει θραύση στις πωλήσεις. Πολύ γρήγορο, οικονομικό και σχεδόν τετρακίνητο στην έκδοση με grip control. Πολύ άσχημο εξωτερικά όμως. Πάρα πολύ ασχήμια. Μια αηδία! Μέσα όμως πολύ καλό και εξοπολισμένο.
Δεν αναφέρθηκε καθόλου το Ford Mondeo το οποίο δίνεται με έκπτωση 2.480 καθώς και το S MAX που με τις προσφορές δίνεται με έκπτωση 4.900!! (χώρια το κερδος της απόσυρσης και της επιδότισης).
Ψηφίζω Ford S MAX ,2000cc , απο 20.400 η έκδοση Trend και 22.800 η Titanium.
S-Max 1800cc δεν βγαίνει απ'όσο ξέρω.
Γιατί θέλεις κάτω απο 1800? Για τα τέλη? Μέχρι 1929 είναι 202 και μετά 446, δηλαδή 244 ευρώ παραπάνω. Δέκα χρόνια να το κρατήσεις θα έχεις κόστος 2.444. Βενζίνη δεν υπάρχει διαφορά στη κατανάλωση ιδίως εκτός πόλης.
Eκτός της σημαντικής διαφοράς στα τέλη (10% της αξίας αγοράς) δεν έχω και καμία εμπιστοσύνη στο νέο υπουργό οικονομικών...
Αν όμως θέλεις κάτω απο 1929 , τότε το 3008 είναι η καλύτερη λύση. Να σημειώσουμε οτι ο κινητήρας του 3008 είναι συνεργασία BMW-PSA και τον φοράνε ήδη τα ΜΙΝΙ COOPER. To δε σασί είναι και αυτό ίδιο πάνω στο οποίο θα γίνει το ΜΙΝΙ SUV το 2010 καθώς και η νέα BMW X1! Έχει και start stop!
Ήξερα για BMW-PSA και ΜΙΝΙ SUV αλλά όχι για την Χ1. Καλή κολεγειά στήσαν οι μάγκες. Κρίση βλέπεις.
Bέβαια και τα TOYOTA έχουν πλέον όλα start stop (optimal drive). Αλλά το Corolla , το Αvensis, και το RAV4 είναι πλέον πολύ ξεπερασμένα εμφανισιακά. Μου αρέσει το Auris με τον κινητήρα 1.33 λίτρα που εχει και ρύπους κάτω απο 140 για να κυκλοφορείς ελεύθερα στο δακτύλιο. Είναι ολίγον αργό βέβαια. Έρχεται όμως τέλη 2010 το νέο Auris υβριδικό με 1800 κυβικά, χωρίς τέλη κυκλοφορίας! Γρήγορο, καθαρό και φθηνό!
Γιατί θέλεις κάτω απο 1800? Για τα τέλη? Μέχρι 1929 είναι 202 και μετά 446, δηλαδή 244 ευρώ παραπάνω. Δέκα χρόνια να το κρατήσεις θα έχεις κόστος 2.444.
Δύο ζεύγη RS8, Νίκο...![]()
![]()
Seat Altea XL [1400cc/140hp].
Νίκο καλημέρα. Τα Ιταλικά δεν τα πάς?
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Edition&edition_id=4046
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.