Ποιό αυτοκίνητο?

@ Εκι και Βudda. Bρε τεμπέληδες διαβάστε τουλάχιστον το πρώτο post :flipout:

Δεν πάμε πάνω από 1800, παιδιά. Μεγάλη η διαφορά στα τέλη και η νέα κυβέρνηση (όποια και αν είναι θα μοιράσει φυστίκια, την βλέπω τη δουλειά...)
Και η τιμή αλμυρή για την τσέπη μου... Άρα Κuga γιοκ! αν και πανέμορφο το ομολογώ!

Το πολυμορφικό της opel δεν μας έκανε κλικ... Θα το δώ πάντως από κοντά όταν δω και το insignia.

Eυχαριστώ παίδες
-bye-

Απάντηση: Re: Ποιό αυτοκίνητο?

Εγω ψηφιζω scoda octavia σε ολες τις πιθανες εκδοσεις

Αντε και καλοριζικο-bye-

Φίλε μου το απόρριψε ο κέρβερος, μαζί με το ΚΙΑ Ceed XL που προσωπικά μου έκανε.
Με το ζόρι κρατήσαμε στη λίστα το Qashqay...
H πρώτη αντίδραση ήταν: "Ντάτσουν θα πάρουμε?" :argue:
Τι να πείς? Γυναίκες...

-bye-

Απλά πρόσεξε τους πίσω χώρους του insignia . Εμένα μου φάνηκε "χαμηλοτάβανο" για τους πίσω επιβάτες. Κατά τα άλλα είναι άριστο αυτοκίνητο (το πήρε ο αδερφός μου).

Εγω προσωπικα φιλε μου το jetta θα αγοραζα με τους 160 ιππους, πολυ κομψο, με νευρο, καλη ποιοτητα κατασκευης και με καλη ηχομονωση στη καμπινα.

Την απαραδεκτη αξιοπιστια των VW δεν την αναφερεις ομως , παραθυρα που πεφτουν μεσα, κινητηρες που χαλανε για πλακα , τριξιματα κτλ.

ΦΟΡΝΤ ΚΟΥΓΚΑ η ΤΙΓΚΟΥΑΝ

Κανενα απο τα δυο , το δευτερο εχει πολυ μικρους χωρους και μετρια αξιοπιστια , το Kuga αν πας να το πουλησεις σε 5 χρονια δεν θα το αγοραζει κανενας...

Παρε κανα Qashqai η RAV4...

Last edited:
Κανενα απο τα δυο , το δευτερο εχει πολυ μικρους χωρους και μετρια αξιοπιστια , το Kuga αν πας να το πουλησεις σε 5 χρονια δεν θα το αγοραζει κανενας...

Αυτό ισχύει για όλα σχεδόν τα αυτοκίνητα!!!-bye-

Απάντηση: Re: Ποιό αυτοκίνητο?

Την απαραδεκτη αξιοπιστια των VW δεν την αναφερεις ομως , παραθυρα που πεφτουν μεσα, κινητηρες που χαλανε για πλακα , τριξιματα κτλ.

Υperion το φοβάμαι και εγώ αυτό.

Από την άλλη 2 συνάφελφοι με τον Τίχουα (4x4) είναι ενθουσιασμένοι!!!
Εχουν κάνει βέβαια γύρω στα 15000Κm μόνο, όμως η εντύπωσή τους είναι ότι ανέβηκαν σε ποιότητα αισθητά.
Επίσης το Jeta πλέον δεν είναι ένα golf sedan, αλλά ένα μικρό pasat.
Το θεωρώ δύσκολο να υστερεί σε αξιοπιστία και ποιότητα από τον ανταγωνισμό.

Το βλέπω πάντως να βγαίνει σύντομα από τη λίστα. Μου αρέσουν περισσότερο τα Insignia και Lancer.

-bye-

Last edited:
yperion δεν ειχα τετοιες εμπειριες που περιγραφεις, φιλος μου ομως πουχε το golf κατασκευασμενο τουρκια στα 50000 χλμ το χε πληρωσει 2.5 φορες σε βλαβες ουτε να το θυμαμαι δε θελω.

Λοιπόν ως τώρα έχουμε θετικές γνώμες για τα παρακάτω (στο περίπου):
3008 και Ιnsignia από 3,
Verso, C4 Picasso, Qashqai, C5 και Jeta από 1,
Lancer Sportback, νέο Megane και Altea XL ... δεν έλαβαν ψήφο!

Πρέπει να δώ από κοντά το Ζafira, στα 1600 βέβαια.

Α! ξέχασα είχαμε και δύο ψήφους για Borg Cube και Βorg Coupe...
Mη δίνετε σημασία οι υπόλοιποι..., πρόκειται για σοβαρή και ανίατη ασθένεια που μεταδίδεται από την πολύ τηλεόραση στη παιδική ηλικία... :ridinghorse:

-bye-

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Ποιό αυτοκίνητο?

H πρώτη αντίδραση ήταν: "Ντάτσουν θα πάρουμε?" :argue:
Τι να πείς? Γυναίκες...

-bye-

Ολίγον :offtopic: Αυτό το datsun το έχει δει η γυναίκα σου?

Τι να πείς...Γυναίκες, can;t live with them, can't live without them. End of :offtopic:

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    135 KB · Views: 8
Re: Απάντηση: Re: Ποιό αυτοκίνητο?

Το βλέπω πάντως να βγαίνει σύντομα από τη λίστα. Μου αρέσουν περισσότερο τα Insignia και Lancer.

To Lancer πως σου εχει κατεβει αν επιτρεπεται?-bye-

Τα Mitsubishi γενικα τα θεωρω υπερβολικα μετρια σε ολους τους τομεις , ακομη και σε αξιοπιστια ειναι μαλλον τα χειροτερα απο ολα τα Ιαπωνικα...

Θα σου ελεγα επισης να ξεχασεις το Zafira , ειναι εντελως ξεπερασμενο σε ολους τους τομεις και ειδικα στα 1,600 θα ειναι υπερβολικα αργο λογω βαρους και μετριας ευστροφιας κινητηρα...

citroenc3picassonews.citroenc3picasso.img.jpg

099218.1-lg.jpg

Last edited:
μεταχειρισμενο δεν ενδιαφερεσαι? στα λεφτα που δινεις χτυπας και 1 ετους Τοyota avencis full equipment μπορει και tiguan ψαξου καλα....

Aφού θα αγορασθεί καινούργιο κάτω απο 1800 κυβικά δεν πρέπει να έχει (ως καινούργιο) τα παρακάτω οπωσδήποτε?

1) start stop

2) χαμηλή κατανάλωση (μικτός κάτω απο 6,5)

Ποιοί τα έχουν?

Όλα τα μοντέλα των BMW, MINI, TOYOTA και μερικά μοντέλα των ΜERCEDES και νομίζω το 3008 . Οι υπόλοιποι κινητήρες δεν είναι λιγο ξεπερασμένοι? Το Tiguan με 8 και βάλε μικτό δεν είναι υψηλό όταν η νέα Ε class 200cgi (1800 κυβικά) έχει 6,6?

Νομιζω οτι τεθηκαν καποια οικονομικα κριτιρια ,το αν η M.B εχει χαμηλη καταναλωση λιγο ενδιαφερει γιατι ξεπερνα κατα πολυ τα οικονομικα κριτιρια.Τωρα οσον αφορα τις καταναλωσεις δυστυχως τα νουμερα των κατασκευαστων διαφερουν απο αυτα της καθημερινοτητας Πραγματικη καταναλωση κατω απο 6,5 λιτρα μονο καποιοι κινητηρες πετρελαιου πετυχαινουν και καποια μοντελλα χαμηλου κυβισμου-ιπποδυναμης