Ποιό αυτοκίνητο?

Λοιπόν Νίκο..για να μη στίβεις το μυαλό σου..παίρνεις αυτό και ησυχάζεις..:grandpa:
VW PASSAT CC 1.8 TSI

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Ασε που σου πάει κιόλας....:BDGBGDB55:
Κι αν γκρινιάζει πάλι η γυναίκα..........
:rifle:

Attachments

• 6a00d83454f8b869e200e5521dfb188833-800wi.jpg
    6a00d83454f8b869e200e5521dfb188833-800wi.jpg
    88.2 KB · Views: 77
  • 6a00d83454f8b869e200e551abc3328833-800wi.jpg
    6a00d83454f8b869e200e551abc3328833-800wi.jpg
    89.5 KB · Views: 77
  • Volkswagen_Passat_CC_11.jpg
    Volkswagen_Passat_CC_11.jpg
    40.3 KB · Views: 77
Re: Απάντηση: Ποιό αυτοκίνητο?

Λοιπόν Νίκο..για να μη στίβεις το μυαλό σου..παίρνεις αυτό και ησυχάζεις..:grandpa:
VW PASSAT CC 1.8 TSI

attachment.php

Ασε που σου πάει κιόλας....:BDGBGDB55:
Κι αν γκρινιάζει πάλι η γυναίκα..........
:rifle:

Πολύ καλό!:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

εχει κοντα 30.000 ευρω..ο ανθρωπος ειπε Max 22Κ-24Κ

Πάσο τότε ............ εκτός αν κάνει χρήση της λύσης που πρότεινες ....... δηλαδή αν το βρεί ελαφρώς μεταχειρισμένο (6 - 12 μηνών) να υποθέτω ότι θα πλησιάσει τα 24Κ?

Εχω το Τοuran 1.4 TSI (140) 2,5 χρονια , ευτυχως ή δυστυχως δεν κανω πολλα χιλιομετρα εχω κοντα στα 16.000 , δεν εχει παρουσιασει τιποτα , χωροι να βαλεις και κρεβατι , 700 λιτρα πορτ μπαγκαζ χωρις να κανεις τιποτα στα πισω καθισματα , δεν ξερω ... ειναι στα χρηματικα ορια ππυ βαζεις , ριχτου ενα ματι .... , δεν εχεις να χασεις τιποτα

Πάσο τότε ............ εκτός αν κάνει χρήση της λύσης που πρότεινες ....... δηλαδή αν το βρεί ελαφρώς μεταχειρισμένο (6 - 12 μηνών) να υποθέτω ότι θα πλησιάσει τα 24Κ?

ΕΥΚΟΛΑ!!!!

Απάντηση: Re: Ποιό αυτοκίνητο?

To Lancer πως σου εχει κατεβει αν επιτρεπεται?-bye-

Τα Mitsubishi γενικα τα θεωρω υπερβολικα μετρια σε ολους τους τομεις , ακομη και σε αξιοπιστια ειναι μαλλον τα χειροτερα απο ολα τα Ιαπωνικα...

Θα σου ελεγα επισης να ξεχασεις το Zafira , ειναι εντελως ξεπερασμενο σε ολους τους τομεις και ειδικα στα 1,600 θα ειναι υπερβολικα αργο λογω βαρους και μετριας ευστροφιας κινητηρα...

Το Lancer μου κόλησε εμφανισιακώς...:flipout:
Αν η γενικότερη ποιότητα του είναι όπως τα πλαστικά του σαλονιού του καήκαμε. Παντως οδηγικά μου έκανε. Μια χαρά!

C3 picasso δες το απο κοντα ειναι κουκλι

Το είδα Larry. To κακό είναι ότι το είδα μαζί με το C4 Picasso και το C5 και μου φάνηκε πολύ φθηνό και οι πίσω θέσεις λίγες...

μεταχειρισμενο δεν ενδιαφερεσαι? στα λεφτα που δινεις χτυπας και 1 ετους Τοyota avencis full equipment μπορει και tiguan ψαξου καλα....

Την έχω πατήσει παλιά με test drive ενός έτους 1600Κm και από τότε είμαι διστακτικός. Μόνο από Γερμανία και από μάντρα με εγγύηση θα το ρίσκαρα...
Έχω ξαδερφάκι στη Στουτγκάρδη αλλά δεν έχει προλάβει να κόψει κίνηση. Αυτός είναι του 'από κοντά'. Αν δεν το 'πιάσει' δε λέει γνώμη!

Επί την ευκαιρία κανένα Γερμανικό site για αγορά μεταχειρισμένου υπάρχει?

εχει κοντα 30.000 ευρω..ο ανθρωπος ειπε Max 22Κ-24Κ

Άστα βρε συ τα παλιόπαιδα... Που θα πάνε? Δεν θα ρωτήσουν τίποτα για κανα ενισχυτή κανά ηχείο? Lamm και Grande Utopia EM θα τους προτείνω...:flipout:

Εχω το Τοuran 1.4 TSI (140) 2,5 χρονια , ευτυχως ή δυστυχως δεν κανω πολλα χιλιομετρα εχω κοντα στα 16.000 , δεν εχει παρουσιασει τιποτα , χωροι να βαλεις και κρεβατι , 700 λιτρα πορτ μπαγκαζ χωρις να κανεις τιποτα στα πισω καθισματα , δεν ξερω ... ειναι στα χρηματικα ορια ππυ βαζεις , ριχτου ενα ματι .... , δεν εχεις να χασεις τιποτα

Φίλε Δημήτρη το είχα υπόψιν, αλλά το κόψαμε από τιμή.
Το φθηνότερο 25000Ε.

-bye-

Το Lancer μου κόλησε εμφανισιακώς...:flipout:
Αν η γενικότερη ποιότητα του είναι όπως τα πλαστικά του σαλονιού του καήκαμε. Παντως οδηγικά μου έκανε. Μια χαρά!

Το είδα Larry. To κακό είναι ότι το είδα μαζί με το C4 Picasso και το C5 και μου φάνηκε πολύ φθηνό και οι πίσω θέσεις λίγες...

Την έχω πατήσει παλιά με test drive ενός έτους 1600Κm και από τότε είμαι διστακτικός. Μόνο από Γερμανία και από μάντρα με εγγύηση θα το ρίσκαρα...
Έχω ξαδερφάκι στη Στουτγκάρδη αλλά δεν έχει προλάβει να κόψει κίνηση. Αυτός είναι του 'από κοντά'. Αν δεν το 'πιάσει' δε λέει γνώμη!

Επί την ευκαιρία κανένα Γερμανικό site για αγορά μεταχειρισμένου υπάρχει?

Άστα βρε συ τα παλιόπαιδα... Που θα πάνε? Δεν θα ρωτήσουν τίποτα για κανα ενισχυτή κανά ηχείο? Lamm και Grande Utopia EM θα τους προτείνω...:flipout:[/QUOTΕ/]

Για μεταχειρισμένα απο Γερμανία...

http://www.mobile.de/home/index.html

estate car....To επομενο δικο μου ..περιμενω απλα να πεσει η τιμη τωρα κομπλε ειναι 26Κ

OPEL-Insignia-2-0-CDTI-Sports-Tourer-Automatik-Edition--2008-.jpg

Η επιλογή σου, με βρίσκει σύμφωνο, βέβαια το πρόβλημα του που θα οδηγούμε αυτά τα αυτοκίνητα παραμένει.
Παρεξημένα αυτοκίνητα, πιθανότατα λόγω όγκου, οκ απευθύνονται για σε οικογένειες.

παιδια τι εγινε με την οπελ,κατι ακουσα οτι θα κλεισει αλλα δεν πολυασχολουμαι και δε ξερω τι εγινε.

παιδια τι εγινε με την οπελ,κατι ακουσα οτι θα κλεισει αλλα δεν πολυασχολουμαι και δε ξερω τι εγινε.

Εδώ και πόσο καιρό λένε για πρόβλημα..και οτι έκλεισε μονάδες παραγωγης.
Πάντως συνεχίζει απ οτι φαίνεται..κανονικά.

Kανένας λόγος ανησυχίας, για το ευρωπαϊκό κομμάτι της GM ( Opel ), το οποίο φήμες θέλουν να περνάει στην FIAT.

estate car....To επομενο δικο μου ..περιμενω απλα να πεσει η τιμη τωρα κομπλε ειναι 26Κ

OPEL-Insignia-2-0-CDTI-Sports-Tourer-Automatik-Edition--2008-.jpg

Ωραία γραμμή όντως...αλλά πόσο να πέσει βρε Larry?
Mην ανέβουν απο την καινούργια χρονιά να λές......