Honda Accord,καταπληκτικό απο κάθε άποψη αυτοκίνητο,για τα λεφτά που ζητάει.
http://images.google.gr/imgres?imgu...3&prev=/images?q=honda+accord&hl=el&sa=G&um=1
http://images.google.gr/imgres?imgu...0&prev=/images?q=honda+accord&hl=el&sa=G&um=1
Κοιτάξτε και τα Υβριδικά!!!
Τ
Επί την ευκαιρία κανένα Γερμανικό site για αγορά μεταχειρισμένου υπάρχει?
Βλάσση έχει αναφερθεί στο πόστ #91..![]()
Kανένας λόγος ανησυχίας, για το ευρωπαϊκό κομμάτι της GM ( Opel ), το οποίο φήμες θέλουν να περνάει στην FIAT.
Αυτό δεν έχει λήξει από τα μέσα Σεπτέμβρη?
Magna 55%
GM 35%
εργαζόμενοι 10%.
Την απαραδεκτη αξιοπιστια των VW δεν την αναφερεις ομως , παραθυρα που πεφτουν μεσα, κινητηρες που χαλανε για πλακα , τριξιματα κτλ.
Δεν ξέρω για urban legend, αλλά χθες που ήμασταν σε παιδικά γενέθλια και συζητούσαν οι μπαμπάδες είχαμε για VW τα εξής: Tihuan Μαρτίου 2009 ήθελε λάδι 1,5 λίτρο στα 12.000 χλμ. Παράθυρα εντάξει. Golf 2004 λάδι 2 λίτρα κάθε 3.000 χλμ. (δεν μπορούσε να φθάσει στα 5.000 χλμ.) και 8 παράθυρα κάτω (έπεφταν σταδιακά μέσα σε 10λεπτο). Polo 2003 λάδι λίγο, αλλά έκαιγε σταθερά μέχρι τα 100.000 χλμ. και 12 (!!!!) παράθυρα λαιμητόμοι (δηλ. έπεφταν κατευθείαν). Touran 2005 χωρίς κανένα πρόβλημα. Sharan 2003 κανένα πρόβλημα.
Με αυτα τα στοιχεια ολοι οι υποψηφιοι αγοραστες πρεπει να διαγραψουν με Χ 10τμ ολες τις πιθανες VW επιλογες τους και ολοι οι ιδιοκτητες να κανουν διαδηλωσεις διαρκειας μεχρι να αποφασισουν να προσφερουν
επιτελους και αξιοπιστια μαζι με απειρα - εντυπωσιακα ηλεκτρονικα βοηθηματα:argue:
πάντως στην ΕΤΕΑ η επιδιόρθωση παραθύρων και η συμπλήρωση λαδιών συνεχίζει να είναι δωρεάν, αν αυτό λέει κάτι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.