Ποιό αυτοκίνητο?

εχει 26 με 28 τιμη καταλογου δεν θα παει σε ενα χρονο 20Κ? για πλακα?

εγω παω για το 2L Diesel και κλεινω για αυτοκινητο για τα επομενα 20 χρονια

Re: Απάντηση: Ποιό αυτοκίνητο?

Honda Accord,καταπληκτικό απο κάθε άποψη αυτοκίνητο,για τα λεφτά που ζητάει.

http://images.google.gr/imgres?imgu...3&prev=/images?q=honda+accord&hl=el&sa=G&um=1

http://images.google.gr/imgres?imgu...0&prev=/images?q=honda+accord&hl=el&sa=G&um=1

Μαζί σου αλλά πάνω από τα χρήματα που δαιθέτει ο Νίκος και είναι και 2000cc.

Το νέο astra δείχνει ενδιαφέρον, θα έχει και 1.4 turbo με 140 hp. Το Insignia είναι όμορφο και με μεγάλη γκάμα κινητήρων, όμως είναι υπερβολικά μεγάλο ( ΙΜΗΟ ) με 4.84μ μήκος.

Αν δεν ήταν στην εξίσωση ο αντιπρόσωπος, για μένα η επιλογή θα ήταν Honda, είτε το Civic sedan ή hatchback ή ακόμη καλύτερα αν δεν υπήρχε πρόβλημα κυβισμού το Accord.

Το Jetta αλλάζει μέσα στο 2010. Τα Γαλλικά δεν φημίζονται για την αξιοπιστία τους ( έχω αγοράσει 3 μέχρι τώρα ) αλλά είναι όμορφα και με ''προσωπικότητα''. Το ίδιο και τα Ιταλικά. Μου αρέσουν Alfa 159 και Lancia Delta. Για τα VW θεωρώ ότι είναι υπερτιμημένα και όχι ιδιαίτερα αξιόπιστα, τουλάχιστον όχι σε σημείο που να δικαιολογούν την διαφορά τιμής από τον ανταγωνισμό.

Μέσα στο 2010 αναμένεται έκδοση του Saab 9.3 1.6 180hp.

Όπως και να' χει, αυτό που θα πρέπει να δεις, είναι αυτό που θα σου κάνει κλικ με την πρώτη ματιά και μετά θα σε ''πείσει'' ότι είναι το ιδανικό για σένα.

Καλή αναζήτηση.-bye-

Απάντηση: Re: Ποιό αυτοκίνητο?

Kανένας λόγος ανησυχίας, για το ευρωπαϊκό κομμάτι της GM ( Opel ), το οποίο φήμες θέλουν να περνάει στην FIAT.

Αυτό δεν έχει λήξει από τα μέσα Σεπτέμβρη?
Magna 55%
GM 35%
εργαζόμενοι 10%.

Απάντηση: Re: Ποιό αυτοκίνητο?

Την απαραδεκτη αξιοπιστια των VW δεν την αναφερεις ομως , παραθυρα που πεφτουν μεσα, κινητηρες που χαλανε για πλακα , τριξιματα κτλ.

Επειδή τα "παράθυρα που πέφτουν μέσα" στα VAG κοντεύει να γίνει urban legend, λες και είναι ο κανόνας, μήπως θα πρέπει να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι? Από όσο ξέρω εγώ (κάτοχος σερί δύο Seat με 8 παράθυρα μόνιμα στην θέση τους), το πρόβλημα υπήρξε με συγκεκριμένες παρτίδες με προβληματικούς οδηγούς παραθύρων... Οσο για τους "κινητήρες που χαλάνε για πλάκα", ξέρεις πολλούς π.χ. 20VT να χαλάνε? Εγώ οι περισσότεροι από αυτούς που ξέρω, εδώ και χρόνια δουλεύουν με 30% - 100+% περισσότερη ισχύ από αυτήν που τους έδωσε το εργοστάσιο, και δεν κάνουν κιχ...

Δεν ξέρω για urban legend, αλλά χθες που ήμασταν σε παιδικά γενέθλια και συζητούσαν οι μπαμπάδες είχαμε για VW τα εξής: Tihuan Μαρτίου 2009 ήθελε λάδι 1,5 λίτρο στα 12.000 χλμ. Παράθυρα εντάξει. Golf 2004 λάδι 2 λίτρα κάθε 3.000 χλμ. (δεν μπορούσε να φθάσει στα 5.000 χλμ.) και 8 παράθυρα κάτω (έπεφταν σταδιακά μέσα σε 10λεπτο). Polo 2003 λάδι λίγο, αλλά έκαιγε σταθερά μέχρι τα 100.000 χλμ. και 12 (!!!!) παράθυρα λαιμητόμοι (δηλ. έπεφταν κατευθείαν). Touran 2005 χωρίς κανένα πρόβλημα. Sharan 2003 κανένα πρόβλημα.

Δεν ξέρω για urban legend, αλλά χθες που ήμασταν σε παιδικά γενέθλια και συζητούσαν οι μπαμπάδες είχαμε για VW τα εξής: Tihuan Μαρτίου 2009 ήθελε λάδι 1,5 λίτρο στα 12.000 χλμ. Παράθυρα εντάξει. Golf 2004 λάδι 2 λίτρα κάθε 3.000 χλμ. (δεν μπορούσε να φθάσει στα 5.000 χλμ.) και 8 παράθυρα κάτω (έπεφταν σταδιακά μέσα σε 10λεπτο). Polo 2003 λάδι λίγο, αλλά έκαιγε σταθερά μέχρι τα 100.000 χλμ. και 12 (!!!!) παράθυρα λαιμητόμοι (δηλ. έπεφταν κατευθείαν). Touran 2005 χωρίς κανένα πρόβλημα. Sharan 2003 κανένα πρόβλημα.

Με αυτα τα στοιχεια ολοι οι υποψηφιοι αγοραστες πρεπει να διαγραψουν με Χ 10τμ ολες τις πιθανες VW επιλογες τους και ολοι οι ιδιοκτητες να κανουν διαδηλωσεις διαρκειας μεχρι να αποφασισουν να προσφερουν
επιτελους και αξιοπιστια μαζι με απειρα - εντυπωσιακα ηλεκτρονικα βοηθηματα:argue:

Έρχοντε σύντομα νέα C4, focus, Αstra και 408!
Τα C4, focus και Astra θα έχουν νέους αξιόλογους κινητήρες και αρκετούς χώρους.
Θα βγούν και νεες εκδόσεις picasso, C-Max και Zafira βασισμένες στα αντίστοιχα μικρομεσαία... Τώρα έδεσε το γλυκό!!!

Το Astra δεν μου άρεσε, αλλά το C4 και το Focus... Τι λέτε θα είναι καλύτερα από το Lancer?

attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php

attachment.php

Όπως καταλάβατε στη μικρομεσαία σχεδόν καταλήξαμε, αν γίνει άμεσα η αγορά...

-bye-

Πολύ καλο και το 408...

Attachments

• lancer sportback.JPG
    lancer sportback.JPG
    37.9 KB · Views: 80
  • new focus back.JPG
    new focus back.JPG
    36.3 KB · Views: 76
  • new focus front.JPG
    new focus front.JPG
    40.7 KB · Views: 76
  • new c4 back.JPG
    new c4 back.JPG
    44.8 KB · Views: 77
  • new c4 front.JPG
    new c4 front.JPG
    46.6 KB · Views: 77
Με αυτα τα στοιχεια ολοι οι υποψηφιοι αγοραστες πρεπει να διαγραψουν με Χ 10τμ ολες τις πιθανες VW επιλογες τους και ολοι οι ιδιοκτητες να κανουν διαδηλωσεις διαρκειας μεχρι να αποφασισουν να προσφερουν
επιτελους και αξιοπιστια μαζι με απειρα - εντυπωσιακα ηλεκτρονικα βοηθηματα:argue:

πάντως στην ΕΤΕΑ η επιδιόρθωση παραθύρων και η συμπλήρωση λαδιών συνεχίζει να είναι δωρεάν, αν αυτό λέει κάτι.

Όσον αφορά την μεσαία κατηγορία παίζουν μόνο αυτά...

attachment.php

attachment.php

Εκτός και αν...

attachment.php

Attachments

• new Pegeot 408.JPG
    new Pegeot 408.JPG
    33 KB · Views: 75
  • Opel Insignia.jpg
    Opel Insignia.jpg
    31.3 KB · Views: 74
  • Citroen C5.jpg
    Citroen C5.jpg
    24.6 KB · Views: 74
Στα crossover και πολυμορφικά δεν φαίνεται να υπάρχει αντίπαλος, τουλάχιστον μέχρι να βγούν νέα C-Max, C4-Picasso και Zafira.

attachment.php

Attachments

• pegeot3008.jpg
    pegeot3008.jpg
    28.5 KB · Views: 75
πάντως στην ΕΤΕΑ η επιδιόρθωση παραθύρων και η συμπλήρωση λαδιών συνεχίζει να είναι δωρεάν, αν αυτό λέει κάτι.

Το ιδιο κανουν και οι αντιπροσωποι των θλιβερων πια MERCEDES
και οι ιδιοκτητες τους δεν λενε κουβεντα σε κανενα για να μη χασουν το κυρος που χρυσοπληρωσαν.

Ειναι ομορφο δηλαδ. μαζι με ενα καινουργιο αυτοκινητο να περνεις πακετο
και 100 - 200 υποχρεωτικες επισκεψεις στο συνεργειο της αντιπροσωπιας?

Γιατι τοτε να μη παρεις μεταχειρισμενο?