Ποιο hiFi στερεοφωνικό να αγοράσω;

Ωραία ξέχνα την τιμή και πες μου ποιο
Δεν γίνεται να σας προτείνει κάποιος κάτι σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζεται χωρίς να αναφέρεται το τελικό ποσό που θέλετε να διαθέσετε για το σύστημα..

Όταν λες της πλάκας τι εννοείς. Από ποια άποψη; Εγώ θέλω να κρατήσει όπως κράτησε το παλιό 30 χρόνια.
Θέλεις καινούργιο ολοκληρωμένο στερεοφωνικό, με κασετόφωνο, ραδιόφωνο και CD, που να είναι κάτω από 300 ευρώ καινούργιο και να κρατήσει 30 χρόνια. Μήν κοιτάξεις σε Κωτσόβολο και Media Markt, μόνο στο Hogwarts μπορεί να βρεις κάτι.

Δεν γίνεται να σας προτείνει κάποιος κάτι σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζεται χωρίς να αναφέρεται το τελικό ποσό που θέλετε να διαθέσετε για το σύστημα..
800€ τόσο είχα πάρει το Technics

Κάτι τέτοιο το αποκλείεις?
Πουλάνε και ξεχωριστές τις μονάδες...

Ωραία λοιπόν. Ποιο σύστημα είναι αντάξιο αυτού που είχα;
Τα μόνα που μπορώ να σκεφτώ είναι τα μηχανάκια που σου παρέθεσαν οι φίλοι παραπάνω. Κατά τα άλλα έχει αλλάξει σε δομικό επίπεδο η κοσμοθεωρία των κατασκευαστών, τα συγκεκριμένα συστήματα θεωρούνται παρωχημένα, τόσο σε επίπεδο ευχρηστίας, όσο και σε επίπεδο σχεδιαστικής κατεύθυνσης.
Αν ψάξεις λίγο στα μεταχειρισμένα θα βρεις άπειρες συσκευές των 90's (σε φέτες) που θα έχουν ποιοτικότερο ήχο (και με διαφορά) από τα ολοκληρωμένα κινέζικα που παρέθεσες πιο πάνω.
Παίρνεις στην αρχή ενισχυτή και ηχεία και ύστερα προσθέτεις το κασετόφωνο της αρεσκείας σου. Θα ανέβεις λίγο σε μπάτζετ αλλά θα το κάνεις σιγά σιγά και δεν θα σου φανεί.
Αν το ζητούμενο είναι η ποιότητα του ήχου βέβαια.

μάλλον ο ίδιος είναι.

Επίσης έχει και το 790

μάλλον ο ίδιος είναι.

Επίσης έχει και το 790
Ναι αλλά ποιος είναι αυτός που το πουλάει. Δεν δίνω έτσι απλά χρήματα όπου να ναι

Ναι αλλά ποιος είναι αυτός που το πουλάει. Δεν δίνω έτσι απλά χρήματα όπου να ναι

Ξεκίνα εδώ από τις αγγελίες μας και δεν θα βγεις χαμένος...

Σου προτείνω από ηχεία αυτά :

Το σετ προ-τελικού αυτό :

Και αν τα πάρεις θα σου χαρίσω tuner Sony και cd player marantz το οποίο θα πας σε τεχνικό για να σου αλλάξει το λαστιχάκι που ανοιγοκλείνει το συρτάρι γιατί εγώ βαριέμαι και δεν έχω χρόνο να το κάνω..

Έχω και 2 κασετόφωνα για χάρισμα , αλλά θέλουν και αυτά επισκευή (AIWA & Kenwood)

800€ τόσο είχα πάρει το Techni

Ξεκίνα εδώ από τις αγγελίες μας και δεν θα βγεις χαμένος...

Σου προτείνω από ηχεία αυτά :

[ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ περιεχομένου="post-1059157262"]https://avclub.gr/threads/whrefedale-diamond-10-4.186109/#post-1059157262[/ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ]

Το σετ προ-τελικού αυτό :

[ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ περιεχομένου="post-1059152394"]https://avclub.gr/threads/pro-telikos-rotel-rc-960bx-rb-960bx.186004/#post-1059152394[/ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ]

Και αν τα πάρεις θα σου χαρίσω tuner Sony και cd player marantz το οποίο θα περάσει σε τεχνικό για να σου αλλάξει το λαστιχάκι που ανοιγοκλείνει το συρτάρι γιατί εγώ βαριέμαι και δεν έχω χρόνο να κάνω..

Έχω και 2 κασετόφωνα για χάρισμα , αλλά θέλουν και αυτά επισκευή (AIWA & Kenwood)
Πολύ ωραίες επιλογές και μπράβο σου για την κίνηση που κανείς για τις υπόλοιπες συσκευές, εξαιρετικός!!!

• Like
Reactions: leonalkalai