lefterakis katemakis
AVClub Addicted Member
- 20 October 2025
- 1,396
Στην κατηγορία τιμής που θες να διαθέσεις κανένα...Ωραία λοιπόν. Ποιο σύστημα είναι αντάξιο αυτού που είχα;
Στην κατηγορία τιμής που θες να διαθέσεις κανένα...Ωραία λοιπόν. Ποιο σύστημα είναι αντάξιο αυτού που είχα;
Ωραία ξέχνα την τιμή και πες μου ποιοΣτην κατηγορία τιμής που θες να διαθέσεις κανένα...
Δεν γίνεται να σας προτείνει κάποιος κάτι σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζεται χωρίς να αναφέρεται το τελικό ποσό που θέλετε να διαθέσετε για το σύστημα..Ωραία ξέχνα την τιμή και πες μου ποιο
Θέλεις καινούργιο ολοκληρωμένο στερεοφωνικό, με κασετόφωνο, ραδιόφωνο και CD, που να είναι κάτω από 300 ευρώ καινούργιο και να κρατήσει 30 χρόνια. Μήν κοιτάξεις σε Κωτσόβολο και Media Markt, μόνο στο Hogwarts μπορεί να βρεις κάτι.Όταν λες της πλάκας τι εννοείς. Από ποια άποψη; Εγώ θέλω να κρατήσει όπως κράτησε το παλιό 30 χρόνια.
800€ τόσο είχα πάρει το TechnicsΔεν γίνεται να σας προτείνει κάποιος κάτι σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζεται χωρίς να αναφέρεται το τελικό ποσό που θέλετε να διαθέσετε για το σύστημα..
Έχεις εξετάσει αν επισκευάζεται το δικό σου?Οπότε;
Ναι το πήγα σε ηλεκτρονικό. Δεν επισκευάζεται.Έχεις εξετάσει αν επισκευάζεται το δικό σου?
Δεν το έχει ολόκληρο![]()
Technics Sh-Eh750 for sale | eBay
Get the best deals for Technics Sh-Eh750 at eBay.com. We have a great online selection at the lowest prices with Fast & Free shipping on many items!www.ebay.com
Κάτι τέτοιο το αποκλείεις?
Πουλάνε και ξεχωριστές τις μονάδες...
Τα μόνα που μπορώ να σκεφτώ είναι τα μηχανάκια που σου παρέθεσαν οι φίλοι παραπάνω. Κατά τα άλλα έχει αλλάξει σε δομικό επίπεδο η κοσμοθεωρία των κατασκευαστών, τα συγκεκριμένα συστήματα θεωρούνται παρωχημένα, τόσο σε επίπεδο ευχρηστίας, όσο και σε επίπεδο σχεδιαστικής κατεύθυνσης.Ωραία λοιπόν. Ποιο σύστημα είναι αντάξιο αυτού που είχα;
Ναι αλλά ποιος είναι αυτός που το πουλάει. Δεν δίνω έτσι απλά χρήματα όπου να ναι![]()
Technics apparato stereo Hi-Fi / SL-EH750 / RS-EH750 / SH-EH750 SA-EH750 | eBay
Technics apparato stereo Hi-Fi / SL-EH750 / RS-EH750 / SH-EH750 SA-EH750 In ottime condizioni (le foto mostrano l'articolo reale), solo il lettore a cassette da cambiare cinghia. Su richiesta vendibili anche separatamente. Specifiche dell'amplificatore: Gamma di sintonizzazione: FM, MW Potenza...www.ebay.com
μάλλον ο ίδιος είναι.![]()
Technics apparato stereo Hi-Fi / SL-EH750 / RS-EH750 / SH-EH750 SA-EH750 | eBay
Technics apparato stereo Hi-Fi / SL-EH750 / RS-EH750 / SH-EH750 SA-EH750 In ottime condizioni (le foto mostrano l'articolo reale), solo il lettore a cassette da cambiare cinghia. Su richiesta vendibili anche separatamente. Specifiche dell'amplificatore: Gamma di sintonizzazione: FM, MW Potenza...www.ebay.com
Επίσης έχει και το 790
Ναι αλλά ποιος είναι αυτός που το πουλάει. Δεν δίνω έτσι απλά χρήματα όπου να ναι
Ε.. ψαξτο και συ λίγο μόνος σου!!Ναι αλλά ποιος είναι αυτός που το πουλάει. Δεν δίνω έτσι απλά χρήματα όπου να ναι
800€ τόσο είχα πάρει το Techni
Πολύ ωραίες επιλογές και μπράβο σου για την κίνηση που κανείς για τις υπόλοιπες συσκευές, εξαιρετικός!!!Ξεκίνα εδώ από τις αγγελίες μας και δεν θα βγεις χαμένος...
Σου προτείνω από ηχεία αυτά :
[ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ περιεχομένου="post-1059157262"]https://avclub.gr/threads/whrefedale-diamond-10-4.186109/#post-1059157262[/ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ]
Το σετ προ-τελικού αυτό :
[ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ περιεχομένου="post-1059152394"]https://avclub.gr/threads/pro-telikos-rotel-rc-960bx-rb-960bx.186004/#post-1059152394[/ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ]
Και αν τα πάρεις θα σου χαρίσω tuner Sony και cd player marantz το οποίο θα περάσει σε τεχνικό για να σου αλλάξει το λαστιχάκι που ανοιγοκλείνει το συρτάρι γιατί εγώ βαριέμαι και δεν έχω χρόνο να κάνω..
Έχω και 2 κασετόφωνα για χάρισμα , αλλά θέλουν και αυτά επισκευή (AIWA & Kenwood)
Από 1000-1500 ευρώ και πάνω το συζητάμε!Ωραία λοιπόν. Ποιο σύστημα είναι αντάξιο αυτού που είχα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.